Kam nejvýše v Itálii nebo Rakousku ?

6 nepřečtených
  • Standa

    Poraďte kam se dostanu nejvýše na MTB(hlavně né po asfaltu) v Itálii nebo v Rakousku.Napište něaké trasy,ubytová­ní,odkazy na netu-prostě vše.Kromě Gardy,tu mám letos už důkladně projetou.

    0 0
    • visby  

      v zermatte sa da ist do 3000mnm, aj ked to nie je rakusko ani taliansko…je to na gornergrat v ischgli sa da ist do 2800mnm, je to idjoch, vedie tade aj transalp

      0 0
    • biker007  

      no, napada me Eisjochl (2908m). je to mezi rakouskem/italii, jezdi se to z obou stran, z Italie (z Meranu) je to prej lepsi. jeste sem tam nebyl ale co sem videl fotky tak parada. mist co maji 2400–2700m je v Alpach mnoho, zkus procist http://www.mtb-news.de/…owthread.php?…. tam je tras vic nez dost.

      napadaji me (co sem jel): Bindelweg (20 km pesinka vedouci ve 2400–2600m). je to naproti Marmolade, doporucuju ject smerem od Passo Pordoi. az naskenuju fotky tak sem hodim link.

      Buellelejoch-skoro 2600m, oblast Toblech/Cortina (Drei Zinnen). taky supr, jen pozor, nektery cesty tam sou zakazany pro bikery.

      nebo si procist stranky o transalpu (ten zavod) a o soukromych prejezdech Alp. ale dost casto se musi na ty vyssi mista treba 300–400m (vyskovych!) kolo nest/tlacit. dost casto se jedi pres Fimberpass, Pfunderjoch,Vi­derjoch,atd. a to ubytovani a odkazy – proto mame pekne ceske slovo „googlovat“:)

      jo a podle me neni vzdycky to nejvyssi taky zarovem nejhezci nebo nejlepsi co se zazitku tyce.

      0 0
    • 0702  

      A nechcete se tam někdo vypravit??? To by mě docela lákalo!! Letos jsem byl mimo ¨samozřejmě krásné Moravy a Čech v okolí Brenty, ale neměl jsem příhodného spolucestujícího (všichni mrzáci na kolena) a tak jsem jezdil (neznalý terénu) sám vždy na vybraný vrchol a zpět stejnou cestou (riff.Altissimo, riff. XII. Apostoli to nebylo, ale teď si nevzpomenu jak se jmenovala (2400 m)nebo těsně pod ni – to byla totální vražda ve vedru, odměněná super výýhledy na Cimu Brentu) a poslední šnečí výjezd jsem absolvoval na Paganelu – sice do 2200 m ale nebýt oparu, tak je prý vidět až k Milánu. Auto i velké mám, chu? taky a peníze se vždycky někde najdou…

      0 0
      • Žanek  

        Něco plánuju, okolo 7. září, ale po silnici na těžko, tak na 10 dní. Zatím se předběžně domlouvám s Ječňákem. Pokud máš zájem tak mi napiš na 101324@is.muni­.cz …;

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.