• MF

    Mam moznost zohnat tento ruxak za 55USD. Mohli by ste mi o nom nieco porozpravat? Mam na mysli osobne skusenosti. Dik (nechce sa mi hrabat v starych prispevkoch)

    0 0
    • Bobisak  

      ja jsem s nim maximalne spokojenej … je tak akorat na maly vyjizdky a pokud si chces vzit vic veci tak rozevres slepou kapsu – kdyz jsem s nim jel Brno – Jeseniky tak se vlezl 3L iontak, bunda, plastena, digital, tycinky, klice, duse a cca 4 mapy uplne bez problemu. Na zadech sedi perfektne. Vrele doporucuju …

      0 0
    • Vojtíšek  

      Taky ho mám a nedám na něj dopustit. Malý „velký“ batoh. Dobrý na závody i když potřebuješ něco menšího přepravit třeba cestou do práce.

      0 0
      • manzesman  

        Tady se neda nic, nez souhlasit. Abych doplnil predsle, tak jen dodam ze ma perfektne udelany i rezervoar. Ma velky uzaver, takze se do nej dostanes celou rukou (pokud nemas tlapy jak medved) a krasne ho vycistis. I naustek je super. Je lomeny, takze krasne sedne do ust a hadicka ti tak neklade zadny odpor a nesnazi se ho vytrhnout z ust. Kamos ma kejmla tusim od authora a kdyz vidim, jak ho naustek vzdycky postrika, kdyz ho odjistuje, aby se napil, tak se vduchu jen usmivam. Kdyby si aspon koupil batoh bez rezervoaru a do nej koupil rezervoar od amiku, kdyz uz chtel setrit. Na batohu samotnem mi jen trochu vadi, ze venkovni sitka neni kapanek vetsi, aby do nej vlezla prilba. Musim ji tak vozit priplou za reminek na poutku a neni to uplne idealni. Na druhou stranu se to nestava zas tak casto.

        0 0
        • Gumicuk  

          Ja bych si dovolil napsat jeden trochu kritickej prispevek… V BikeExpertu na Karlaku jsem v tech jejich slevach koupil Tento batoh ale rocnik 02 (coz byla chyba) mam na nej dve pripominky z nichz je jedna vyresena.

          1. V horni casti hlavni kapsy nejde zip moc dobre otevirat je to tam takove dost nasponovane a naopak zip je myslim o neco delsi, takze to chce trochu trpelivosti pri otevirani, ale presto se nemuzu zbavit dojmu ze se tam ten zip muze dost brzo pri nesetrnem otevreni poskodit. Bohuzel muzu nadavat jenom sobe ze jsem si to pri nakupu nerozmyslel, predpokladal jsem ze se to rozchodi. Nerozchodilo. Takze to musim otevirat jen do poloviny zipu.
          2. Druha pripominka je (nebo vlastne byla) ze mi tekl vak a to kolem hlavniho uzaveru. Kdyz se na naplnenej rezervoar lehce zatlacilo, tak se u te tesnici gumicky obevila kapka, ktera se po sleze premenila na malej curek. Po tom co jsem si precetl zkusenosti s reklamacema v BikeExpert jsem to u nich ani nezkousel a rovnou jsem zasel do Progresscyclu a tam mi ho naprosto bezproblemu vymenili za novej (vak). Takze timto bych take chtel Progresscyclu moc podekovat a davam jim jednicku za pristup a ochotu. K BikeExpertu se nevyjadruju to necham na jinejch kteri maj zkusenosti…

          Jinak batoh a vak je to skvelej, proste ten napad vozit vodu ve vaku na zadech je naprosto genialni, stejne tak jako gumovej naustek z ktereho se pije, to je uzasne vychytany. Takze nakonec preju dobrej kauf…

          0 0
          • MF  

            Toto je model 2003 http://www.amazon.com/…2960-1573523?… V zltej farbe. Pozeram ze proti 2004 ma trosku inak riesenu tu sietku, ktora na 04 vobec nieje a je tam asi dajaka kapsicka. No ale myslim ze ta cena je dobra. Je zaujimave ze modry a cerveny je vyrazne drahsi… Aj tak sa mi najviac paci ten zlty :)

            0 0
            • manzesman  

              Ja mam model 2003 v modre barve, u ktereho se problem se zipem, jak pise Gumicuk u modelu 2002, nastesti nevyskytuje. I vak je v poho. Koupi urcite neprohloupis. S tou cenou za ruzne barvy je to zvlastni. Ja kdyz ho kupoval, tak staly vsechny stejne. Treba se ten zluty malo prodava oproti ostatnim dvema, tak ho zlevnili, aby se doprodal. Pokud se ti zluta libi, tak neni co resit.

              0 0
    • cabbage  

      Ať žije exhumace…

      Po 9 letech služby se rozpadl zip u mého blowfishe model 2002, sháním něco obdobného, ale logický nástupce – blowfish 2011 má jen 2L vak – nevíte, jestli se do něj dá narvat i 3L vak? Pokud ne, co byste mi doporučili jako adekvátní náhradu?

      díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.