• IceT

    Můžete mi někdo říct jestli ho máte?Se mi to zdá nějaký levný ne?Co vy na to…Dík. http://www.aukro.cz/show_item.php?…

    0 0
    • sosal  

      No je rozdil mezi Camel bag a Camelbak. Ten prvni koupis na vyse zminenem odkazu za 500… Ten druhy original cca za 4*vic. Volba je na tobe. Ja zvolil ten druhy drazsi. Kazdopadne pokud chces usetrit, kup ho a pripadne napis jak jsi spokojen s koupi. Ja osobne bych do toh nesel.

      0 0
    • Lance  

      mam za 450,– ale bral sem ho hlavne kvuli batuzku,cena za origos mi neprijde adekvatni k pomeru cena/vyuziti

      0 0
      • Lister  

        říká muž s jeho příjmem :o)

        No nevím, mě cena originálu v poměru cena/snadnost údržby přijde velmi výhodná. Takž i když jsem na něj musel vydělávat krapet dýl než Lance, tak sem šáhl radši po origoš Hydrapak než po téhle náhražce.

        0 0
    • bubo  

      Vypadá to podobně jako ty batohy z ALDI (vloni jsem si ho pořídil a spokojenost), akorát trochu jiné řešení kapes. Vak v pohodě, náustek nic moc, ale dá se (stejný nebo podobný jako Author, Kelly atd…). Za ty prachy ho asi normálně jinde nekoupíš, takže pokud ti nejde o značku, klidně ho ber, kvalitnější vak nebo náústek se dá později dokoupit.

      0 0
      • croscountry  

        Ak ho neskor dokúpi, už bude skoro na cene originálu

        0 0
        • bubo  

          No alespoň se mu to pak nebude zdát tak levný, ne? :-)

          Kdyby pro něj nebylo 2000 za original moc, tak by nad tímhle asi nepřemýšlel. Slušný vak (i s dobrým náustkem) se dá pořídit okolo 600,–, takže pořád má slušnou úsporu. Ale jestli bude chtít orig. Camela, tak asi holt bude muset přitlačit – něco za něco.

          0 0
      • pit  

        Ale ono nejde len o samotny naustok a nadrz na vodu…hadam nemenej dolezita je aj samotna anatomia vaku…u tohoto lacneho CAMEL BAG-u asi bude velmi vzdialena od super anatomie CAMEL BAK-u :-)))

        0 0
        • bubo  

          Jen jsem si tak prohlídnul v obchodě original Camel (tuším M.U.L.E. cca za 2000) a ten můj vypadá jako velice zdařilá kopie. Anatomie i provedení se zdá být totožné. S pocením problém nemám, na zádech sedí dobře, nemyslím si, že bych se s Camelem potil 7× méně a 7× lépe by mi seděl na zádech (ten můj bágl přišel na 9,95 EUR). Za sebe mohu říct, že jsem spokojen a poměr výkon/cena je u toho mého víc než dobrý – proto jsem sdělil svoji zkušenost. I za to 5 kilo bych to risknul – minimálně kvůli tomu batohu (i když by bylo určitě lepší si ho před nákupem omrknout ososbně).

          0 0
    • samotar  

      pokud si koupíš takový Camelbak musíš počítat s tím, že se ti budou víc potit záda a nebude ti tak sedět jako originál. Náústek ti může cintat na kalhoty nebo dres. Omyvatelnost neřeš , je výhodnější skladovat vak v mrazáku než se čistit s náústkem a hadicí což platí i pro orginál.

      0 0
    • vasek80  

      Prosím viděl jste někdo na vlastní oči tento batoh? JPotřeboval bych aby se do něj vešla alespoň nějaká tatranka, duše, multiklíč a základní nářadí.

      http://cgi.ebay.de/…370451770535?…

      0 0
      • Honza z H  

        Podle obrázku bych to viděl max na peněženku a mobil.

        0 0
      • tonik666  

        Podle webu camelbaku

        to má objem prostoru 3.28L, stejně jako Rogue a Lobo. Rogue mám a vejde se tam toho hafo, najdi si vláknu, kam jsem dával fotky. Nevýhoda tohohle batohu bude, že nemá síťku jako Rogue nebo Lobo, do které se vejde pumpička a nějaké oblečení. Taky má jen 2L na vodu, což je z mojí zkušenosti na léto málo. Doporučil bych v podobné velikosti batoh Lobo, který má 3L vak, bederák a stejně úložního prostoru. Ten o něco větší výdaj stejně člověk zapomene, ale batoh bude vozit pár let.

        0 0
        • vasek80  

          Pro mne je zbytečný luxus cokoli nad 1.5l :-) Asi se ale stejně poohlédnu po jiném batohu. Ještě potřebuju aby se vešla nějaké vesta, případně větrovka a foťák.

          0 0
          • MlokCZ  

            Pokud tam chceš dát i nějaké věci, tak Lobo rozhodně ne, tam se nevejde nic (mám Lobo jako druhý k Blowfishy a vozím ho např. v zimě při stabilním počasí, když ho beru vlastně pouze kvůli pití a chci aby mi drželo teplé).

            0 0
          • Smazaný účet  

            1,5 l včetně vaku nebo vak + 1,5 l? Já mám cca vak + 6 l a vůbec mi to nestačí.

            0 0
            • vasek80  

              Samozřejmě jsem myslel 1.5l vak. Já jsem si prozatím vystačil s 6l ledvinkou od Authora. A neměl jsem ji nikdy narvanou. Myslím, že víc jak 6 litrů ani nepotřebuju.

              Jinak jsem si ještě všimnul celkem zajímavého batohu sice ne originál camelbak, ale vypadá hezky

              http://batohy.heureka.cz/…specifikace/#…

              0 0
              • nobody  

                rozhodně je lepší mít větší batoh, větší batoh z poloviny naplněný ti bude sedět líp než malý batoh nacpaný k prasknutí.

                0 0
              • nobody  

                pokud chceš malý batoh, tak tenhle

                0 0
              • vasek80  

                Dnes dorazil ten hi-tec. ze všech e-shopů jsem koupil poslední v republice. Všude kde jsem se ptal byl už nedostupnej. Za ty prachy jsem spokojen.

                0 0
    • kaqpa  

      Vleze se do Classicu i sada na vymenu duse (duse, lepeni, packy) + nejake dalsi drobnosti (klice, mobil)?

      0 0
      • tonik666  

        Těžko. Ideálně Lobo (3L vak) nebo Rogue (2L vak).

        0 0
      • AleZ80  

        Tak jsem na ten Classic včera koukal v krámě a asi se pod ním budou pěkně potit záda. Ten Rogue by měl být lepší.

        0 0
        • Blazer  

          Relativně použitelné kamelbagy mají zde – http://www.actionshop.cz/…lahve-a-vaky, nakupuji tam často, roky jsem používal jednodenní batůžek s vložkou od Mil-Tecu a spokojenost, vložka 2,5L – vymýval jsem ji před použitím vodou s octem – a vše se potřebné se do něj vešlo, a že toho tahám. Nyní mám odtud original Camelbak 3L sice ve woodlandu, ale za 900Kč a to s novým vakem! Mívají zánovní, prakticky nepoužité, v různých kamuflážích ale i black nebo olive. Údajně je mají v květnu opět dostat, jde o armádní výprodej, myslím, že je to setsakra dobrý kup, chcete-li original.

          0 0
          • pepino  

            Myslíš ty za 990 od výrobce Mil-tec? Jo teď nemaj, už to čtu.

            0 0
          • AleZ80  

            Zajímavý. Jak maj tyhle army camely řešený záda ? Jsou tam nějaký „lišty“ ( nevim jak to pojmenovat ) nebo to máš celou plochou na zádech ?

            0 0
            • Blazer  

              Většinou profilovaná záda, nebo alespoñ síťovaná. Můj origo Camelbak má záda rovná a dost se tedy pod ním potím, ale tři litry vody a hadička u pusy mě za to stojí, navíc jsem na to zvyklý, používám jej často i mimo kolo:)Každopádně doporučuji před koupím vyzkoušet, je-li možnost, jinak při nákupu přez e-shop se to dá řešit čtrnáctidenní lhůtou na vrácení zboží.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.