Odpruzena vidlice do 7 tis.?!? Marz. MX COMP 105??

19 nepřečtených
  • zaxxx

    Prosim poradte, chci koupit nakou lepsi vidlice…ted mam sunturku xc 70, rocne najedu tak 3–5 tis. km… uvazuju o marzocchi mx comp 105! dobra volba nebo co byste doporucili???

    0 0
    • TinkTink  

      Domnivam se, ze toto je dobra volba…do 7 tisic nic lepsiho nesezenes…akorat si musis vybrat mezi 2004 a 2005 – vyber si podle designu :))

      0 0
    • JohnLee  

      Jezdim ji taky,rok 04 a pohodicka…

      0 0
    • Saty  

      Nekde v Ostrave (myslim ze MaxCursor) jsem videl za 6990 Marz. EXR PRO, ja na ní jezdím a jsem spokojený.

      0 0
      • TinkTink  

        Net – MX COMP Air 105mm – 6985,– … proc kupovat nizsi model, kdyz za min mam vyssi? (postovny pocitam zdarma…)…nebo ukecat bikestore.cz na jeste nizsi cenu… :)

        0 0
      • sis  

        koupil jsem ji v koloshopu za 6690, za týden jsem zjistil, že v MaxCursoru ji mají za ty samé peníze. Levnější jsem ji neviděl.

        0 0
    • aku  

      Asi nejlepsi cena co jsem nasel na netu je na www.koloshop.cz www.bikestore.cz. Na koloshopu maji 05 i v stribrne bar­ve.

      0 0
      • Air  

        coz byva u nich obycejne drazsi

        0 0
      • Air  

        ta stribrna barva

        0 0
        • aku  

          Ja vim, ale ladi mi k stribrnemu ramu ;)

          0 0
          • Air  

            jo, chapu, ze se vyplati nekdy priplatit, ale ja jen chtel upresnit tvou informaci :)

            0 0
      • aku  

        A definitivne nejlevnejsi u nas bude tady: http://www.volny.cz/…ce/marz3.htm

        0 0
        • wroum  

          mozna nejlevnejsi, ale jestli ten e-shop funguje tak jak vypada, tak to potes panbuh. vzhled a provedeni me odpuzuje natolik ze bych si tam neobednal ani ventilkovy cepicky. radsi zaplatim o nejaky to kilo vic, ale koupim to u shopu ktery ve me vzbuzuje duveru (a pocit ze treba reklamace probehne OK a ne ze mi nekdo rekne ze uz shop nefunguje…). Popravde se priznam ze u me rozhoduje i vzhled a srozumitelnost (v podstate zpusob komunikace) daneho e-shopu pred cenou jinde. Chtel sem si kdysi koupit neco od Tinka ale po shlednuti jeho stranek sem tento e-shop odsunul do kolonky neduveryhodne a ted tam prisouvam i tento. Kdyby nekomu zalezelo na tom jak jeho eshop vypada funguje tak rozhodne nemuze vypadat takhle. Do hnusny zaplivany a spinavy hospody taky prijde min lidi = mensi trzba. Pritom v dnesni dobe opravdu neni problem udelat pekny a funkcni eshop, ktery lidi laka nejen cenama ale i vzhledem a srozumitelnosti.

          0 0
          • aku  

            To mas recht, ale pro me Frydlant neni tak daleko, abych si tam v pripade problemu nedokazal vyslapnout. Takze tak

            0 0
            • wroum  

              neber to tak doslova. nemyslim tim jen tenhle web. takovych je spousta. podle me jsou nejlepsi asi koloshop a trinnity (nehodnotim ceny, sortiment ani popisky k jednotlivym komponentum), jejich webova prezentace ma uroven a je videt ze to s tim myslej vazne a ne ze jim ty stranky napsal soused za flasku vodky. takovymu shopu sem ochoten verit a zatim sem se nezklamal. serioznejsi ma prednost pred levnejsim.

              0 0
              • Air  

                zkus pochopit, ze internet je tu pro masovejsi verejnost jen par let a nekteri jsou radi, ze vubec maji nejake E-stranky… Ja taky driv delal web design a temhle strankam se smal, ale uz jsem se na to vysral. Seru na design, jde mi o informace. O tom je internet, o informacich. ¨ Ale pokud jde o Eshop a duveryhodnost/u­roven s tim souvisejici ti rozumim. Jen to neber tak vazne. Lidem bude chvili trvat, ze nestaci mit hezky kramek ale taky hezky sajty… Nemuzes ale po 50 letem majiteli, aby se hned vse co s internetem souvisi naucil tak rychle jako ty. Dej jim cas a pak prijdou na to, ze se vyplati nechat si udelat hezke stranky.

                0 0
          • K2  

            Nevím přesně jak funguje ten webshop (objednával jsem telefonem), to co jsem potřeboval jsem vždycky dostal, ceny mi přišly v pohodě. Co se týká vyřízení reklamací, tak nemůžu informovat – všechno mi funguje. Zkušenosti cca 4 roky. V podstatě nakupuju buď na Sport22, nebo v Bikestoru, nebo v obchodech a jiných pokoutných kanálech :) Rozdíly nedělám, nakupuju podle ceny, nebo podle možnosti osobního převzetí.

            0 0
            • wroum  

              jde o to ze ja sem se o tomhle shopu dozvedel az tady na bf a po shlednuti tech stranek me ani nenapadne jim volat.

              0 0
          • JohnLee  

            Ja tam koupil svoji MXC 105 a musim rict,ze jsem byl maximalne kladne prekvapen…Sehnal a dodal mi vidlici postou behem ctyr pracovnich dnu…telefonicky se ujistoval o objednavce a jakou chci barvu…ja mohu jen doporucit

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.