• tom@s

    ahoj musím vám popsat svůj sobotní „úsměvný“ příběh. vynechám podrobnosti a zaměřím se na podstatné. tak jedu jedu a najednou lup a sedlo na zemi. naštěstí jsem na něm neseděl plnou vahou (spíš jsem se o něj zapíral) a tak sem se mi vůbec nic nestalo (narozdíl od Řehuli). praskl 7 imbus držící lyžiny v drážkách – doporučuju sem tam zkonrolovat jeho stav:))) už jsem se smířil s cca 30 kilometry ve stoje, ale po pár km jsem naštěstí potkal takový zapadlý cykloshop, kde mi poskytli první pomoc. ale i tak mi těch pár km vestoje stačilo – pochopil jsem, že sedlo je jedna z podstatných součástí kola.

    0 0
    • myc  

      Co to bylo za sedlo?

      0 0
      • tom@s  

        víš že ani nevím (mrknu se), originál z GT avalanche 1.0 z roku 2002, asi to nebude úplný šmejd, chromo lyžiny…

        0 0
    • Dumbo  

      heh :-) to sa uz aj mne stalo asi 2× mi praskla sruba co drzi to sedlo k sedlovke… som zamerany frirajdovo tak mi to az tak nevadilo no je to pruda ak si clovek nesmie sadnut :-)

      0 0
    • Vilém  

      Neprijemne:( Asi pred mesicem jsem byl s mladou v ceskym raji.Kolo nebylo hlavni naplni pobytu,tak jsem si vzal skakaciho Black Horse kde jsem mel 40cm sedlovku, ktera po vytazeni na rysku skoro dosahuje idealniho posedu.Pri nasedani na kolo se mi vsak zlomila tesne u ramu,holt je tam prumer 25,4mm coz je asi malo.Je to moje blbost,ten ram je proste stavenej na zasunutou trubku proto ten malej prumer staci.Priste budu menit sedlovku casteji, asi kazdej rok.Na hliniku je nejhorsi to , ze praska bez varovani. V zime mi takto znicehonic praskly riditka a to mely stenu aspon 3,5mm :(( Praska proste vsechno.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.