• Kokrr

    zdravim,mate nejaky zkusenosti s odpruzenou sedlovkou ? mam problemy s plotynkou v bedrech a nevim jestli by mi odpruzena sedlovka nepomohla. Nasel jsem na bikestore.cz jem jednu ROXSHOX za 3500,–Kc.

    0 0
    • kovar  

      Samozrejme, ze pomuze. Prave k tomu je odpr sedlovka urcena – aby ulevila pateri. Sam ji mam a mohu potvrdit. Ale mam dojem, ze sedlovka RockShox MTB Post dost zlevnila a cena je nyni 2500,–, tak se nedej napalit.

      0 0
    • Moom  

      Uz ses ptal u primare Blazeje? Treba se to da servisovat na ortopedii. :-) No nic, ale fakt je ta odpruzena sedlovka co platna?

      0 0
      • lubos  

        Ja myslim ze kdyz sedis tak ano. Ty drobe vibrace jsou nejhorsi :( Otazne je, jestli nevadi vibrace prenasene pres pedaly ve stoji. Pak uz jenom meksi gumy, nebo UST, nebo softail, nebo full.

        0 0
        • martt  

          alebo sedlo na pruzinkach – imho lahsie a lacnejsie riesenie ako odpruzena sedlovka.

          Moja zena ma take dedinske gelove sedlo na strunkach „Selle Royale“ a nevie si ho vychvalit. Za normalnej situacie to moc nepruzi ale ak dostane dobru ranu, prepruzi aj 4 cm.

          Kopa ludi si z nej kvoli tomu sedlu robi srandu.

          0 0
          • JD  

            Jo! Jednou jsem ze srandy namontoval na MTB kolo sedlo z ukrajiny – kožený křeslo s pérama… No to byla paráda, ani se mi to pak nechtělo sundavat… Ale nedalo se na tom jet dál jak 5km.

            0 0
    • Meesha  

      Daj se koupit i nejaky noname podstatne levnejs. Snad sem ji videl i v Makru :)) Ale kvalita odpruzeni…

      0 0
    • JD  

      Jo jo. Taky ji jezdím a můžu doporučit. musí ale dobře chodit. Nesmí být moc tvrdá ani měkká. Já mám levnější Tranz-X , místo pružiny jsem tam dal elastomery ze staré vidlice. Dobře chodily Kangaroo ale byly těžké a drahé. Levnější sedlovky jdou obvykle ztuha ale měly by se dát rozběhat. Je ale nutné nastavení, popř vybírat podle váhy a vyzkoušet. Jinak nestálost posedu nevadí. Dá se naopak sedět i tam, kde by člověk musel vstávat, může pak spočívat větší váha na sedle a šetří se nohy. Zázraky ale nečekejte. Pokud jsou potíže se zádama, doporučuji spíše celopéro. Stačí i na elastomerech.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.