• BiSon

    Cau Chteli bysme s pritelkyni na jizni moravu na kolech a chtel bych vedet, jaka je moznost uschovy kol v mistech jako Valtice, Lednice, Mikulov apod. A pokud by byly jeste nejake tipy co navstivit, kam se da/neda zajet, bylo by to super :-)

    0 0
    • gram  

      V Lednici jsem byl tusim pred 3 rokama. Uschovna kol byla kousek od namesti.Jinak vrele doporucuji katakomby ve Znojme, velmi prijemne hlavne v horkem lete:-)

      0 0
      • Pepazdepa  

        Znojemské katakomby jsou super a je skoro nutnost tam zajet!!! Nevím kde tam, ale necháš kola..

        0 0
    • Bobisak  

      Cely Lednicko – Valticky Areal je supr, Palava taky. Nevim, jake mas pozadavky na bydleni – ja s drahou bydlel v Lednici v Hippoklubu a tam meli svou „kolarnu“. Super na projeti jsou cesty kolem hranic – signalky … ale moc kopcu nenajdes … je to spis takovy houpani … a zajed si na soutok Dyje a Moravy :-)

      0 0
      • BiSon  

        Bydleni asi v kempu. To neresim, tech by tam melo byt dost. Spis me zajima kdyz nekam prijedu, jestli bude kam dat kola nebo jestli je budeme muset nekde privazat ke sloupu. To ze tam nejsou kopce vidim jako vyhodu, jinak bych asi jel sam :-) Da se s kolem dostat na Devin nebo je tam zakaz?

        0 0
        • Bobisak  

          Tusim, ze je tam zakaz, ted nevim jiste … my tam byli pesky a ani jsem nikoho na biku nevidel, da se jet kousek pod nim.

          0 0
        • pos3k  

          Minuly rok tam zakaz byl, ale nejaka cela rodinka tam kolmo dorazila, kdyz jsem se kochal vyhledem.Ja tam byl pesmo a tak jsem si v te rychlosti ± 4–12 km/h (dokopca-skopca) stacil vsimnout cedule jak se chovat na „Palave“ :-)) Jinak ty cesticky jsou akurat delany na bajk himbajs :-( Hezkou dovcu.

          0 0
    • McLoud  

      Lednice – uschovna kousek od namesti, Valtice totez. Doporucuji podivat se kousek dal – Velke Pavlovice atp. projet se po vinicich je fajn.

      0 0
    • peen  

      Kemp Apollo – je to na cestě z Lednice do Břeclavi, hnedka u rybníka. Až tě bude bolet z kola pr..l, můžeš si jít zaplavčit..;-)) Možnost úschovy kol myslim je, stačí se myslim zeptat pana kempmastra. Lednicko-valtický areál se dá projet na kole celý. S kolama jsme neměli problém, zamknutí standardním lankovým zámkem stačilo – doufám, že to nebyla jen klika, ale bylo to v poho i na lednickým zámku, a tam je něco lidí. Výborná cesta je taky přes Dolní/Horní Věstonice, kolem Nových mlýnů, a pak mezi vinohrady nahoru na Pavlovské vrchy a do Mikulova, moc pěkný. Doporučil bych i jeden den zajet do Valtic na zámek, navštívit archiv českých vín a dát si degustaci, ale pozor pak na výlez zpět do tepla… no a nebo po cestě navázat družbu s nějakým vinařem a navštívit sklípek, efekt výlezu na slunce je stejný. Pohraniční cesty jsou taky dobrý, a nebude od věci vzít si pasport a projet i kousek Rakouska. Terény jsou teda spíš silnička/kros, ale je tam fakt hezky, vínečko, dobří lidé, prostě pohoda…;-))

      0 0
    • gersa  

      Doporucuju se vyskrabat na Palavu od Pavlova, smer Klentnice. Je to nejvyzivnejsi kopec siroko daleko. Na dvou km je prevyseni cca 200m. Jinak Palava je z velke casti pro bikery zapovezena. Urcite stoji za to projet Valticko-Lednicky areal (zamky, minaret, urcite Janohrad… atd), da se to stihnou v jednom dnu. A jeste bych si nenechal ujit vinarske stezky, hlavne Velkopavlovickou… ale to se nemusi obejit bez draka :))

      0 0
    • Kolík  

      Nemáte někdo typ na výlet nebo nějaké zajímavé místa na rakouské straně hranice u Lednice? Dík za typy.

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.