• camel

Mam moznost koupit novou RS psylo race 2002 za cenu hodne blizkou letosni M MX comp. Jezdim XC, obcas trosku drsnejsi sjezdiky, vazim 68 kg. Sli byste do toho? Dal by me zajimal rozdil mezi RS 2002 a napr. letosni, nikde jsem to nenasel. Diky za rady

0 0
    • camel  

tak mala zmena, to Psylo je prej 3 mesice jety… Ma smysl do toho jit? Jeste jednou diky za rady…

0 0
      • Air  

nezkousel jsem, ale obecne – mas kotouce? Na kotouce bych dle zkusenosti drtive vetsiny lidi asi volil spis M. Jinak u RS je dost drahy servis, teda mnohem drazsi nez u M (ktery se da servisovat castecne i svepomoci). RS psylo ale s tvou vahou bude asi vic v klidu nez treba s mou (ma vaha je temer triciferna :) Ale jestli M, tak s tou tvou vahou urcite pruzinu

0 0
    • visby  

2002 ma vzduch na pruzenie a 2003/04 ma strunu…

ber psylo, ma lepsi chod na XC… je dost tuhe na 160mm kotuce…

0 0
    • libik  

Psylo rozhodne neber, tady u nas v kramu prodali uz ctyry a vsechny se vratili na reklamaci – tek olej. Jinak je pravad ze chodi pekne, ale dle myho nazoru ne tak jako MX Comp coil. Taky maj hodne drahej servis jak uz tady psali..

0 0
      • Air  

a kdyz bych mel MXC Air, da se z ni udelat i Coil??? Kolik by stala priblizne 1 pruzina? A vaha? Dikec

0 0
        • lubos  

Da se. Pruzinovy kit stoji asi kolem 1000,– Pruzina muze byt tak 150g. Staci asi i jenom jedna, zbytek vzduch. Jenom sehnat kit :)

0 0
          • lubos  

Tedy, MXC Air je u mne model 2004. Jestli mas na mysli 2004 MX tak snad jeste lepe to jde predelat.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.