• PT

    Ahoj.Nějak rychle jsem sjel pláš?ovku Tufo a ještě jsem ji dneska píchnul a vyschlým tmelem se mi ji už nepodařilo zalepit:)No nic.Tak si teďka chci koupit dva nové pláště a chci se trochu rozmazlit a koipil bych si právě ty Michelin.Líbí se mi teda hlavně jejich vzhled no a taky bych čekal,že mi vydrží.Tak mi napište vaše zkušenosti,pop­ř.jinou alternativu cca kolem 1000kč/kus.

    0 0
    • Moah  

      Po jak dlouhe dobe ten tmel vubec zasycha?

      0 0
    • Marry  

      Micheliny jsou hezky a lehky…az moc. Mel jsem Michelin Comp S light a mel jsem s nima tolik defektu a jeste jsem v nich mel diry…jsou proste moc lehky a ta smes co to z ni delaj proste praska…a asi to nebude nahoda, protoze bracha mel od Michelinu ty slicky a to v UST !!! a defektil taky jako o zivot a od ty doby co si koupil Hutchinson Python 2.0 Tubelles tak nemel defekt ani jeden…asi na tom neco bude…ale Micheliny jsou pekny. Me se jeste libily Shvalbe (nebo jak se to pise) Racing Ralph 2.1 Ale to je to sami jako Micheliny ostatne 3× defekt na Malevilu a 2× na Krali Sumavy mluvi za vsechno. Pak jsem je prodal (chudak) a uz si je nikdy nekoupim…kopil jsem si Pythony a jsem vysmatej clovek…uff muj nejdelsi prispevek na bike foru.

      0 0
      • biker007  

        nazdar, ja si i pres varovani Davida ty Ralphy koupil a nelituju. Vozim je vetsinou na zavody a zatim (tuky, tuk)bez defektu. objel sem na nich Drasala a 4 XC zavody. takze to je asi 250km k tomu dalsich cca 400km presunu na zavody a normalniho jezdeni. a to je vubec nesetrim. zatim neni ani v jednom plasti naznak rizance, hustim je ale celkem malo, max. na 3 bary. kamos vozil Raplha na zadnim kole v Dolomitech a za tejden ani jeden defekt(co si pamatuju). vlastne jo – ale to uvaril dusi o rozpalenej rafek:)

        musis mit asi neskutecnou smulu na defekty, jinak nevim. jo, ty CompS Light sem vozil taky a to bylo defektu jak nikdy.. ty fakt ralphy sou stejne silny(slaby) v miste behounu, ale defekty se fakt nedostavujou.. zatim..

        0 0
      • lubos  

        To musi byt asi v nohach ty defekty :o)) Nebo, nejsi texsi vaha ?

        0 0
    • Dura  

      Tyhle Micheliny jsou moc pekny a vydrzi asi 5000 km (74kg jezdec), ale ted jezdim Panaracer Stradius Extrem Kevlar. Cena nizsi (1300 vs. 990), zivotnost vyborma, a vaha srovnatelna, nebo dokonce nizsi. Vyrabeji se ale jen cerne. Koukni na stranky Authora.

      0 0
      • PT  

        Dík,ale já už si přes koloshop objednal ty Michelin,barva rozhodla:)Černou bych fakt nechtěl.Kdzž už na to kolo pořád koukám,tak a? se mi i líbí.Jen by mě zajímalo,jak můžu věřit při zásilce,že v balíku je opravdu,co jsem si objednal.Jaká je možná případná obrana?

        0 0
    •  

      Máme rádi zvířata!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.