• preacher

    Jezdíte někdo tenhle rám? Jaké máte zkušenosti a dojmy z jízdy. Kamarád uvažuje o koupi Alu 7005 3X zeslabovaný Easton Ultralite, váha 1390 g cena 5940,–

    0 0
    • Třé?a  

      Vlastnim 2× zesl. Nalítáno na něm mám 2 000. A zdá se my OK. Geometrie dle mýho gusta nezvedá se ani trochu. Ale matnej lak my chitá mastnotu a dělaj se tam fleky, mám ho ale světlej. Jsou to totožný rámy s RIDLEY. Přivezou ho až z holandska a nalakujou tady když bude na skladě je to fofr já ale čekal měcíc, vyráběj se na taivanu. Průměr sedlovky byl jinej než v katalogu tak a? jí nekupuje dopředu jako já:) Jinak za ty prachy bezkonkurenční.

      0 0
    • Beeda  

      Ahoj ten presne mam, dodelavam a kompletuji kolo, ve velikosti 19' vazi 1560g nabarvenej s lakem bez ihs a objimky. Jinak cekal jsem 6 tydnu na dodani, a dodali mi promacklou zadni stavbu, nebyl vsak problem vyreklamovat a za 10 dni byl novej doma… B.

      0 0
    • Seveřan  

      No, na tomhle rámu si užívám už dost dlouho. Geometrie dle mého je dobrá, mám na něm 100 vidlici, po obracení předstvce dnes vyjedu všechno pokud síly stačí :-) (s 80kovou je prej lepší – jezdí ho kámoš, živější – točivější). To tlumení je taky hodně závislí na výpletu, pláštích, sedlovce, sedlu. Každopádně je kolečko hodně lehoučký. Rám je dostatečně tuhej. Boční tuhost je o něco menší (je to spusobený mojí váhou) což človíček pozná na silnici, ale v terénu je to přínos – hotovej hadimrška – mezi šutrama a kořenama se proplete skoro sám, což mě až překvapuje. Osobně ho doporučuju, mám dobrou zkušenost. A v mém okolí ho jezdí spousta lidí se závodníma ambicema a spokojenost taky.

      No, pokud čtu dobře, tak výrobek pochází z USA. To je tak asi vše. Když tak polož konkrétní dotaz, pokusím se odpovědět.

      0 0
      • MARIN  

        Teda covece s tim USA jsi to dooost prehnal :)

        Pto tebe jako Chomutovaka snad neni takovy problem zjistit pravy puvod

        0 0
        • Seveřan  

          No pokud čtu dobře cedulku na rámu, tak je tam psáno, EASTON – červenožlutýčerný logo, made in USA a eventuelně se mohu zeptat, pokud je to důležitý. Minimálně trubky budou mít tento původ, jinak je to klamání zákazníka :O).

          0 0
          • Beeda  

            Ja to nehrotim, holt je to kus matrialu, kterej do mesice voboucham, do 3–5let odrovnam, hlavne kdyz bike poslouzi, kdyz z nej budu drit kuzi:-). B

            0 0
        • ddd - andy  

          tak tak – kdybyste vedeli odkud a se sem ty ramy dostavaj a hlavne co je to zac…

          0 0
          • panaczek  

            …to neni ferovej prispevek

            0 0
            • Lada1  

              otazka je, zda je pravdivy

              0 0
              • wroum  

                ja osobne to vidim takhle – firma spyder koupi na tajwanu nekolik kontejneru ramu z nejaky velkoserie. tady na ne da lak a nalepky + treba nejaky komponenty a samozrejme si neco prihodi.

                nerikam ze to sou spatny ramy ale treba fulla bych si spyder nekoupil. ht mozna jo.

                0 0
                • Seveřan  

                  Moje zkušenost je:

                  1. nejprve se zeptat
                  2. potom zkusit
                  3. pokud mám ještě důvod tak pak možná.....něco říkat.

                  Protože bez ověření je to o ničem.

                  0 0
                • vlk  

                  pokud vím tak rámy jsou někde z belgie nebo někde odtamtud a tady je jen lakují.Tak nevím.

                  0 0
                  • wroum  

                    to ze je privezou z nejakeho prekladiste v belgii (odtud si je budou brat i jini „stavitele kol“) neznamena ze sou z belgie. kdyby je delali v belgii tak se urcite nedostanou na tyhle ceny.

                    0 0
                    • Seveřan  

                      No, když to tak shrneme, tak prostě za pár korun kupuješ slušnej rám, protože jinde tě vyjde na trojnásobek. No není to paráda, a jestli je vyrobenej tam nebo tam, tak je to v celku šumák, potože to vařej stejnak roboti :O)

                      0 0
            • ddd - andy  

              je to ferovej prispevek a vym o tom svy…

              0 0
              • panaczek  

                …neni to ferovy, protoze jsi nerekl, CO o tom vis. bud to rekni – nebo to nemuzes rict (proc?), a pak byl cely prispevek zbytecny.

                0 0
                • Seveřan  

                  Fakt bych chtěl vědět čím nás překvapíš, ADIDAS je taky vyrobenej na taiwanu nebo v indii a lidi za to cálujou těžký prachy a kapitalisti se smějou "O) až se za břicho popadaj.

                  0 0
                  • ddd - andy  

                    Tak jak to napsal wroum ale nektery ty serie ramu jsou tzv. 2.jakost od „znackovych“ firem.. – to jsem myslel..

                    0 0
    • Fido Mrlasek  

      ....... další věc je, kde je napsáno, že průměrnej taiwanec má vobě ruce levý víc než průměrnej amík. Já mám rám made in Czech a je to bez řečí.

      0 0
      • Seveřan  

        Nikdo neřek ani nepsal, že má někdo ruce levý, jak jsi na to došel :O)

        0 0
        • Třé?a  

          Tahle debata je o hovně :) Když se Prazdroj odstěhuje do číny kvůli pracovní síle tak to bude přeci furt Prazdroj, s czech managementem a špinavou práci tam budou dělat žlutý. Běžná praxe ve světě. I Lewis se tam bude stěhovat :-) Tajvan ale neni vůbec zaostalá země.

          0 0
          • ravo  

            Pivo je špatný příklad, protože pivo uvařené jinde, než se vařilo 200 let už nikdy nebude stejné… Ale jsou tady na to větší odbornící mezi náma, kterí ti to rádi vysvětlí:-)))

            0 0
            • misj  

              neni to pravda drive mozna ale dnes kdyz uz jsou takove mounosti jak upravit vodu aby mela stejne vlastnosti uz je mozne pivo varit kdekoliv ale ta receptura…ta musi byt puvodni..

              0 0
          • vlk  

            no v Rusku se taky prodává prazdroj nebo kozel.Má to stejné nálepky akorát v azbuce a je tam malým písmem napsáno, že to važí český sládek někde poblíž kirkutska.Tak asi takhle.

            0 0
    • misj  

      ja jsem si koupil SPYDER cele kolo a jsem s nim spokojenej. Je pravda ze obcas sehnat nekoho v ty firme je problem. Slibili 14 dni a trvalo to 3 nedele je fakt ze v tom jednom tydnu byly svatky. Ja jsem si kvuli tomu do chomutova zajel a jednani tvari v tvar mi prislo dost ferovy. Rozhodne se nesnazili mi prodat neco za kazdou cenu a i poradili. Nemel jsem duvod neverit ze to co si chci koupit ma nejaky problem. Ukazal mi vsechny ramy co tam mel nenalakovany. Puvodne jsem chtel 2× zeslabovany (na ty lepsi jsem proste nemel) ale kdyz mi je dal porovnat tak proti tomu nejzakladnejsimu jsem skoro rozdil nepoznal (jen mel integrovane hlavove slozeni… nebo jak se tomu rika). Takze ja jsem spokojenej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.