MTB celoodpružený rám Spyder Madman

16 nepřečtených
  • Mirman

    Zdar,myslíte,že by to byla dobrá volba rámu?Nemám love na drahší,tak se ptám právě na tenhle.Dík www.koloshop.cz/index.php?…

    Anketa: Spydera?

    ANO
    0x
    0%
    NE
    0x
    0%
    0 0
    • kubad  

      K ceně si připočítej ještě cenu tlumiče !!!

      0 0
      • MlokCZ  

        A pokud nemáš díly na přeskládání, tak si je přičti a zjistíš, že budeš cenově výše než když koupíš rovnou celého Canyona.

        A pokud díly máš, tak stejně asi vyjde lépe vše prodat a koupit celého Canyona.

        0 0
        • MlokCZ  

          Tak tentokrát jsem blbě zařadil, soráč.

          0 0
          • Mirman  

            Tlumič,je jasný,jde o to jak je rám kvalitní,já ho neznám,proto se zde poptávám..Dík

            0 0
            • ihik  

              Jak je rám kvalitní ti asi nikdo neřekne. Měl jsem spyder full3 z přelomu roku 04/05. Těsně před koncem záruky mi rupnul svár u oka tlumiče (a to byl prý zkopírovaný ridley nebo něco takového). Spyder mám pocit nakupuje u číňana stylem objednávka z katalogu a pak to tu stříká (na druhou stranu to samý dělá ravo i author, tak si nevybereš). S tím kolem jsem byl docela spokojenej, dokud jsem si nepořídil nový. Hodně nespokojenej jsem byl s barvou. Bezbarvý lak všude ihned popraskal přesně podle pnutí materiálu a na dolní rámovce se zespodu otlouk. Klidně si to kup, počítej s tím, že jsou kola, který mají daleko lepší systém pružení a dej tomu kolu dva roky dokud bude v záruce, všechno další ber jako bonus. Fajn je, že si můžeš poladit barvu podle sebe.

              0 0
            • MlokCZ  

              Ten rám taky neznam. Ale fakt by mě zajímal tvůj celý plán s tím rámem (tím myslím, jestli přehodíš kompomenty nebo dokoupíš a jaký dáš tlumič). Pořád mě není jasné, jak by to mohlo být nějak extra výhodný.

              0 0
              • Mirman  

                Chtěl bych použít komponenty ze stávajícího kola,zatím jenom tak sonduju co a jak,nemám s odpruženým rámem zkušenosti a jak jsem již psal limitující jsou hlavně prašule…

                0 0
                • MlokCZ  

                  Za rám dáš 10k, za tlumič minimálně 5k (ale pokud budeš chtít nějaký lepší jako RP23, tak 10k). Canyon XC4 vyjde na 40k. Takže navíc potřebuješ 25k a za něco prodáš stávající kolo (10k?, tady nemám moc odhad).

                  Takže navíc dáš cca 10–15k (dle tlumiče co bys vzal), ale bude to s RP23 tlumičem, dobrým rámem, výborný kotoučovky, Reba (i když ta jediná není až takový přínos, vytuněný Sun. XC Pro poslouží určitě taky dobře) a vše bude nové (a i zbylé osazení je o chlup lepší – více věcí lepších, sem tam nějaká horší).

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    A nebo jak píše mr.antik, koupit nějaký nový kolo, třeba toho Canyona a komponenty a Rebu prodat a možná se vejdeš nakonec za 15k za rám i s RP23 tlumičem.

                    0 0
    • Luke  

      taky bych uvítal nějaké zkušenosti. kdysi jsem o tom rámu chvíli přemýšlel, ale pak mě to zase přešlo :-) a říkal jsem si, že na ht ještě chvíli vydržím. Ale někdo z bikefóra ho myslim jezdil?

      Btw vidím, že jsi z Brumova, takže nejspíš občas brázdíme stejné terény :-)

      0 0
      • mr.antik  

        bude asi rovnou levnější koupit třeba giant nrs v akci nebo cokoliv jinýho a komponenty rozprodat

        0 0
    • vlk  

      A co se teda rovnou pokusit houpit za 18 z netu marathon 2.Možná by ti odečetli za vidlu 4 tis a zbytek komponent zkusit rozprodat.Jinak kdyby si kupoval tento rám a sháněl co nejlevnější tlumič- dnes se dá koupit tlumič radium okolo 3 tis(s tím teda nemám zkušenosti) a nebo dokonce sid za 3 tis-s kterým jsem maximálně spokojen, sice nemá motion control jako nynější nové typy tlumičů od RS ale je skvěle citlivý a perfektně tlumí.Trochu těžší je nastavit na něm dual air.A jinak mámpocit, že nějaký tlumič prodává i pekáček za babku, ale nevím už, co to přesně je za typ.

      0 0
      • Mirman  

        Díky,všem za rady,budu šetřit a pak uvidím…

        0 0
        • lubomir  

          já jsem ho jezdil celý minulou sezónu cca 1000 km, a neměl jsem s ním jediný problém , před tím jsem jezdil HT stejné značky asi tři sezóny a taky bez jediného problému. Momentálně je na prodej rám nebo celé kolo , ale jenom proto , že jsem se svezl na Spešlu Stumpjumper FSR a to je úplně jiná třída , ale taky jiná cena .

          0 0
    • H8me  

      Caute, jezdim ho, najeto 1600km, bez sebemensich problemu, mam 107kg a celkem ram nesetrim. Vahove je na tom ram slusne, cely kolo ma 12,7kg (remerx viking, komplet sram x9, reba, monarch 3.3), kdyz porovnas s konkurenci ve stejne cenove hladine, tak dobry pojezdeni za slusny penize.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.