• Tak me napadlo, ze se to tu asi jeste nikdy poradne neprobiralo. Delate si nekdo pevny treninkovy plan, nebo si ho dokonce nechavate delat od odbornika? Zajimalo by me, z ceho pri jeho tvorbe vychazite, jak urcujete pocet km a co delate napr. po 4–5denni prestavce napr. z duvodu spatneho pocasi, dovolene ci ja nevim ceho.

    0 0
    • vozejk  

      sem ve sportovnim centru mládeže takže mam tréninkovej plán na každej měsíc,když mi to nějak nesedí tak mi to trenér upraví jak potřebuju.

      0 0
      • Meesha  

        Ty brdo! A plnis ho? Ja si sestavuju treninkovej plan, kdyz prijdu ze skoly. Bud to na bika stihnu nebo ne. A kdyz nahodou stihnu, tak podle toho kolik mam casu – bud jedu rychle nebo pomalejs…

        0 0
    • Jorje  

      Ahoj, máte někdo tip kde by se dal s někým prokonzultovat trénink, respektive tréninkový plán, mám doma knihu od Chrise Sidwellse, kde je celkem dobře popsaný trénink pro silničáře i horáky, ale mám potíž někdy trénink plnit, kvůli práci dělám 14 hodin systémem krátký dlouhý týden, takže když jedu do práce na kole tak můžu těžko dodržovat pokyny typu 20 minut se rozehřívejte pak jeďte 3km okruh ve zvlněném terénu a 20 minut se vyjezděte. Nevíte jestli je možnost pro amatérského jezdce kterej chce natrénovat s někým něco takového prokonzultovat aniž bych si musel platit tisíce za trénéra:o)

      0 0
    • tradic  

      Vcera jsem si koupil Peloton a tam byl rozhovor s Ivanem Rybarikem. Rocne pry najezdi 21 000 km!!! Coz ja asi nepochopim. Ale co me zaujalo, ze trenuje vyhradne na silnici. Zajimave, ze?

      0 0
      • ddd - andy  

        A zajimavyho je na tom co?

        0 0
        • tradic  

          No ze jezdi MTB a trenuje na silnici.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Ale on jezdi XC/maratony a trenuje na silnici. Na tom nic zajimaveho neni :)

            0 0
            • tradic  

              Hmm tak nic. Ja myslel ze jo :) A jeste se ho tam ptali jak vypadali jeho ruce a nohy po Prazskych schodech (jel s pevnou vidli. pozn. red.), prej uplne v pohode. Odduvodneni: pevny podklad, pevna vidle. :) Muj zaver: blazen :)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Je ze silnicky zvyklej :)

                0 0
              • Meesha  

                Na to sem se ho ptal ja… Taky to nechapu… :-)) Je fakt, Scareba by tam asi odrovnal (jako spousta jinejch lidi)

                0 0
              • ddd - andy  

                Ivanek je svuj – jen doufam ze mu vydrzi zdravi.. A na silnici trenujou vsichni – je to efektivnejsi z hlediska vykonnosti i materialu..

                0 0
    • tradic  

      nevite nahodou kdy vychazi Cykloservis c.4?

      0 0
    • BH  

      uz se to probiralo asi vicekrat. zkus napr.http://www­.ondrej-vojtechovsky.cz/
      (tam najdes zajimavy treninkovy plan v exelu a nebo kpo.cz/fyziolo­gie/fyziologi­e.htm a jeste mozna http://cyklo-trenink.wz.cz/phprs/index.php pokud chces neceho dosahnout mel by jsi trenovat podle planu sestavenych odbornikem- trenerem specialistou, s ohledem na Tvoji fyziologii, casove moznosti a take jakou disciplinu a jake vysledky a kolik penez do toho hodlas investovat.

      0 0
    • orca  

      Take se pridam s dotazem . Rad bych zefektivnil sve vyjizdky . A rad bych vedel jak na to s ohledem na bikove jezdění. sam jsem přečetl knihu Rozhodující závod , ale je to tam fšechno dost fšeobecně popsáno . Kdo popíše svůj trénink či jak si zaznamenává kolik ujel kde a jak a s jakýma výsledkama . Či co se nejvíce osvědčilo. Předem děkuji za odhalení …

      0 0
      • Daf  

        Jezdim vetsinou jen kdyz se mi chce. Podle zamereni treningu volim akorat profil trasy. Nejezdim zadne intervaly. Mam tepak a trenuji podle obecnych treninkovych rad tak aby me to bavilo a mel z toho dobrej pocit. Trenuju na MTB maratony, ale 80–90% odjezdim na silnici. Delka vyjizdek se pohybuje nejcasteji mezi 3–5h cisteho casu. Cyklo denik jsem si udelal v excelu a zaznamenavam trasu, km, cas, avg TF a max TF.

        0 0
      • Beeda  

        Komplexni odpoved je hodne rozsahla, nikomu se do toho chtit nebude :-) B.

        0 0
    • Lance  

      A to je zas co!!!???:-)

      0 0
      • PEP/\N  

        Mne osobne dost vyhovuje individualni elektronicky trenink od meho trenera (kdo by to byl rekl, ze:)) za dost solidni cenu 300Kc..Pokud nekdo chcete info, klidne mi napiste na mail

        0 0
        • Jorje  

          Ahoj, rád bych nějaké info, 300,– je za plán na týden, měsíc, sezónu? A jakým způsobem je erudovaný, je to Mudr., profi trenér? Jinak na mail bych ti napsal ale nevím jak zjistit tvou adresu:o)

          0 0
        • orca  

          Take rad bych znal dalsi Infa k treninku , co vsechno potrebuje vedet „trener“ k sestave treninku ?? respektive jaka data jsou ode mne nezbytna a jake data musim nezbytne dodavat pro uspesne zlepsovani ?

          0 0
    • stréc od piva  

      já trénuji pití piva a následnou cestu z hospody domů..když se ožere celá hospoda a pepan jede pak ožrané autem dom, tak závodíme jesli tam bude dřív on nebo lojza co „běží“ nebo já co jedu na kole

      0 0
      • Pepíček1  

        Ahoj,

        Prosím o nějaký tréninkový plán dle Vaších vlastních zkušeností. Abych nezatěžoval fórum, klidně mailem. (kdyzmuzutakpomuzu@email.cz)

        Pro: věk 51, silnice – letos po druhé sezoně, 1. 5700; 2. 6500. Kromě kola crossový trenažer 80 hod./rokChci se posunout na 400hod./rok. Končím odpočinek a v pátek mám zátěžový test včetně prahů, tak se chci začít připravovat. Mám v plánu prosinec a leden crossový trenažer a posilovnu. Na trenažeru nemám problém 2hodinky běžet. Jak začít po odpočinku (odpočinek tři týdny, 1. bez pohybu, 2. a 3. třikrát týdně hodina trenažer v regeneraci. Jde mi o plán hodin a v jakých zátěžích odpočinky atd. Díky za návrhy.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.