• bobl

    pekny den, muzete mi nekdo poradit, kde lze stahnout z netu navod k pouziti vidle JUDY XC? diky…V.

    0 0
    • Fido Mrlasek  

      Rock shox fuzoval se Sramem, takže tyhle cajky najdeš na jejich strance. Dívej – http://www.sram.com/…fo/index.asp Jinak mám Xc.čko taky a je to neskutečnej ******. Už to nechci doma. Trošku sem si jí přestavěl, ale co to je za nápad foukat vidlici jako kopačák. Hodně štěstí s montáží – nedělej to v obejváku, jinak máš všechno mastný .-))) Zdar

      0 0
      • vlk  

        to máte judy xc 04?Jak jste ji přestavěl.Já myslel že judy xc 04 nemá vzduch.

        0 0
        • Fido Mrlasek  

          Ne ne, mám Judy XC 2002. neni to klasická vzduchovka. Jezdí to na péru, ale dofukuje se řádově podstatně menším tlakem – jen pro doladění. Řikalo se tomu air assist, ale nepřipadá mi to zas tak převratnej nápad. Musel sem to celý předělat.

          0 0
          • vlk  

            no a co jste teda konkrétně předělával.Nepopsal byste mi úpravu té vidle.Jsou tam i elastomery nebo ne.

            0 0
            • Fido Mrlasek  

              Já tam elastomery nemám. Asi měsíc po koupení sem jí rozdělal a přehodil sem tam takovou bílou distanční podložku. Zdvih mi poslušně vyskočil na 100. Triošku sem to dofoukal a jezdil sem na tom rok. Pak to chytlo vakl v podélný ose. na konci chodu byl tak cen?ák, kdy to šlo lehce, než se to dostalo do pružení. Tak sem řek, kurvááá, takhle ne. Zase sem jí rozebral a dal sem tam 1,5 podložky. přitom sem odvrtal ventil na foukání (byl tam jako na balónu) a vlepil tam normální auto ventil. Jenže jak sem tak dal tu podložku, tak mi to ztvrdlo, že už to dofukovat nemusim. Prostě sem našponoval pružinu – nic víc. Moudrý to asi neni, páč ta vyidlice je vysunutá na max a chodí tak 90mm, ale mě to tak vyhovuje. Za rok jdu do Bombera ETA.

              0 0
      • filipes  

        mam judy XC 00, vytazenou na 100mm. Taky predelanou na vzduch, ale ten mi posledni rok zacal fest upoustet. Predtim jsem tam mel jen jedno pero, a hodne vzduchu, ale uz to ten zduch neudrzi. Jinak je to dric, po 5-ti letech bez vaklu.

        0 0
        • Fido Mrlasek  

          předělej taky ten ventil. Co to je za nápad dát tam ventil jak na kopačák. Normálně sem to odvrtal, ze starý duše vyamputoval ventilek a epoxidem sem ho tam zalepil. Je to jak Rock Shox made..-)

          0 0
          • vlk  

            To já bych koupil duší s tím dlouhým ventilkem jak má závit i zvnějšku až po gumu.A po navrtání díry bych si tam ještě vyrobil závitníkem závit pak to potřel epochidem a zamontoval to by drželo více než jen vlepit.

            0 0
            • Fido Mrlasek  

              tak to máš stejný uvažování jako já. Původně sem to tak taky chtěl udělat. Ale měl sem jenom ten pogumovanej ventilek. Vyprostil sem ho z gumy, nasadil sem vrták 6,5 a sedlo to jak prdel na hrnec..... i bez závitu. Ale ten epoxid je nutnej – jiný lepidlo bych neriskoval. Epoxid nevyschne a nesmrskne se.

              0 0
    • Staenly  

      Taky sem ho shanel, ale v cestine nikde nesehnal…

      0 0
      • TinkTink  

        Tak si stahni anglickej a vem si slovnik…zas tak tezky to neni…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.