Velky problem pri reklamaci Camel Bak

69 nepřečtených
  • Luka

    Zdravicko. V Bikeexpertu mi ocividne reklamaci nevyridi (mam rezervoar na 3l, pry netece, ale citace „vozte ho radeji v igelitove tasce, kdyby nahodou protekal“, uz 2× to tam bylo, vzdycky mi to vrati ze jako netece), ja vim, ze s tim otravuju uz po 4te, ale otazka: neznate nekdo nekoho v komersii, kdo by mi pomohl? Ja totiz z milych bikeexpertu asi vyrostu. Hlavne ze kejml netece a moje zada jsou mokry samovolne, ze!?! Nikomu nepreju mit 50km domu, durch batoh i zada, studenej vitr a vztek, ze byste prodavace ushkrtili hadickou!

    0 0
    • vicko  

      Kde ti prosimte tece? JA to ted resim taky a prave si nejsem jistej jak reklamace probehne. Me to (pravdepodobne) tece kolem hadicky dole…ale prave je problem v tom, ze nekdy ani kapka a nekdy mam mokra zada :(. Takze se prave taky bojim ze reklamace nebude to prave :(. Jinak pry pomaha to nedotahovat uplne „na krev“, teda jestli to protyka u toho uzaveru… jinak tvuj pocit naprosto chapu, taky me to desne vytaci a hlavne kdyz to stoji to co to stoji :(

      0 0
      • Dreamer  

        mate se vy.srat na naky vaky a vozit bidony .. vozim 2× 0,7litru bidony a to mi staci i ve vedru a kopcich na 100km treba .. teda o vaku jsem taky uvazoval nedavno .. ale kdyz ctu tenhle thread tak zustanu u bidonu ,)

        0 0
        • Luka  

          Az budu tahat 3 petlahve, tak se va to zase vys*** ja… pokud je teplo jako vcera a dam nejakych 80 terenem, vypiju celej 2,5l kejml a jeste dolejvam koupenou vodou v petce. Po dojezdu domu mi zbylo cca 1/4litr v pytli. Ja si na ten princip nemuzu stezovat, ale vadi mi jejich postup. Nerikam Komersie, s tou jsem se primo jeshte nedostala do kontaktu, proto se ptam na koho se obratit, me vadi pristup B-E…

          0 0
        • Aiax  

          S odpruzenejma vidlicema je taky spousta problemu a taky je tu vetsina lidi ma. Ja na camel nedam dopustit, uz jen kvuli tomu, ze ovladani kola, na kterym ti visi 2 bidony o celkove vaze pres 1,5 kila, mi pripada o hodne slozitejsi. A taky mas oproti mne malou spotrebu vody. Muj zaklad na 100km v lete jsou 3l, ale kdyz je doopravdy teplo tak i 6l. Jednou jsem vypil i 3 camely za den (=cca 9l). Bidony taky vozim, ale jen kdyz nejedu daleko (tak do 30km). Problemy s nim nemam, i kdyz jsem ho koupil u bikeexpertu :) Asi mam stesti, takze doopravdy nevim, jak by se tenhle problem dal resit.

          0 0
        • jahoda  

          nj ,ale v kejmlu ti zustane voda stejne studena/tepla celej den pri jakymkoliv pocasi jako kdybys ji pred minutou natocil z kohoutku . Zatimco v bidonu ti ztepla za hodku a neda se pit

          0 0
          • Aiax  

            Presne. A to si jeste predstav trochu bahnitejsi teren bez blatniku a jak se dobre pije z bidonu obalenyho bahnem. Na silnici snad, ale svyho domestika fakt nemam a 1,4l je zoufale malo.

            0 0
        • Meesha  

          A hlavne rocni spotreba bidonu by me asi vysla draz nez Camel.

          0 0
      • Luka  

        Abych rekla pravdu, kdyz se dotahne, tece, kdyz se nedotahne tece taky. Vcera tekl naprosto ukazkove kolem hrdla. Minule byl kompletne mokrej a nedalo se zjistit kudy. Jsem z toho fakt na prashky. Pry to testovali (povesili ho naplnenej na hak a nechali 2 dny). Jo, jenze me taky nevytece pres noc, ale prave kdyz se mrska me na zadech. Jestli se to do tydne nejak uz nevyreshi, tak jim tam udelam TAKOVY bordel, ze si nejen ja nic od nich uz nekoupim. V Bikeexpertu me fakt uz nikdy neuvidej. Grrrr!

        0 0
        • vicko  

          Aha, tak drzim palce :). Me to prave tece spis u ty hadicky. Malo, ale tece. Jinak bikeexpert taky nak nemusim, vzdycky si tam pripadam, ze hrozne obtezuju kdyz neco chci. Takze uz tam nechodim ;). Jinak Camel je boziiii ;). Bidon never more :)

          0 0
          • Beeda  

            Jo camel je dobrej na vyjizdky, ale na zavode nejsem schopnej z toho pit protoze to „neudejcham“, takze bidony..B

            0 0
            • vicko  

              No je fakt, ze kdyz clovek do kopece stezi popadava dech tak se pak pije docela hur, ale da se to :). A hlavne ja sem zvyklej vozit batoh a prave to je dalsi plus pro camel. Mam tam naradi, vetrovku, svacu a tak, takze pro me osobne je to jasna volba. Jinak samozrejme nikomu nic nenutim, ale proste ja uz bych bez nej nevyjel ;))

              0 0
        • Alesh  

          Jojo, jsou to lemra. Taky mi vak tekl – netesnil ten uzaver. Otestoval jsem si to jako pichlou dusi (uzavreny ho nafouknout a soupnout do naplnenyho umyvadla). Bublinky se okolo uzaveru valily, i kdyz byl utazenej na krev :-(((

          0 0
        • lubos  

          Asi tece pod tlakem. Napln ho a zkus na nej zatlacit. Pak asi bude protekat.

          0 0
    • blue  

      se obavam, ze v komersii ti taky nikdo nepomuze… kdyz sem se na sportpragu na stanku komersie ptal, jestli se treba neda koupit samotny tesneni, tak mi rekli, ze si mam koupit novej vak…

      0 0
    • panaczek  

      …a proc to neodvezes primo do progressu? kamosovi tekl – rekl bych ze podobne jako tobe – zajeli sme tam a nez sme si prosli kram, vyzkouseli par prileb a dresu, meli to hotovy. od te doby nema problem. on ho tam sice primo kupoval, ale to by nemel byt problem – z ostatnich prodejen preci ty reklamace musej posilat taky k nim.

      0 0
      • Luka  

        Hotovy ?? Jak hotovy, jako vymeneny?

        0 0
        • panaczek  

          …myslim, ze mu to nejak spravili – novej nedostal, byli sme tam asi hodinu. uz netece. mne tam vidli v zaruce udelali taky behem dne – to ale slo pres 69 – byl sem tam na garancce a nejsem z prahy, takze bych pro to zas musel jezdit pres pul republiky…

          0 0
          • dave lister  

            taky mam s komersii (i kdyz ohledne vidlice) dobry zkusenosti. zkusil bych to primo pres ne.

            0 0
    • Pepazdepa  

      Tý jo tak to čumím! Ono to teče a to chtějí tolik peněz! A to jsem se tak těšil, že si pro něj půjdu :( Seru na něj.. litrový bidony musej stačit nadále.. potit záda od batohu a ještě aby mi na ně tekla minerálka :((

      0 0
      • panaczek  

        …ach jo, s nekterejma lidma je to tezky…vyzivam vsechny spokojene uzivatele camelu, aby kazdy z nich zalozil thread: CAMELBAK – NETECE!!!…i kdyz to asi povede k uplnemu zasekani bikefora. aneb – mam kamose, kterej ma kamose, jehoz strejdovi se posralo ferrari---

        0 0
        • Luka  

          JEEZISH MARJAAA!!! JASNE ZE KEJML NETECE!!!!! NESMI TYCT! VSHEM TENHLE SYSTEM FAKT DOPORUCUJU! Ale proste ne zrovna z bikeexperta. Ja se tu na lid obracim, protoze jsem asi jedna z mala, co tenhle problem maji. Pritel ma kejmla uz par let, furt ten samej a je spokojenej jako bleshka. Vubec mu neprosakuje, ani se nepoti, nic!

          0 0
          • TinkTink  

            To ja tez…uplne bez problemu – hele..zkus to hodit do ty vody naplneny vzduchem…a uvidis…no…

            0 0
          • BH  

            reklamace progesscykle tel:241771181 /martin.zdime­ra@progresscy­kle.cz

            Luko a jsi si jista , ze tece? nepotis se tak nahodou?Ja mivam pod batohem taky mokre zada a nemam v nem reservoar na vodu. tudiz nema co teci.

            0 0
            • TinkTink  

              Ten mail se mi nezda…

              0 0
            • Pavlos  

              tohle mi pripada jako provokace:)

              0 0
            • Luka  

              Na pana Zdimeru uz jsem mail poslala, cekam na odpoved. Jinak k tomu poceni: myslis, ze bych dokazala „vytahnout“ z kejmla pullitr diky poceni na zadech?? Ne, fakt ne, mam batoh uplne prosaklej.

              K BUBLINKAM POD VODOU: ano, zkusila jsem i to. Kdyz dotahnu co to jde, pak jdou bubliny od uzaveru (dost bublin), chci li dotahnout vic, jde to zase lehceji (tady netece) a dotahnu li to dal na krev, tak zase bubla. Jakoby byl strzenej zavit, ja nevim, snad to vymenej nebo opravej, hlavne at uz to netece. Kazi mi to dobrou naladu z bajku.

              0 0
          • jaradal  

            AHA takže CAMEL BAGEL prej neteče!!! Cha cha cha cha cháááá. Povídali, že mu hráli. Já mám Unbottle 70 a ten teda teče fakt fest kolem plnícího otvoru. Musíš to fakt vychytat tak abys to utáhnul tak akorát abys neměl prochcaný záda. Prej je to tím, že před cca. 2ma rokama se jim nepovedla celá série, která netěsní. Údajně to Komersie vyměňovala, ale u svého prodejce jsem surově neuspěl (koupeno přes I-net), prostě mi nebere telefony. Tož tak. Bacha na těsnění u hrdla. Jinak po cca 2,5 roku zbytek OK.

            0 0
            • TinkTink  

              Hele…ty…co takhle podivat se co tu bylo napsany – jasne je, ze je velmi velmi pravdepodobne, ze to mas z vadne serie…ale nevim, proc jsi to nereklamoval…po 2,5 roku si myslim ze uz ti to nevymeni…

              0 0
              • kovar  

                no vzpomínám si, že jsem na tento problém upozorňoval už dávno (2–3 roky tomu nazad) a někteří demagogičtí Camelbakisti si to vůbec nechtěli připustit a tečením Omegy brali jako to běžný jev. A před uzavřením sušili uzávěr nebo laborovali se momentem utažení uzávěru aby to neteklo. Prostě to nevraživě brali jako hnusnou pomluvu své nekriticky milované značky. Klapky na očích, typické i pro nynější B-F.

                0 0
                • TinkTink  

                  2–3 roky..to jsem camela jeste nemel :)…No akorat si nemyslim, ze jsi to dobre zakoncil…tady se praveze camelu nikdo moc nezastava…spis vidim samy divny nicky, ktery na ne plivou spinu…si myslim ze kdyz to mohlo jit vyreklamovat, tak jenom vul to neudelal…

                  0 0
        • dave lister  

          momentalne tece, hydrapak… protoze se rozlepil ve spoji. ale zalepim ho (snad) a nepotece a budu zase spokojenym uzivatelem… nedovedu si predstavit, ze bych mel zas jezdit s bidonama, zvlaste pak na delsi vejlety.

          0 0
          • MARIN  

            To se mi taky stalo.Zkousel jsem ruzny lepidla – na gumu, lepeni na dusi, chemopren a nakonec poradne drzel az vterinovy Loctite.

            0 0
        • vicko  

          Dyk to musi byt kazdymu jasny ne? ;) Camel je jedna z nej veci co clovek na biku potrebuje… takze CAMEL NETECE (vetsinou ;) A JE FAKT DOBREJ :), akurat sem tam se proste vyskytne vadnej kousek nebo vadnej uzivatel ;), to da rozum ne? … a navic me to spis kape nez tece ;).

          0 0
          • Pepazdepa  

            kape jóóó! ! ! To nééé!

            0 0
          • TinkTink  

            Vadnej kus je vsude u vseho..vadny disk…vadna vidle…vadny rezervoar…proste normalni…zasadni je reklamace…ze ano…Luka si musi osobne zajit do Komersky a tam se SLUSNE poptat…a kdyz nic, tak o tom napsat atd…proste komunikovat…

            Ja s camelem obcas chodim i na dlouhy prochazky v lete (proste nutna vec tak 3× za rok…)…a je to pohoda :)

            0 0
            • kovar  

              tak to buď rád, že nemáš prvosériový velkootvorový Omegu pytlík. Celá série byla výrobní zmetek, NE ojedinělé kusy. Mám podezření, že Luce prodali toto, podle toho, jak se ti parchanti z BE chovají.

              0 0
              • MARIN  

                No pokud to kupovala tenkat v te jejich slevove akci je to temer jistota. Tenkrat jestli se nemilim meli nejak podelane to tesneni a rezervoary automaticky vymenovali za nove uz nevadne. Chtelo by to se informovat primo u vyrobce.

                0 0
                • kovar  

                  Ano, vyměňovali, proto dost dobře nechápu, proč v BE dělají Luce takové obstrukce.

                  0 0
    • Luka  

      VYJADRENI Z KOMERSIE: „Vážená slešno Urešová, je pravděpodobné, že se jedná o výrobek z vadné serie kde byly problémy s utěsněním kruhového uzávěru. Rezervoár Vám vyměním za nový, přijdete li osobně, jsem ve firmě ještě tento týden od 8.00 do 16.00hod. Pak mám dva týdny dovolenou. S pozdravem Martin Ždimera“

      NO? TAK ZITRA TAM JDU, VYPADAJI VELMI SLUSNE! DAM VEDET JAK JSEM DOPADLA!

      0 0
      • Alesh  

        No slava, tak drzim palce a preju opetovne nabyti prijemneho pocitu z bikovani :-)

        0 0
      • panaczek  

        …no vidis a rezultat cele akce: nevypovida nic o kvalite CAMELBAKu (myslim ted konkretni firmu – ne ted vzity nazev pro batohy s vodou, dost casto se to tu smesovalo), ale vypovida hodne o jedne nejmenovane prodejne na karlaku…

        0 0
        • Pepazdepa  

          Co udělat nástěnku kde se napíší firmy se kterými je problém? Vždyt by to bylo více než účelné a samotná firma by se taky snažila aby tam nevysela dlouho! Tak proč nejmenovaná? Naopak JMENOVAT A UPOZORNOVAT!

          0 0
          • Luka  

            Souhlas, vim o nekolika, ktery by mely bejt vyveseny na kazdym sloupu verejneho osvetleni, pac blbost a neprofesionalita vladnou i v bajk resortu :)

            0 0
            • dave  

              To není vůbec špatný nápad, protože např. s Bikeexpertem mám taky jenom špatné zkušenosti. Reklamoval jsem tam kalhoty na kolo. Pokaždé se trhaly kolem vložky. 2× vyměnili, po 3., když jsem chtěl vrátit peníze kvůli úplně stejné vadě mi řekli, že je to způsobeno špatným sedlem a nic nedali. A to jejich chování....., jenom lituji, že jsem u nich nechal v minulosti takových peněz. Teď nakupuji jinde, třeba i o malinko dráž, ale s pocitem, že si zákazníka váží.

              0 0
            • wertigo  

              No od toho by mela snad byt sekce RECENZE ne ? akorat tam chybi kolonka Prodejny. Staci napsat TO ADMIN a jestli nema dofcu tak to tam bude meteleskum-bleskum…

              0 0
              • Sonic  

                Dost dobrej nápad. Hned jak to vytvoří tak si přisadím na Bike Live + prodejna kol v Táboře.

                0 0
                • dave  

                  Co Ti provedli? Docela by mne to zajímalo.

                  0 0
                  • Sonic  

                    První reklamace proběhla v „pořádku“, tlumič RS sid zaseknula se regulace tlumení – opraveno odvrtáním. Trvalo to 3 týdny. Druhá reklamace se stejným problémem nastala o 1 měsíc později. Tentokrát to trvalo 2 měsíce. Kdybych se o nej nepřihlásil asi by tam byl do dnes. Jestli se založí diskuze tak to popíšu podrobněji. Je toho totiž o hodně víc. Napřklad to že do dneška nemám vyrozumnění ani o jedné opravě a to probíhalo loni v létě.

                    0 0
              • Pepazdepa  

                A pak bych mailově upozornil dotyčného prodejce, že se na jeho hlavu na nejnavštěvovanějším diskusním fóru snáší popel a třeba se polepší.. Pokud to bude ignorovat je jasné, že u něj nekoupím ani gumičku do vlasů :o/

                Pepazdepa je koumák, že? Co trocha chváli, chci tu být oblíbený :))

                0 0
                • blue  

                  za tu hrubku bys chtel trchu chvaly? :-)))

                  0 0
                  • Pepazdepa  

                    jejda opan učitel… sááákra já myslel, že máte taky prázdniny :( Nejde o chybu, ale o obsah!

                    0 0
    • senožrout  

      Moje zkušenost s Kejmlem je čerstvá. Ještě jsem se ani nenapil a pokusím se ho vyreklamovat. O co jde… Vzal jsem si katalog Camelbagů na krámku. Na poslední straně (zadních deskách) tam je velký lákadlo na systém Hydroguard, jako novinku v boji proti zapomenutým hubuičkám ve vaku. V nějakým z posledních Cykloservisů o tom psali. Vnirřní povrch vaku i hadičky by měl být stříbřený. Inu nechal jsem se nalákat a koupil. Jenže jelikož jsem všetečka, tak jsem vak vytáh. Na něm stál jako datum výroby začátek roku 2002. Tak říkám to na novinku moc nevypadá a začal pátrat. Camelbaky s touto úpravou mají tmavě modrý rezervoár a hadičku a pod nápisem Camelbak vylisováno Hydroguard. Prošel jsem několik krámů a všude našel jen klasicky blankytně průhledné. Tedy bez toho co je interováno. No normálně bych z toho asi takovou vědu nedělal ale houbičky opravdu nemám rád a každý prostředek v jejích mícení je můj spojenec. Na druhé straně je inzerováno něco, co není. Což je v podstatě klamavá reklama. Ale na druhou stranu musím říci, že to asi není až tak chyba Progresscycle jako dovozce. Měli připravený materiály na 2004 a Camelbag jim v jedný dodávce dodal co vymetl někde ve skladech z minulých let. Takže ani v nových batozích nenajdete nový rezervoáry. No je vidět, že nás mají ještě pořád za Ost-blok. A je taky fakt, že drtivá většina lidí koupí a nelámou si tím hlavu. Jenže já jsem š?oural. Tak vám to tu dávám k dobru, abyste taky nekoupili provedení co nechcete. Zejtra to nesu do krámku s žádostí o výměnu......

      0 0
      • lubos  

        tak to je docela husty

        0 0
      • Thorn  

        hm… fakt sila. ale toto je hydraguardovy rezervoar a tiez je blankytny.

        http://www.camelbak.com/rec/cutaway.cfm

        0 0
      • MARIN  

        Teda nevim ale nemel jsis tohle vsechno zjistit jeste pred tim nez neco koupis? Tohle asi na reklamaci nebude

        0 0
        • Thorn  

          …zvlast ked takmer v kazdom katalogu je „zmena specifikacii je vyhradena“, alebo nieco v podobnom zmysle.

          0 0
          • senožrout  

            Zdravím! Tak reklamace Camelbaku za variantu se systémem Hydroguard se zdařila. Jsem blažený :-). Zvláštní a veliký dík klukům z Vela Plzeň! Prostě klobouk dolů!

            0 0
    • Luka  

      TAK VELKÁ POCHVALA PRO KOMERSII. Naprosto bez problemu mi kejml byl vymenen. Navshteva komersie i s cekani na donashku ze skladu mi zabrala 4,5minut :) Mam novy rezervoir, uplne jiny. Jo a ten stary pry byl opravdu z te prvni serie – vadne.

      0 0
      • Thorn  

        Ani by som nepovedal pochvala „pre Komersiu“ (ta spravila „len“ to, co by mala spravit kazda dobra firma), ale velke fuck off pre firmu, ktora ti to nezmyselne odmietla vyreklamovat… kde to zijeme? Tam by som uz nekupil ani skrutku…

        0 0
        • Luka  

          Jasne, jenze v dneshni dobe se nedivim nicemu, i kdyz s reklamacema mam celkem dobre zkusenosti (az na tu peripetii s kejmlem). A oppravdu me do nejmenovaneho obchodu nedostanou ani omylem!

          0 0
    • aeio  

      Na vak jsem rezignoval. Vykuchal jsem ventilek, vnitřní závit projel vrtákem, udělal dirku do zátky PET lahve a milý ventilek tam z obou stran přišrouboval.Na oba konce přijde hadička za pár korun. Tu nečistím, občas měním za novou. PET-Kejmlflašku jakbysmet. Váží to stejně, neteče to, nezničí se to, nulová údržba, setinová cena.

      0 0
      • senožrout  

        Hmmm…, ale když tam dáš nepotravinářskou hadičku, tak ta obsahuje vtaláty. To jsou ty změkčovadla do plastů. To svinstvo se vstřebává do organizmu. Budeš neplodnej..... Camel má vícevrstvou hadičku z PE.

        0 0
    • x-mass  

      Nevite nekdo jak jsou na tom Camely Rocket s pytlem 2,1 l? Koupl jsem si ho a jseste jsem nemel tu cest ho vyzkouset.

      0 0
    • jihra  

      Všem, kdo měli a mají (a určitě i budou v budoucnu mít) problémy s reklamacemi všeho druhu, doporučuji sjednat si pojištění právní ochrany rodiny u D.A.S. pojiš?ovny právní ochrany (www.das.cz). Stojí to 1200 Kč ročně a máte zdarma právníky a soudy v celé Evropě. Pak už s vámi žádná firma nevydrbe. Mi už letos právníci D.A.S. pojiš?ovny „zachránili“ cca 16.000 Kč. Podotýkám, že i když jsem pojiš?ovák, tak tuto pojiš?ovnu nezastupuji, a? mne někdo nenařkne z neoprávněné reklamy. Pouze mám toto pojištění sjednané a nelituji.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.