• Darius

    je to dobry rafek pro zadni kolo? potrebuju neco na Vcka a Mavic neni zrovna dostupny… jezdim spise XC nekdy malinko blbnu (shody a tak, ale fakt jen malo:-) jeste… mam na vyber bud elox nebo obyc povrch, vyplati se drazsi elox?

    0 0
    • K2  

      Celkem pěkný, lehký , drahý – vydržel mi celých deset kilometrů. Při nevinném pádu jsem na něm vyrobil osmici, že se nevešla do zadní stavby. Při reklamaci mi řekli, že to bylo blbým výpletem, o vadě materiálu nechtěli ani slyšet. Jezdím zhruba to co popisuješ, někdy trochu drsněji a mám těď vzadu Mavica 221, pokud ho seženeš, tak si ho kup: bezproblémový lehký a levný ráfek.

      0 0
    • náčelník  

      Já jsem s nimi už nějaký pátek velmi spokojen. Ze začátku trochu škubaly, ale pak se to zajelo. Mám elox, ale jestli se to vyplatí, nevím. Oproti Mavicu mají nižší brzdnou plochu, takže to chce více pečlivosti při seřizování špalíků. Zvláště když moje brzdy mají velký vakl :) Jezdím asi to co píšeš ty.

      0 0
    • MARIN  

      Kdyz uz je rec o Rigide. Nevi nekdo kdo ji k nam dovazi? Na strankach zadny dovozce k nam uvedeny nejni :( Libil by se mi GRIZZLY Carbide Supersonic.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.