• peetrys

    Ahoj, rád bych se od vás dozvěděl, jeké máte zkušenosti s bezdrátovými computery? Hlavně spolehlivost a případné rušení signálu. Díky

    0 0
    • Orbis  

      No já mám VDO 15+ a je úplně v pohodě. S rušením jsem neměl nikdy potíže. Ani zatím s bateriemi mám ho skoro rok. A hlavně mi kolo nehyzdí dráty!!!

      0 0
    • mel  

      Mam VDO C 15+ a zas tak spokojeny nejsem.Baterie vydrzi cca. pul roku (i kdyz je kolo v klidu-pres zimu).No a parkrat se stalo ze se mi do snimace(vysilace) dostala voda a spojeni se prerusilo :(( .Stacilo vytahnout baterii a vysusit a jelo se dal,ale…

      0 0
      • murko  

        mam VDO C15+ a som s nim velmi spokojny, pouzivam ho uz 3 roky a za ten cas som raz menil baterie. Raz sa mi stalo, ze asi kvoli mobilu nahodilo nezmyselnu rychlost 225 km/h, ale vtedy som mal prijimac (ta odnimatelna cast s displejom) mimo bajku. Niekde som cital, ze je dobre prijimac nenechavat na bajku, ked sa s nim nejazdi, kvoli lepsej vydrzi baterky.

        0 0
        • mel  

          jo jo,urcite to je lepsi,ale ja stary sklerotik…

          0 0
    • me2d  

      Cau, mam Cateye Cordless 2 uz sedm let a funguje naprosto vyborne. V kompjutru jsem menil baterku jednou, ve snimaci je furt ta sama. Zadny problemy s rusenim signalu, zadny problemy s vodou, proste maximalni spokojenost. Akorat do obchodu s nim nelez nebo se ti chudak zblazni :-)

      0 0
      • HoralFanda  

        Nechci být sprostý, ale na ho..o. Mám vzdálenost senzor-tachometr 45 cm, což je hodnota podle manuálu do které by měl makat. Ale stačí když klesne teplota k nule, tím pádem klesne i napětí na baterii a tachák se odmlčí a ukazuje nulu. Dost mě to sralo teď v červnu v Alpách, když jsem si mohl udělat maximálku, ale jelikož byla pěkná kosa, tak tachák nešel, bestie. Takže bezdrát takový, který velkou rezervu ve vzdálenosti přijímač-vysílač. Pokud by ho někdo chtěl (jako nový) tak za nějakých 600Kč je k mání.

        0 0
        • senožrout  

          A co to máš za zázrak?

          0 0
        • mars  

          Mal som v zime rovnaky problem s VDO MC 1.0. To, ze to bolo kvoli vzdialenosti som zistil az neskor, ale dovtedy ma skoro trafil slak (vychadzal som s fungujucim tachakom a po cca 1/2 hodine cesty zacal vypadavat az nakoniec uplne prestal fungovat…kupoval som nove baterky, dokonca som skusal novy vysielac…) Vyriesilo to posunutie sondy vyssie na vidli – odvtedy funguje bez problemov ;)))

          0 0
          • HoralFanda  

            Jo, jenže já už to výš nedostanu, jsem s magnetem skoro až u ráfku :o(

            0 0
    • RomanP  

      Taky mam VDO C15+ a jsem naprosto spokojen. Déš? a cákající voda mu nevadí a tak hluboko, abych komplet zatopil vysílač jsem nejel. Ze začátku jsem ho jenom musel trochu poladit. Nasadil jsem vysílač od přístroje asi 65cm a falšoval. Občas mi rychlost mesmyslně padala třeba z 22km/h na 7 a tak. Poté co jsem ho druhý den dal okolo těch udávaných 60ti cm ani nevím, že ho mám a šlape jak má.

      0 0
    • Jenda  

      mam VDO MC1.0 a naprosto bez problemu baterka drzi uz asi rok – u tech VDO je potreba aby v klidu byl vyndanej uplne cyclocomp z drzaku protoze jinak se ze je v klidu jenom tvari ale porad je nazhavenej ceklat impulzy ze snimace a to fakt zere baterky

      0 0
      • RomanP  

        To mě nenapadlo, ale je to vcelku reálný. Já ho tam zatím nechávám, možná ho začnu sundavat. Ale zase, kdyby mi to mělo vydržet alespoň jednu sezónu, kašlu na to. Stejně bych ho asi zapomínal doma.

        0 0
        • Jenda  

          ja ho mam jenom pootoceny aby vzadu nebyly seply ty kontakty, jinak bych ho samozrejme taky zapominal:-)

          0 0
          • RomanP  

            Ještě k tomu pootočení. Docela mě překvapilo, když jsem ho montoval poprvé na kolo, že to jde ztuha. A tak jsem ho tam začal nechávat a ptakticky nesundavat aby to neprasklo, nebo tak. Stalo se to už někomu?

            0 0
      • HonzaV  

        Jak jsi spokojenej s tim VDO MC1.0? Chci si poridit comp s vyskomerem a tenhle se mi zamlouva nejvic. Jenom se bojim, jak je vodotesnej. Mam VDO C10 a za deste mi nefunguje, kdyz ho sundam, tak mam v drzaku vodu. Jak reaguje vyskomer na zmeny teplot? slysel jsem, mozna tady nekde cetl, ze si s tim nektery vyskomery moc nerozumi.

        0 0
        • mars  

          Ja som s nim spokojny a nevsimol som si, ze by sa nejako lisila vyska zmenou teploty (urcite je vnutri nejaka korekcia na zaklade nameranej teploty). Ta vyska sa podstatne viac meni so zmenou pocasia pocas jazdy. Inak velmi sympaticka funkcia je aktualne stupanie [%], ale funguje to s urcitym oneskorenim, takze kratucke „hupky“ nemameras. S vodotesnostou zatial skusenosti nemam, ale s VDO C10 som mal v lejaku rovnaky problem.

          0 0
        • Jenda  

          vyskomer funguje spolehlive, korekce na teplotu bezproblemova – jedina skoda je ze v lete teplomer ukazuje jak se rozpalil a ne tepltu skutecne venku (ale kdyz hamtas krpal a mas tak 36 celsiu tak je to proste skvelej pocit:-), Vodotesnost jsem nemel moc moznosti overit ale zatim vzdy fungoval bezvadne. Aktualni stoupani a klesani ma spozdeni protoze to prumeruje za 20s. Prijemny je ze vidis na displeji najednou vic udaju. Jediny minus je cena preci jenom ostatni za ty penize uz vetsinou nabizi i prenos dat do pocitace ale nejak mam ve VDO vetsi duveru.

          0 0
    • mosquito  

      tatik ma sigmu uz pres rok a furt v pohode… a to jezdi denne, jen to asi tyden po nakupu prestalo fungovat .. k baterkam zatekla voda, kupodivu se nevybily :) takze zatim jsou OK

      0 0
      • sharkcom  

        SIGMA 100% OK !!

        0 0
      • Mamutt  

        Taky se přidám. Ještě jsem vozil asi rok Echowell 9W bez jediného problému. Jenže byl strašně masivní, ta Sigma je malá i elegantní, a u mě jezdí na prvním místě dyzajn ;) Teď ho má brácha a stále v pohodě.

        0 0
    • Glum  

      Ciclosport CM 414: prenos signalu bez problemu i v zime. Spotreba baterii: vysilac (dole)a computer tak 1× rocne (cca 10000 km), a prijimac (stand na riditkach) 1 x za pulrok. Problem je s nekterymi typy blikacek (Smart ano, Sigma a Cateye ne), pokud je blikacka vzdalena jen do 8–10 cm od compu, comp chyta signal a ukazuje stabilni rychlost 37 km/h.

      0 0
    • Lada1  

      Mam Polar 710 a jsem s nim velice spokojen. BEz problemu a chyta 3 signaly – kolo, pas, klika

      0 0
    • cova  

      Sigma 1200 – žádný problém.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.