• Davig

    Tak už se nám nějaký ten den prodává povedený kousek od siemense m65ka. Nemáte někdo zkušenosti s títo telefonem jako cyklocomputer? dik http://www.mobilmania.cz/…efony/AR.asp?…

    0 0
    • Žanek  

      Osobne mi to přijde jako blbost. Ten adaptér bude stát minimálně tolik, jako rozumnmeý cyklocouputer, ktereý bude výrazně lehčí a menší. Otázka, kolik by to v terénu vydrželo… Ten mobil bych si klidně pořídil, ale na řidítkách bych ho určitě nevozil;

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No jo jenze tohle normalni cyklocomputer neumi: http://www.mobilmania.cz/…efony/AR.asp?…

        0 0
      • Davig  

        Ten držák stojí cca 1100kč. Je pravda, že foun jako computer je větší. Ale praktický je na tom myslím to, že mobil ssebou člověk stejně tahá a takto by se aspoň nemusel starat, kam s ním. Když ho mám v kapse na zádech, čekám, při kterým skoku mi vypadne.. Otázkou však je, jak moc bude mobil držet v tom adaptéru. A neumím si taky představit, jak by to dopadlo při nějákým tvrdším pádu..

        0 0
    • K2  

      Podle toho, co jsem studoval už dříve, tak se jedná v podstatě o zjednodušenou funkci cyklokomputeru Naviion, s tím zásadním rozdílem, že nemá výškoměr (tím pádem asi nedokáže poslat alarm, když sjedeš z cesty (stoupání/klesání)) Úspěch i neúspěch těchto řešení je hlavně v rozšíření a v nabídce tras. Z mého pohledu Siemensu chybí ten výškoměr a bezdrátový držák (mohli to obšlehnout třeba od Sigmy..

      0 0
      • vlk  

        No psali Tam, že si může člověk ukládat výškový profil, takže asi výškoměr má.Navíc je skvělé, že ten soft v mobilu je v javě.To si ho pak můžeš upravovat.Supr.Teď mě ale napdlo, že by se dala udělat klidně nějaká java aplikace pro ostatní mobily.Jen by to nezjiš?ovalo výšku a směr.Ale jako cyklocomputer a prohlížeč mapky -vektorové by to šlo.Nevíte někdo o něčem takovém.jen tak pro zajímavost:Kolik z Vás má v mobili Javu.

        0 0
        • TinkTink  

          Ja ne…v mobilu pouzivam – volani, SMS, poznamky a budik…jsem zastance klasickych funkci mobilu :) – hlavne si uz ani nezapisuju, kolik jsem kdy ujel…kama…a tak…jenom pred vyjizdkou vynuluju trip a jedu…je to jednodussi a mnohem rychlejsi…takze naky profily by me prave ted moc nezajimaly :)

          0 0
        • fousac  

          bez J2ME ani ranu… :))

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.