CAMPAGNOLO retez+SHIMANO kazeta, kliky..?

8 nepřečtených
  • mm

    Dal sem na kolo CAMPU retaz a nejak mi poskakuje prehazka – vse je dobre serizeno, kazeta ma tak 1000 km, prevodnik tak 2000. Teoreticky by to melo fachat, ne? Rozmery a roztece sou asi stejny – pasuje mi tam SRAM spojka. Je snad problem v tom, ze ten retez ma novej na X clancich 131,8 namisto 132,3 co ted uz bezne maji treba levny sramy?

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Já jezdim Campu řetěz 9-kovej a Ultegru kazetu a funguje to. Dokonce jsem jednou použil i 6 kolo starý a 9-kový kampy páky a řetěz. Po jemnym doštelování to fungovalo taky.

      0 0
    • Daf  

      Ja myslim ze jo. Campa je opravdu hodne kratka. Ja musel menit prevody na kterych mi treba Sramy fungovaly. Takze od ted to budu delat tak ze dokud to pujde budu pouzivat zetezy od Campy a az zacnou poskakovat prejdu na Sram :) Ocekavam ale od Campy velkou zivotnost. Asi po 1000km mi na merce nezapadla ani o zub je jak novej a to i po dvou blativych maratonech.

      0 0
    • Zdyn  

      Jo to je presne tim,ze je campa tak kratka. Novej retez by mel na tech x clancich mit 132,2mm ,ale campa je o ty 4desetiny kratsi. Proto muze preskakovat uz na mirne jete kazete a taky hlavne proto ma tak dlouho zivotnost.

      0 0
    • djano  

      C9 na kazete XT (11–32) bez problemov, radi perfektne.

      0 0
    • jihra  

      Nechápu, proč furt kombinujete Campu, Shimano, Sram atd. mezi sebou a pak se divíte, že to blbě šlape. Dejte si na kolo kompletní sadu jednoho výrobce a máte po problémech. Nebo alespoň komponenty jednoho výrobce, i když z různých sad. Proč myslíte, že firmy cpou spoustu peněz do výzkumu a vývoje – určitě ne proto, aby umožnili spolupráci svývh komponentů s komponenty konkurence (až na výjimky Sram-Shimano).

      0 0
      • TinkTink  

        Znas to…A JUST SI BUDU KOMBINOVAT CO SE MI ZACHCE :o)))

        0 0
      • Daf  

        Vsechno je to kompatibilni tak proc ne. Ja mam kliky Shimano, kazetu Sram a retez Campagnolo a v pohode :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.