• dave

    Byl jste někdo, jaký to bylo? Já se tam letos bohužel nedostal, tak by mne moc zajímalo jak to vypadalo.

    0 0
    • pos3k  

      Me se tam libilo :-) Sel jsem az na hlavni zavod.Lidi bylo akorat.Zavod byl hned od zacatku ostrej, na Martineze radost pohledet.Ostattne vetsina jela jako dobre namazany stroj.Na schodech to byla sranda, vetsine padal retez do vypletu na konci schodu (v pravotocive zatacce) ale vzdycky to rozhejbali.Par skrtnuti slapkou odrazy od zidky, letici flasky z kosiku. Jeden zabloklej scareb (jak sutr) v pulce schodu, urcite vyklepana duse u bikera s pevnou Moratkou.Sjezd za schodama jeli pekne susem :-) jen sem se bal aby jim tam nekdo nevlitl, ale poradatele to „upiskali“.Na Hradcana stanek superior a sensor tusim (nic moc) a nejake zivotni pojisteni a vsudepritomne slecny z volny.cz.Pred startem byla nad mestem duha…nadhera.Po vyhlaseni zacalo kvapat tak jsem to uz zabalil.

      0 0
      • PietroUL  

        Bloklý Scareby jsem viděl dva, Absalonovi prasknul rám a vůbec to všem cvakalo a cinkalo. Já bych to svýmu kolu neudělal :) Líbilo se mi, jak se v posledních kolech chytnul Martineze o kolo dojetej Honza Škarnitzl a skoro 2 kola jel těsně za nim. Migovi se to asi moc nelíbilo, pořád se otáčel a něco na něj pokřikoval :) Největší show byla ale při rozhovoru s Martinezem, Absalonem a Hermidou. Překladatel nejdřív nevěděl, jak něco přeložit, jindy zase nechal někoho dlouho mluvit a pak řek: „no já myslim, že tomu všichni tady rozuměli, tak to ani nebudu překládat.“ Big Robert: „jen to přelož“ a on se jen začervenal a řek: „já už si to nepamatuju, se ho zeptám ještě jednou“ :) Závod se mi celkově líbil, na ty dobře fungující mašiny opravdu radost pohledět. Moje uznání má borec, kterej objel závod osobností na trekingu!

        0 0
        • Smazaný účet  

          A jeden přetrhlej řetěz jsem taky zahlíd… Skareby byly tušim oba od spořky… Big R byl boží jako vždy, nevím jestli jste slyšeli jeho komentář k „electric boogie“… :o)))

          0 0
          • Meesha  

            Skareby se vysrali celkem ctyri. Jeden Vokrouhlikovi pak nekomu z Cube (zelono-zluty drezy) a myslim Hejdukovi ze Sporky.

            0 0
    • Včelda  

      Martinuez to po deseti minutách napílil a dával zbytku 10s na kolo. Jel vysokou frekvencí a většinou v sedle. Mě se to líbilo. Když nic jiného, tak jindy nemám možnost tekového závodníka vidět. Zoufalá mi přišla organizace před startem při představování závodníků. Korunu tomu dával Robert Bakalář jeho průpovídky. Laik se vůbec nic nedozvěděl nic o závodnících. Přitom tam bylo hodně zajímavých jezdců (XC, marathon, Kulhavý, Hermida, aj.).Kdyby měl Bakalář přípravu jako má Míra Bosák na fotbal, to by bylo jiné kafe. Zajímavým zpestřením byl tradičně Pepa Dressler, který si svou show moderoval sám a bylo to příjemné.

      0 0
      • Jenda  

        Jo Rober Bakalar – porad jsem v predchozich diskusich nechapal narazky na tohodle „cloveka“ ted uz vim ze by nebyl spatnej jako lezici prekazka nekde v tom hladkyk sjezdu:-) ale celkem dobrej byl ten borec co komentoval dreslerovy vystoupeni – resp. jak se pepa snazil vycouvat s vozejkem:-) Sjezd schodu byl celkem zajimavej – ty zvuky jak bouchaj dorazy na vidlich pripadne rafky na kostky (uz zacinam chapat vyznam bezdusovek:-) ale videt je jak jedou do kopce je podle me daleko vetsi zazitek. Jo a obdiv maj u me ty chlapici na tandemu a ta mala holka v zavodu VIP.

        0 0
      • radek z BF  

        Neberte Roberta Bakaláře jako hvězdného komentátora, ale jako člověka, co spolu s Romanem Čermákem „Schody“ vymyslel a jejich organizaci už 12 let společně s Romanem táhne… Myslím, že tím dělají pro propagaci cyklistiky všeho druhu rozhodně víc, než by byla třeba petice do ČT ohledně TdF… :-)

        0 0
        • Smazaný účet  

          To jo, tydle zásluhy mu upírat nehodlám… ale mohli by zkusit taky jinýho komentátora. Pro změnu.

          0 0
    • Pazi  

      Neviete náhodou, či vobec a ako, tak kedy to bude na ČT ?

      0 0
      • MARIN  

        Pocitam ze to urcite soupnou do nejaky prestavky nejakeho utkani nejakych tymu na ME v cutany :)

        0 0
      • preacher  

        Jo včera to ukazovali ve sportu na ČT1, ale manželka nestihla ani doběhnout z kuchyně do obýváku a bylo to pryč. Asi jeli moc rychle:-))) Tož tak. A silně nezáživný Pražský marathon dávali v neděli dopoledne v přímém přenosu – taková nuda.

        0 0
      • RomanH  

        Kazdy rok to davaji, tak snad letos nebude vyjimka. Hodne takovych zaznamu byva mezi 19–20 hod. na CT2 ve ctvrtek

        0 0
    • dave  

      A nevíte, kde by se dalo mrknout na kompletní výsledkovou listinu? Všude píšou jenom prvních 6 a docela by mne zajímali ostatní.

      0 0
    • ddd - andy  

      Tak jo, ja tam a taky trochu zavodil.. :-) Byl to opet mazec. Ale jako vzdy sem jel pro divaky :-) proste do kopce aby se nereklo a po schodech litat a dopadat na posledni 1 – 2 schody obcas kolo hodit do strany a tak. Mel bych ale poslat kolecko na par dni do lazni protoze takovej zahul jakej dostane tam, je dobrej ocistec :-))))

      0 0
      • pos3k  

        A telu lazne nedoprejes? (-:

        0 0
        • ddd - andy  

          Hehe, dopreju lazne telu i kolu – v sobotu se jede cesky pohar ve Velkych Losinach – coz jsou vyhlasene lazne… ;-))

          0 0
          • pos3k  

            Hmm.Pred 14 dny tam byla tridenni vedecka konference a kamaradi se mi vratili uspokojeni,vyzrani (cca 5kg navic) a prepiti (nejen limonadama a kafem).Maji ted tendenci rikat: To byly lazne. Tak bacha na to (-: Jo a jako vedatory je tam nikdo neupalil.

            0 0
      • dave  

        A ty jsi čí? To jsi jel hlavní závod?

        0 0
        • ddd - andy  

          Ja jsem mojich rodicu :-)) a jestli myslis to co startovalo v 6hod, tak jo, jel jsem hlavni zavod ;-)

          0 0
          • blue  

            a dokoncil si? sem tam nejak videl krouzit jen kolegu na sfinxu a tebe sem si nevsimnul… ale mozna ste jezdili tak rychle, ze… :-)))

            0 0
            • ddd - andy  

              Krouzil sem tam jenom 35min. Prestalo mi to radit na velkou placku a nepomohlo domlouvani, ani stelovani na razeni.. :-( A navic sem mel problem s botama – nemuzu si na ne zvyknout a odnes to odrenej malicek, pri kazdym sjizdeni schodu to byl dost „neprijemnej“ pocit..

              0 0
    • pos3k  

      Jo a jeste jsem si vsiml, ze kdyz nekteri dravci jeli (za schodama) po Thunovske a brzdili a zataceli do Zamecke (nejvetsi sesup) tak do pravotocive (provouhle) zatacky vjizdeli s pravou klikou dole.Asi se to dalo :-)

      0 0
      • Jenda  

        to je princip otocky na slapce – jak s ni skrtnes o silnici tak te to hodi presne o tech 90stupnu:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.