Marzocchi EXR COMP - upgrade na lepsi

10 nepřečtených
  • pavlicek

    Mám na Wheeleru Eagle 40 2003 tuhle vidlici. Je to pružina/MCU bez tlumeni. Nemáte někdo zkušenosti s upgradem na něco lepšiho? Z Razza mi odpověděli, že to možné není, ale z jiného pramene mám, že by to snad šlo. Díky.

    0 0
    • pit  

      EXR nie je tlmenie MCU ale olej…

      0 0
    • McBlacky  

      prodej ji a kup jinou :-)

      0 0
    • vlk  

      já bych ji prodal a koupil jinou.Ale pokud ji nechceš prodat.tak se tu někde mrkni na přestavbu suntour pružina elastomer na pružina olej.Někde jsem to tu popisoval.Nějaký návod sem hodil i Darjan.Teď zkouší systémy, které tlumí více odskok než kompresi.nedávno jsem mu ty součástky nafotil, tak snad bude časem i nějaký web s návodem.Těžko říct.Zkus třeba http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Metronom měl eordělanou exr air a tvrdil, že to tam má v podstatě stejně jaké jsem předělal tu svoji suntour.Jinak Popravdě jezdil jsem tu předělanou suntour tak 1,5 roku jako nouzovku než jsem sehnal lepší vidlu.

      0 0
      •  

        občas se divim proč se na ten Suntour nevy… Za kvalitu se vždy platilo a platit bude. Pak se tu probíraj ruzny tuningy lidí co si to v nevědomosti koupili a teď se z toho snažej udělat něco funkčního. To je asi jako když si koupíš 120ku a snažíš se z toho udělat auto na sprint, když máž prachy tak to bude mít kastli ze 120 a zbytek uplně jiný díly, takže v našem případě střeva, spočítej si na kolik tě výde suntour tuning, shánění lidí, dílů, příjdeš o záruku. A jistota funkčnosti?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.