Jaké boty na nášlapy Ritchey V3 Pro ?

9 nepřečtených
  • oppin

    Potřeboval bych poradit s nákupem bot pro tyhle nášlapy – budu je mít na novém kole.

    Nemám s nášlapy žádné zkušenosti – dá se s nima na kole skákat ? Jak je to s uvolněním nohy ?

    Doporučte prosím nějaké solidní boty, které budou zároveň pohodlné pro delší jízdu.

    Jak se dá v takových botách chodit ? Nevadí jim to ?

    Díky za odpovědi

    0 0
    • RomanH  

      S nášlapama se kolo daleko lépe ovládá, jde s tím skákat (daleko lehčeji, než bez nich – ale zase se to nenaučíš pořádně). Nenech se nachytat na boty, ve kterých se dá chodit. Když jsem si kupoval prvni tretry, chtěl jsem taky takové. Prodavč v Rocky Bikes mi tehdá řekl, že blbě se mi bude chodit ve všech a u těch s tvrdou podrážkou se mi bude jezdit dobře na kole. Myslel jsem si, že je frajer a koupil si měkčí (Adidas El-Moro) – nebyly špatné, ale po dvou letech podrážka změkla. Tak jsem si koupil DIADORY Chilli (mají tvrdší podrážku než ty Ády) a je to nebe a dudy.

      0 0
    • mastihuba  

      přidal bych se k Romanovi. První boty jsem taky koupil s měkší podrážkou, která snese fodbálek na louce, nohejbal i kratší vycházky, ale napodzim jsem vyzkoušel oproti té mé tuhou botu a je to skutečně lepší.

      0 0
    • Daf  

      Kufry z tech pedalu namontujes na 99% vsech MTB bot. Doporucuji jak uz tady bylo receno sportovni tretry s co nejtvrdsi podrazkou. Noha se uvolnuje pohybem paty do strany. Chce to trochu cviku nez si na to clovek zvykne a nejspis se nevyhnes nekolika komickym padum :) V MTB botach se da chodit, ale na pesi vylety to rozhodne neni. Spis tak na prochazku od stolu v zahradce k pipe a zpet :) nebo vytlacit kolo na nejakej kopec. Pokud v nich budes chodit v rozumne mire, tak se botum nic nemuze stat. Solidnich bot je hodne dulezite je jak ti padnou. Kdyz ale budes vybirat z osvedcenych znacek jako sidi, nw, adidas, gaerne, specialized aj. tak chybu neudelas.

      0 0
    • JJ  

      Zkus adidas gradient.Maj docela tvrdou podrazku a vepredu dva sundavaci spunty.Jenom lidi s vyssim nartem se do nich nedostanou.Normalni cena je asi 2800, ale hlavne v prodejnach adidas maj nekdy slevy na starsi modely, takze tak za 2000 by se daly sehnat

      0 0
    • biker007  

      taky se pridam a doporucim tvrdy boty. mam pres 2 roky Sidi Eagle a parada. predtim sem mel Vittorie(2 pas­ky,cca2700kc) a se sidama se to neda porovnat. pristi boty budou(snad az za nekolik let..) opet Sidi, mozna ten model o stupen nad eaglem.

      0 0
    • preacher  

      Mám Northwave Hydrogen MTB a jsem nadmíru spokojen, Jak bylo řečeno, chodit se v nich dá bez problémů.

      0 0
    • rasto  

      kdyz si koupis sidi, neudelas chybu. jsou sice drazsi nez od jinych znacek, ale platis za italskou kvalitu. mam uz druhe, vim o cem je rec. ano, maj tvrdou podrazku, spatne se v nich chodi, ale tech par metru neva, ne? mimochodem, jak psal nekdo nade mnou, R V3 je kompatibilni se shimanem SPD. takze se ohlizej po botach, ktere umoznuji montovat kufry SPD (=99% mtb bot).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.