těsnění mezi pumpu a šlaušek-kde?

6 nepřečtených
  • Andrew

    Asi blbej dotaz v dnešní době integrace součástek, ale mám dotaz jestli nevíte, kde sehnat malý těsnění mezi šlauškem a tělem klasické plechové pumpičky za 80 kč. Nechce se mi kupovat celej novej šlaušek, ale obávám, se po takových kouscích pumpičku nikde nerozprodávají. Ale někdo to přeci musí vyrábět???

    Jinak jen tak mimochodem, včera se mi povedlo obyč. plechovou pumpičkou nafoukat moji vidlici -Marcoška, a to i díky některým dobrým radám Kováře a Pá-dlisty. Možná je to pro některý z vás normálka, ale pro mě to bylo takový malý vítězství. Díky, a všem, kteří to zkoušejí můžu vzkázat – JDE TO chce to jen trochu trpělivosti.

    0 0
    • Otto  

      Já tam řežu plátečky gumy ze starých favori?áckých špalíčku.Nůžkama vyvrcu dírku, funguje to.Guma z duše je moc měkkán a tenká.

      0 0
    • RomanH  

      Zkus ve specialnich prodejnach, co vedou tesneni a o-krouzky (nemyslim tim prodejny, kde prodavaji tesneni jen do baterii). V Brne treba prodejna Alfa Agro – http://www.alfaagro.cz/cz/index.html

      Ja tam sehnal komplet tesneni pro Marzocchi.

      0 0
      • sharkcom  

        Jo jo, já ( taky ) těsnění prodávám ač na vodu, zatím jsem vždy našel z čeho kam něco pásne.

        0 0
      • MARIN  

        V Brne taky f.Pokorny (www.tesneni.cz)

        0 0
      • Pá-dlista1  

        Tak to by nemel byt problem doporucit nejake pekne stiraci krouzky pro chudaky slunecni turisty :))) Ja ted budu schanet nejakou nahradu do pacek Magura Gustav M 02. To bude teprve vzruso :) Chodi/nechodi u vidlice je o necem jinem nez brzdi/nebrzdi u brzd. :)))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.