• senožrout

    Jak se vám zamlouvá tahle nabídka RB na rámový set?

    Rám/Frame CRX/CR 1300 Vidlice/Fork Marzocchi MarathonS Tlumič/Shock – Řízení/Head set Tange Seiki Kliky/Crank Race Face Evolve XC Převodníky + šrouby/Rings Race Face XC Středová osa/BB Race Face Evolve XC Řidítka/Handlebar Race Face Evolve XC Představec/Stem Race Face Evolve Gripy Race Face Brzdy/Brakes Hayes HFX-9 XC Náboje/Hubs KT-MH1F + KT-MT9F Ráfky/Rims Alex FD16 Dráty + niple/Spokes DT Pneu/Tires Maxiss Ignitor Duše + páska/Tube Maxiss XC Sedlo/Saddle Fi'zi:k Nisene Sedlovka/Seatpost Race Face Evolve cena 44990

    můj názor: Rám/ CRX – bezvadný Vidlice Marzocchi – bezvadný Řízení – tohle hlavové neznám bral bych Cane Creek Kliky Race Face Evolve XC – zvučná značka jinak asi dobrý standard, tuhost někdo měřil?
    Je otázka jestli Hollowtech II by nebyly konstrukčně lepší Převodníky + šrouby/ Race Face XC – jako kliky Středová osa/BB Race Face Evolve XC – jako kliky Řidítka/Handlebar Race Face Evolve XC – jsou tuhá testoval je někdo? Představec Race Face Evolve – tipuju na dobrý standard, no lahůdka CNC to není Gripy Race Face – neznám, ale asi neurazí Brzdy/Brakes Hayes HFX-9 XC – nebyly by lepší Deore M555 v téhle kategorii? Náboje/Hubs KT-MH1F + KT-MT9F – neznám, líbí se mi DT (Onyx) s center lockem Ráfky/Rims Alex FD16 – neznám Dráty + niple/Spokes DT – budiž Pneu/Tires Maxiss Ignitor – asi bych volil jinak ale budiž Duše + páska/Tube Maxiss XC – budiž Sedlo/Saddle Fi'zi:k Nisene – dobré ale osobně bych volil Gobi nebo Spešl BG PRO Sedlovka/Seatpost Race Face Evolve – dobrý standard ale dal bych asi karbonovou cena 44990

    Nejsem buhvíjaký příznivec Shimana (řazení a šaltr bych dal asi SRAM) ale Hollowtech II a náby s center lockem považuju za pokrok. Je otázka jestli s tímhle přístupem k na první pohled lákavé nabídce má cenu za tu cenu kvůli rámu a vidli do toho jít :-).

    0 0
    • patnik  

      Jo, tohle jsem taky okukoval v pražské RB prodejně. Na ty náboje jsem se ptal, je to nějaký noname, který ale prý dělá i pro „velké značky“ Snad bych taky uvažoval o bezdušovkách? V každém případě se mi líbí moc. Ale upozorňuju, že ta cena je bez šaltru (a bez pedálů) – nabízejí k tomu SRAMy za celkem dobrou cenu. Mají tam zkušební kousek – na pár hodin na občanku. :)

      0 0
      • enjoy  

        ja si ho chci projet ve ctvrtek odpoledne takze se na to ve ctvrtek vykaslete:-)

        0 0
    • TinkTink  

      Tomu se jeste rika „ramovy set“? :)

      0 0
    • Twisp  

      volil bych HFX-9 nevim jaky sou kliky race face nigdy sem nemel tu prilezitos ale XT04 kliky sem zkousel a sou paradni. Jinak jako ohozeni bych sel taky do sramu, ale to vidi kazdej jinak.

      0 0
    • enjoy  

      nejsem si jisty ze se to bez saltru a pedalu vyplati.navic ty kliky a vubec zbytek race face neznam a tech lidi co je zna bude malo,budes takovej pokusnej kralik:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.