• senožrout

    Co říkáte vidlici Fox 100 FRL. Je to nekatalogová vidlice která se dodává nově v rámových setech Race Bike. viz. úryvek z jejich stránek: CRX / CR1300 Rám CRX/CR 1300 Vidlice FOX FRL Na rozdíl od FRLT by tam neměla jít nastavit mez odtržení. Jsem Marzocchista s Foxkou nemám zkušenosti. Tak mne zajímá co jí říkáte. Měl jsem jí v ruce. Je lehoučká. Ale jak chodí, jestli to má smysl a za kolik peněz by mělo smysl jí event poshánět. Dík – neumím to odhadnout.

    0 0
    • Seveřan  

      Testovali ji na

      http://www.mountainbike-magazin.de/…s/detail.php?…

      ale je to RLT, jinak vyšla výkonem a parametrama jak mnoho jiných vidlic daleko levnějších.

      Jinak spousta amíku má nazor ten, že je to špičkovní vidlice, ale mnozí si raději koupí jinou, protože cena je vysoká a náhradní díly jsou udajně taktéž drahé. U nás je ještě problem se servisem, protože se to snad posílá do zahraničí. Jediná výhoda je, kdy se oplatí do ní investovat, když si necháš postavit kolo a dostaneš jí asi o 6000 levněji než v obhchodě na pultě :O) ale to budou levnější i ty ostatní.

      0 0
    • zac  

      Mam ji prave z RB, o vikendu ji poradne otestuju v Jizerkach tak dam v pondeli vedet!

      0 0
      • senožrout  

        To je slovo! Pěkně se „rozpovídej“ :-).

        0 0
        • zac  

          no, tak prvni na co musim upozornit je, ze jsem pred tim jezdil pouze RST takze nemuzu primo srovnavat. O vikendu jsem ji dal 150km, vazim 88kg a mam ji hustenou na 80PSI. Pri pohodove jizde je citliva a bere lehce vsechny nerovnosti, dneska jsem ale sjizdel po takove prudsi ceste kde jsou koreny, kameny atd. a ta vidle to uz nestihala az jsem pochopil proc downhillisty bolej pri sjezdu ruce… :) (byl to Hochwald v Luzickych horach po zlute na Babiccin odpocinek, kdyby nekdo vedel :)) Ackoliv jsem myslel ze lockout nebudu pouzivat tak jsem to zkusil pri vyjezdu na Jested a aspon psychicky mi to hodne pomohlo! Vic me nenapada, tak se kdyztak ptej…

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Nestihala zes ji mel hodne pretlumenou a nedokazala vzit dalsi razy a nebo nebyla dostatecne citliva nebo malej zdvih nebo kombinace vyse uvedenych?

            0 0
            • Seveřan  

              A nebo se akorát zajíždí. A nebo zas není tak úžasná :O)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Ono se to asi od ni ani neceka. Na takovy veci jsou jinaci vidlice. Tohle bude spis na cestu do kopce. Ale muze to byt i nastavenim. Krosar si to nastavi na tvrdo a pomalo a pak se divi, ze ho bolej ruce… no.

                0 0
            • zac  

              hlavne maly zdvih a byla i pretlumena. Ale jak pises je to vidle hlavne do kopce…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.