Dej si do Seznamu.cz hledat gufera o-krouzky, pripadne k tomu jeste dopln obec. Pokud si zjistis, jaky typ tam patri, tak v techto prodejnach je to otazka cca 100kc. Ty tesneni nebudou zadny atyp, ja na Marzocchi sehnal veskere O-krouzky uplne bez problemu v sumarni cene asi 50Kc (bez stiraku).
Nevím, jaká jsou na Marzocchi, ale tyhle jsou atypický, už jsem to zkoušel, v katalogu to nikde není. Normální gufera tam nebudou stačit, protože to teče aji přes ty speciální se spešl břitem. (kluzná pouzdra mají kanálky pro olej, aby to lepší klouzalo, ale pak jde plný tlak oleje až na gufero.)
Svagr motorkar mi kdysi rikal, ze utesnoval vidlice na motorkach nejakym cernenym silikonem, ci co. Nevim presne, zkusim se ho zeptat. Jinak hodne specialnich stiraku jsem nasel na nejaky americkych strankach, kdyz jsem hledal nejaky veci okolo Marzocchi. Tam by ale ta cena vzhledem k doprave asi prevysila toho Svece.
Prosím o radu. Jak jsem psal v jiném tématu, mám bike zavěšený za přední kolo a tak mám molitany pod gufery neustále nasáklé olejem. Změna umístění kola není možná stejně jako zavěšení za zadní.
Otázkou tedy je, které zvolit stíráky na FOX 32, aby těsnily co nejlépe?
Díky za zkušenosti.
Taky mě to zaujalo, asi svojí Rebu občas pověsím vzhůru nohama a uvidím, jak to bude poznat na nohách (vidlice ne mých).
Ok, takže zůstanu nohama na zemi. Za ty 3 minuty mi to nestojí. Když bude sucho, máznu molitany rumem :)
Moje zkušenost několikaletá je lepší chod vidlice (nejen několik minut) a žádný problém s těsněním. Pokud teda není poškozená noha vidlice (rýhy od písku a kamínků, nebo vydřená drážka na vzduchové noze, což je bohužel u Foxe běžné opotřebení často již po cca 15tis.km).