30.6.2007 závod v Plzni a okolí

4 nepřečtené
  • bikesport

    Pokud máte v sobotu chuť závodit,tak se koná v Plzni závod dvojic na trasách 60 a 85km. Trasa vede nádhernými stezkami do Brd přes vyhlášené výjezdy na Kotel,Radeč Brno a další…nechybí ani technicky náročný sjezdy,který prověří vaší techniku. V cíli na vás čeká pivečko a gulášek a pokud se vám zadaří,tak i ceny pro první tři v každé kategorii(2 mu­ži,mix=muž+že­na,2 ženy). Více info na www.beespee.cz/brno/uvod.html

    0 0
    • Fidy  

      Škoda, že jste tomu neudělali nějakou propagaci už dřív, může to být pěkný závod. Já jsem se to dozvěděl před dvěma dny, když se mi do ruky náhodou dostal Plzeňský deník, kde byl malý článek s www odkazem. Tak jsem si alespoň udělal záznam do kalendáře na příští rok.

      0 0
    • pedrod  

      Hezkou trať jste vybrali, pokud se jedu při mých návštěvách Plzně projet, tak je přibližně tato trasa právě moje oblíbená vyjížďka. Jinak jako Fidy – škoda, že se o tom moc neví.

      0 0
      • bikesport  

        Ohledně propagace víme,že jsme začali vcelku pozdě,ale děkujeme za přízeň a doufám,že se s váma příští rok shledáme. Trasa je značená celoročně,takže si ji můžete kdykoliv vyzkoušet. Začátek v Plzni-Božkově u značky konec Plzně směrem k Tescu. Dále po modrých šipkách.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.