• nomecz

chtěl bych na příští sezonu pořídit novou vidlici, požadavky pevná osa a rovnej krk.

Cenově do 10 tisíc, jde mi o co nejlepší poměr ceny/kvality momentálně mám základní vzduchové XCR a není to ono.

použití drsnější XC na HT kole. Vážím do 75 kg

co by ste doporučili (Reba p***o ve mě po přečtení nedávného vlákna o její soloair variantě nebere)

0 1
    • nomecz  

To jako fakt nikdo nic? Skoro jako bych nebyl na bikeforu kde ma kazdy k necemu co rict :)))

0 0
    • Rubi  

reba p*čo, i v teto zprznene nove verzi je to porad v xc vodach jedna z nejlepsich variant…

0 0
    • Dejv0  

Epicon od Milana ;) Mám jí dva roky na trailbiku a nemohu říct nic negativního :)

0 0
      • nomecz  

Co sid ?

Obcas se da najit za rozumnou cenu

www.koloshop.cz/…sa-AKCE.html

O epiconu z TT sem premejslel

0 0
        • kubad  

odlehčená Reba :D

0 0
        • Rubi  

nechces rebu a navrhnes sid…:D jde videt ze si jen premoudrel z B-F, takze doporucuju si jednotlive vidle projet, zrejme vubec netusis

0 0
          • nomecz  

OMG kdybych tusil tak se asi neptam ne , a uz vidim jak si chodim pucovat vidle a montuju si je na kolo abych projel svoje trasy kdy bych byl schopnej poznat nejaky rozdily v chovani …

0 0
            • Rubi  

je to tezke kdyz nemas kamarady…je jasne ze jsem nemyslel jednotlive vidle zvlast, ale na testovacich kolech, od kamaradu, atd atd…

0 0
              • nomecz  

jasne neboj pochopil sem to neboj :-) ale proste tu moznost nemam, moc kamaradu co jezdi na kole fakt nemam proto se ptam tady

0 0
    • ThOOmi  

Axon

0 0
    • maajkee  

Při použití vhodného hlávka můžeš vybírat i tapered vidlice.

Momentálně jezdím Axon, když porovnám s Rebou, tak citlivost bych řekl na hodně podobný urovni, Axon je o dost progresivnější, Reba soloair 2013, pak i 2014 mi do konce zdvihu chodily až moc ochotně. Navíc u Axonu je celkem fajn štelováni pomalý komprese.Záleží co chceš a co čekáš.

0 0
      • ThOOmi  

Tak tak. Jezdim Axona 3/4 sezony a naprosta spokojenost. Ted jsem vymenil olej v patrone za ridsi a podfoukl ji a je to zehlicka, ktera reaguje na sebemwnsi nerovnosti. Skoda jen vahy, ktera je nejakych 1820g vcetne locku a osy

0 0
        • nomecz  

tak super diky kluci, o vahu mi zas tak nejde spis aby to neco vydrzelo, ono je to takove XC/AM jezdeni

0 0
        • maajkee  

Záleží asi na verzi, mám Axona 2015, Titanovou osu a má po uříznutí krku 1700 ±5 g

0 0
    • jonti  

Na koloshopu dnes mají Fox za něco přes 10.

0 0
    • Kocila  

http://www.cyklosvec.cz/…-remote-fit/

toto vypadá zajímavě s krásnou slevou

0 0
      • kubad  

32 FACTORY SERIES Ilustrační foto, vidlice má 9mm otevřené patky na rychloupínák a klasický 1"1/8 krk

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz