• Liborrr

    Ahoj všichni. Chci se zeptat, za kolik a kde by se dal sehnat celoodpružený rám ve vel. XL (21, 22 palců) s tlumičem na 29 kolo? Hledal jsem tady v historii, ale nic konkrétního jsem nenašel. Nemám vůbec představu, co to stojí a jestli má cenu přemýšlet o překopání HT na fulla. Materiál je mně jedno a značka taky. Díky, Libor.

    0 0
    • kubad  

      viz kolega nademnou, Niner patří mezi to nejlepší co se dá pořídit,

      0 0
    • tonik666  

      Tak 20–70 podle toho co chceš :)

      0 0
    • Liborrr  

      Jaj, vzhledem k tomu, že mám celé kolo za 40tis. kč na XT, tak cenovka za samotný rám (jak píšete reálně kolem těch 30 – 40 tis. kč aby to fungovalo), je pro mě astronomická a tím si mažu z hlavy tuto myšlenku!:-) Díky za otevření očí!

      0 0
      • Smazaný účet  

        Až tak černě bych to neviděl, kdo hledá najde.. V několika předešlých vláknech byly odkazy na německé eshopy kde bylo pár hezkých kousků za trochu jinou cenu (ale zase za 10 to nebylo..). V jakých velikostech nevím…

        0 0
        • tonik666  

          časem přijdeš na to, že rám je na kole to nejdůležitější a nějaké XT je úplně ukradené, když máš blbej rám. U HT to není tak patrné, protože HT jsou si projevem dost podobná (všechna jsou HT), zato u fulla je to sakra znát.

          0 0
          • Liborrr  

            Tak s rámem nic není – jsem spokojený, geometrie mi sedí. Jen po cca 105km vyjížďce jsem si tak říkal, že by bylo fajn, kdyby to pod zadkem pohupovalo, ale jak píšu výše – je to pro mě astronomická částka, takže to prdím…No a s tím XT – já mám jiný názor, pokud osazení nefunguje a neustále se musí seřizovat, tak to není dvakrát příjemné + životnost komponentů. Ale to je čistě můj osobní názor – možná špatný, ale na minulém kole jsem měl Alivio a např. řazení je v porovnání s XT tzv. sto a jedna (cvak cvak a je to, žádné přetahování atd. – uznávám, že to u Alivia mohlo být špatným seřízením, ale to XT prostě podle mě řadí líp).

            0 0
    • Liborrr  

      Notabene – co je na tom drahého???Když třeba mrknu na http://www.mojekolo.cz/…-29er-4–2013 , tak za tu cenu je celé kolo – to se už asi vyplatí HT prodat a koupit takto celé kolo, že?

      0 0
    • kocers  

      jak pišou ostatní, 10 je hodně málo. Podiv se ale sem http://www.schlierseer-radhaus.de/ a klikni na záložku Angebote. Ceny má bezkonkurenční (ale pouze Cube) Kupoval jsem u něho a vše v naprostém pořádku.

      0 0
      • Liborrr  

        Díky za odkaz – pro ilustraci na to mrknu. Jedna technická otázka – proč je ten Cube hodně v akci a za rozumné peníze? Díval jsem se na bike – discount.de a tam jsou taky jen Cube rámy…Díky

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.