Tlumiče RS SID dual air-na kolik foukáte

13 nepřečtených
  • vlk

    No já ke svému tlumiči RS SID dual air nedostal návod a tabulky tlaků pro jednotlivé váhy nemohu na netu najít.

    Momentálně tedy foukám a laboruji pocitově. Kdyby jste někdo měl tu tabulku z návodu, zda byste ji sem neumístil, nebo mi neposlal na mail.

    Popřípadě , že bychom se podělili o své praktické informace. Napište podle toho jak jezdíte nastaven tlumič Vy: tlak pozitivní, tlak negativní, Vaši váhu, jaký rám jezdíte, jaký styl a jak jste pocitově spokojeni

    0 0
    • smallbrother  

      ta tabulka je přeci na levý noze zezadu. nebo teda, bývala tam.

      0 0
    • MlokCZ  

      Tabulka tlaků pro tlumič je nanic, protože na různých rámech se bude stejný tlumič foukat na naprosto rozdílný tlak (díky rozdílnému přepákování). Orientační tabulka je maximálně pro sag, kde bude psáno tak 15–25% chodu tlumiče.

      0 0
      • MlokCZ  

        Já např. muj RS MC 3.R foukám na 70psi, ale našel jsem taky případ na mtbr, že někdo stejné hmotnosti ho na jiném kole fouká na 150psi.

        0 0
        • vlk  

          No však proto tam píši, aby napsali i co mají za rám.

          0 0
          • vlk  

            PS: Jinak spíš než, abych si ho podle toho nasatvoval, mě zajímá srovnání s ostatními.Se mi zdá, že oproti ostatním to vozím dost nahodně.

            Rám No saint demian(VP).Vážím 76Kg.a foukám 160/60-když chci mít hodně citlou zadní stavbu a jinak 165/45 aby byla ještě citlivá a přitom se to nehoupalo

            0 0
    • Yann  

      Nasel jsem manual, dam ho sem.

      0 0
      • Yann  

        Druha cast

        0 0
      • vlk  

        Tak dík, i když tam toho zase moc nemají.Ale aspoň něco.By mě zajímalo, jak se ten tlumič rozdělává.

        0 0
        • Yann  

          Tak daleko jsem se nedostal. Mel jsem ho v servisu. Problem byl v tom, ze mi nekdy loni prasknul cep so prochazi pistem a bohuzel jsem na to neprisel hned. To zpusobilo mirne vychylen pistu a tim padem po case nasledne ohnuti -mirne. Prisel jsem na to az kdyz byl videt cisty kov na pistu. Vsechno +/- fungovalo az pred mesicem mi zacala uchazet negativni komora. V Bikelive se na to podivali, odhalili pricinu (viz vyse, ohnuty a vybrouseny pist netesni) a jako reseni (krome doporuceno nakupu noveho tlunice) mi tam dali elastomer z novych modelu tlumicu. Funguje to, jeste jsem to poradne neprojel. Resume – davat bacha na praskle cepy.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.