Hledáme třetího do party od 1.9. do Francie

10 nepřečtených
  • Pablo

    Protože nám odpadl jeden účastník, nabízíme jedno volné místo na toto: Kdy: od 1.9.06 týden (do příští neděle) Kam: oblast Queyras (Francie u hranic s Italií) Účastníci: jsme 2 a je nám okolo 30ti (ale vypadáme mladší :)) Čím: autem (kombík), kola na střeše Ubyt: jezdíme vždy na blind, nejspíše nějaký privat (pouze ve stavu nouze kemp, cenově to je nastejno a pohodlí nesrovnatelné) Program: pokud neprší, jezdíme každý den na celodenní tůry pohodovým tempem (cílem je vždy nějaký kopec, čím vyšší, tím lepší), večer si vaříme společný jídlo (těstoviny+omáčka s masem+sýr převážně) Nutno mít pas, asi pojedeme přes Švýcarsko Ideální pokud jste na trase (jedeme z Jablonce n.N. přes Prahu na Rozvadov)

    Každý zájemce ať si napřed přečte toto pdf: www.dvdjbc.com/…_quality.pdf

    • tím jsme se inspirovali, takže koho to nezaujme, ať nepíše :)

    Kontakt: pavel(tecka)ho­rak(zavinac)muj­mail(tecka)cz

    0 0
    • blue  

      ani pres svycarsko uz neni nutny mit pas

      0 0
      • JancA  

        jaktože ne?

        0 0
        • Lance  

          protoze jsme v EU

          0 0
          • JancA  

            no to nemyslis vazne…Svycarsko taky?:(

            0 0
            • Lance  

              o svycarsku jsem nenapsal jedineho slova, protoze jsme v EU my Cesi a se Svycarskem je podepsana dohoda

              0 0
              • Pablo  

                „Dohody uzavřené s Islandem, Lichtenštejnskem, Norskem a Švýcarskem umožňují jejich příslušníkům stejné zacházení jako obyvatelům zemí EU, tzn. že mohou v rámci EU cestovat pouze s průkazem totožnosti nebo cestovním pasem.“ O tom, že by to fungovalo i obráceně nevím, ale je to možný, já si radši pas vezmu. Kdyžtak napiš zdroj který říká, že češi mohou do Švýcar (tzn. do nečlenský země, překračuje se hranice EU) bez pasu.

                0 0
                • Lance  

                  omlouvam se, mel jsem pocit, ze jsem to nekde cet,ale asi to je jak rikas, potrebujes pas:www.icm.uh.cz/…pa/svycarsko

                  0 0
                • blue  

                  Co se týče cestování do Švýcarska, dne 23.12.2004 vstou­pila v platnost Dohoda mezi vládou České republiky a Švýcarskou spolkovou radou o vzájemném zrušení vízové povinnosti na základě které, mohou držitelé platného českého občanského průkazu se strojově čitelnou zónou starší 18-ti let vstupovat na území Švýcarské konfederace a přechodně tam pobývat bez víz, pokud nemají v úmyslu se tam zdržovat déle než tři měsíce nebo tam vykonávat výdělečnou činnost.

                  www2.euroskop­.cz/data/index­.php?p=detail&c-id=42783&h_ka­t_id=5063&id=5314&kap_id­=113944

                  Pasové a vízové předpisy. Osoby starší 18 let cestující do Švýcarska musejí být vybaveny platným cestovním pasem nebo občanským průkazem se strojově čitelným řádkem. Osoby mladší 18 let musejí mít platný cestovní pas. K pobytům delším než tři měsíce je zapotřebí vízum. Víza se zpravidla nevyžadují u držitelů platného povolení k trvalému pobytu v některé ze zemí EU nebo ESVO (Evropského sdružení volného obchodu), Andoře, Monaku, San Marinu, Austrálii, Novém Zélandu, Jižní Africe, Kanadě nebo USA a v některých jiných zemích. Bližší informace vám sdělí na nejbližším zastupitelském úřadu nebo konzulátu Švýcarské konfederace. www.auslaender.ch

                  www.svycarsko.info/index.asp?…

                  0 0
    • Pablo  

      Místo je už obsazené.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.