• C.A.C

    Nabízíme dvě volná místa k ubytování na Gardě, respektive na Ledru. Jedná se o termín 25.07. – 30.07. ( v pondělí příjezd, v sobotu odjezd ). Takže je to opravdu na knop !

    Dva borci nám nečekaně vypadli, tak hledáme náhradu. Ubytování je na břehu jezera Ledro v parádních apartmánech. Cena za noc a osobu je cca 15 Euro. V odkazu je aktuální chajda. NUTNÁ VLASTNÍ DOPRAVA ! Více informací na telefonu 603 893 330, popřípadě e-mailem. Jsme parta poměrně širokého věkového spektra i bikových dovedností. Od ostřílených kozáků po úplné novice. Okupujem celej barák, tj. 16 lidí. Z toho asi čtyři kusy budou hlavně šmárat po feratách a užívat si dovolené. Zbytek bude v sedle kola.

    0 0
    • Ozzous  

      čau, jedeme od čtvrtka do pondělí, ale to je vedlejší – třeba se potkáme na tremalzu :) Prosím tě, odkud je ta druhá fotografie? Ať se daří!

      0 0
      • C.A.C  

        To je cesta z Pasubia. (lepší než Tremalzo, ale musí se kus popojet autem ) Jinak budeme na Gardě od 23.07. do 06.08. a právě ten první týden tam máme volný ty dva fleky.

        0 0
        • Ozzous  

          …jinak někde jsem viděl fotogalerii, že Pasubio dali čtyřicátnící až z Torbole…

          0 0
          • C.A.C  

            Tomu věřím, ale nač se trápit. Chceme jezdit každej den a ne se zničit jednou štrekou.

            0 0
        • Smazaný účet  

          Ahoj, patram v historii BF po info o ceste 52 tunelů v okoli Pasubia. Neco jsem nacetl na strankach http://kreuzberg.lt/ tam popisoval, nejaky okruh, ale primo o te ceste s 52 tunela se zminoval ve smyslu, ze k vůli spatnemu stavu, kameni a tak, radeji nejezdit. Temer porad by se muselo tlacit. Tak jsem se chtel zeptat, jak to tam vypada, pripade poradit jakou trasu zvolit.

          Diky moc

          L

          0 0
          • m.k.2  

            Jeli jsme to tak jak je na Kreuzbergu, jen s tím rozdílem, že auto jsme nechali dole na Ponte Verde, protože se nám nechtělo na konci trasy šplhat po asfaltu zpět. Prošli jsme s čelovkou horních pár tunelů od Rif. Gen. A. Papa a moc sjízdné mi to nepřišlo, z valné většiny neseš kolo na rameni. Přikládám odkaz na popis od Z. Bartoše: http://www.czex.cz/…dolmtbcl.htm

            0 0
      • Medvedzlesa  

        Jirko, vždyť tam to známe :) To musí být ta cesta, jak tam byla ta závora. Letos už by být nemusela, když jedem uprostřed sezóny.

        0 0
        • Ozzous  

          No jooo, naše milované Pasubio, dáme i letos, potřetí? Minulý rok jsme měli mléko, takže to moc nevyšlo :-)

          Na první pohled jsem také tipoval Pasubio, ale zmátly mne ty domky…

          0 0
    • Smazaný účet  

      Nejede s vama nahodou Gabka M.? Pokud ne, nemusis ani resit odpoved:)

      0 0
      • C.A.C  

        Netuším, protože právě partu horolezců jsem ještě ani neviděl, ale jsou z Prostějova. Bikeři v drtivé většině ze Šumperka a tam Gabča není.

        0 0
    • zdenek  

      Můžeš upřesnit věkové složení a plánovanou náročnost tras?

      0 0
      • C.A.C  

        Takže napřed věkové složení, ale je to dosti zavádějící, protože i čtyřicátníci dokážou fest zabrat a to nejen na kole ! Jedou čtyři kousky kolem 25 let,jeden 18 let, tři kusy 40–45 let a něco bajkerů je těsně nad 50. Pak je tam skupina horalů ( ta Tě asi nezajímá )a tam se to šplhá i nad 60 roků. Všechno bezproblémový lidi, alespoň ti, který znám. A náročnost tras – to je různý. Jsou tam jak nenáročný šotolinový cesty ( pouze dupeš do vrchu ), ale i místa krapet na krev. Ale není nic jednoduššího, než seskočit s kola. A to musí občas i ti největší kozáci ! Ale rozhodně tam nejdeme chodit s kolem ! Blbě se to popisuje, obzvlášť když nevím, jak na tom jsi s technikou. My z Jeseníků jsme celkem vycepovaní.

        0 0
    • z0diaC  

      kurnik … takhle narychlo to nedáme … jinak by jsme s přítelkyní jeli … chystáme se tam … škoda – ta cena za to ubytování je moc libová ! užijte si to !

      0 0
    • Zlatka  

      Těžká závist, jela bych hned znovu kdyby to šlo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.