• raceman

jaky byste mi doporucili tepak do 1500 ? uvazoval sem o sigme PC15, co na ni rikate, nebo mi prosim poradte nejaky lepsi. dik moc

0 0
    • kime  

kdyz chces tepak do 1500 tak to stejne nebude zadny zazrak, tak bych rek ze ti muze stacit nejaky treba s penny,giga sport apod. treba za 500. ja mam treba polar s120 a zjistuju ze by mi bohate stacil nejakej supermarketovej

0 0
    • Hanato  

Tu sigmu si koupil bratranec zeny a je s nim moc spokojeny, ale osobni zkusenost s nim nemam…

0 0
    • rasto  

sigma dobra. kvalitni. dobry servis. doporucuju.

0 0
    • P.L.  

Mam sigmu fit watch za 1890,– a pro mně je tam opravdu zbytečně moc funkcí. Stačí nějaká sigma do 1200,–, třeba PC9

0 0
    • Paja  

Horsi povrchovka, jinak zkusenosti dobre a aspon dvakrat napsane v historii:o)

0 0
    • james11  

rozhodně bych bral tu o Sigmu PC15, dá se sehnat na netu za nějakých 1260,– Káčé třeba tu: kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=67&products_id=895

0 0
    • james11  

a kdyby si měl zájem nakouknout do manuálu k Sigmě PC15 tak tu: www.bike-eshop.cz/…&dotaz=bonus

0 0
    • gobike  

Kup Sigmu PC15 www.bagbike.cz/?…

0 0
      • sportovni_biker  

Že si tak přesvědčený :-)

0 0
      • james11  

už to tu šlo… :-D

0 0
        • gobike  

Noa co? Chtel vedet jakej by jsme doporucili tepak a tohle je muj nazor. Jestli chces slyset pochvalu, zes byl rychlejsi, tak ti ji klidne napisu.

0 0
          • james11  

jo napiš mi pochvaluuuu :-D

jinak jo, myslím si že ta Sigma PC15 je dost dobrá volba.

0 0
            • gobike  

Fakt ses dobrej, ze jsi me predbehl. To jenom tak nikdo neumi, fakt ses king. Klanim se pred tebou;-)

0 0
      • filipes  

Mel jsem trochu jiny typ, ale unavou se vylomily plasty co drzi reminek – myslim ze tomu neudelalo dobre pouzivani v zime na bezkach a skialpech. Je to neopravitelny, ani ne 2 roky pouzivani. Na zimni sporty bych bral neco jineho, ale zas za tu cenu…

0 0
    • pepino  

Jsem byl dnes v Penny a maj tam tepák za 399,–, co jsem rychle kouk na krabici, tak to snad umí i holit:-)

0 0
    • gobike  

Vcera navecer jsem tak nahodou navstivil Penny market a ten tepak me fakt zaujal, tak jsem nevahal a vzal ho:) Ma vsechno co potrebuju, podsviceni, budik, datum, hodiny, stopky a hlavne vsechny ostatni funkce, co ma spravny tepak mit. Taky nechybi drzak na riditka a 2 roky zaruka. Navecer vyrazim ozkouset…

0 0
    • raceman  

tak sem si kupil tu sigmu pc 15 za 1200, měří slušně, ale se*e mě že jí nemůžu otestovat bo venku prší

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz