• rasto

    po 12 letech jizdy na mtb jsem uzral do faze koupe silnice. limit mam 30–35k kc (do 3 tydnu nasleduji Papuu). je to za tento kousek vhodne investovany kapital? (osazeni campa veloce, kola vento) www.sirer.cz/?… pro info, na mtb budu mit letos 10k km. Dekuji!!

    0 0
    • Lance  

      jako libi se mi i vybavove, ale nejsem odvazany z te barevne kombinace

      0 0
    • Jirikus  

      Já myslím že je to pro hobíka dobrá volba, jestli se ti líbí ta barva, tak jdi do něj. Problém bych viděl v těch zapletených kolech, svazkový výplet na české silnice je podle mně pro hobíka nic moc, vypadá asi líp než klasika, ale asi bych volil klasiku (něco jak mám v profilu).

      0 0
    • ydaho  

      nemůžu si pomoct, ty jejich kola prostě nejsou hezký, taky uvažuju o koupi silnice za cca 25k a radši si koupim Bianchi na xenonu než Šírera na Miragi za stejnej peníz… jinak oboje s karbon/alu vidlí atd…

      0 0
    • Vrci  

      nemyslim, že se vyplatí investovat do zadních karbonových vzpěr. S tvým rozpočtem bych vzal:

      Pokud chceš objíždět maratony a podobné akce: pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=spre­senttrees&strid=800

      kola používal jako rezervu a za 10.000,–- koupil www.bike-palast.com/…61d3d2e3130c

      Pokud se chceš jen občas zklouznou po asfaltu, tak vyměnit kola za doplatek na krámě i s pláštěma (Mich ProRace2, Conty GP 4000)

      V rozpočtu už máš i tretry a pedály nebo budeš používat ty z MTB?

      0 0
    • MlokCZ  

      Mám Šírera Carbon loňský model (taky na Veloce). Jak už psal Vrci, investice do karbonových zadních vzpěr se asi nevyplatí. Trošku rozdíl oproti minulému kolu v pohodlnosti poznám, ale to vůbec nemusí být dané těmi vzpěrami, ale tím, že je to naprosto jiný rám než jsem měl předtím (předtím celohliníkový Giant). Zase ten Šírer má taky docela slušnou cenu (já ho bral taky ve slevě). Jinak jsem s ním o chlup spokojenější než s předchozím Giantem na Ultegře. Carbon/alu vidle se mi zdá jako přínos slušný, i když s celokarbonem se to nedá srovnat.

      Když už bys ho bral, tak bych přitlačil na nějaký lepší kola, třeba Zondy nebo Protony, případně zatím nechal ty co tam jsou v základu (časem koupil nějaký lepší a ty základní měl jako rezervy), ale určitě bych nebral Venta.

      0 0
      • Andrea  

        Muzu se zeptat co je spatneho na Ventech? Mam je, mam sice najeto jen 1300, ale jsem spokojena.

        0 0
        • MlokCZ  

          Neříkám, že jsou špatný, ale peníze navíc bych za ně nedával, protože oproti zapletené klasice, co tam je standardně si téměř nepomůže. Myšleno to bylo tak, že ty 3000 rozdílu za Venta navíc není adekvátních a je lepší buď připlatit nebo je zatím ušetřit.

          0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.