• Meveric

    Koupil jsem si bike s timto razenim , ale jedine co my vadi je vule v radicich packach. Da se s tim neco udelat , nebo to tak ma byt ? Dekuji vsem za odpoved

    0 0
    • Meveric  

      Sorry v nadpisu je samozrejme preklep Deore Dual Control

      0 0
    • Meveric  

      Sorry v nadpisu je samozrejme preklep Deore Dual Control

      0 0
      • raceman  

        deorove dual controly sou tak delane, mi se to taky nelibi, nove packy a hned vule jak cip. ja mam LX dual control a po 1200 uz na nich mam taky vuli, sice menši než u deore, ale taky je to vule, vyplyva z konstrukce razeni.

        0 0
        • Lance  

          jste s tim spokojeni? ja zaprisahly odpurce tohoto razeni,ktere bych si na kolo nikdy nedal jsem si to objednal:) je to ok?

          0 0
          • maxtor  

            Borci, co na tom jezdí, jsou spokojení, tak si myslím žes neprohloupil. Ono Shimano ti stejně dnes moc na výběr nedává. Dřív nebo pozdějc budeš na ty duály stejně muset najet – teda pokud nepůjdeš do Sramu

            0 0
            • martt  

              shimano zacalo naopak tento rok (napr. XTR model 2007) znova robit rapidfire. Asi tie dualy nie su az taky hit. Poznam niekolko ludi co presli prave kvoli dualom na SRAM.

              “We redesigned the Rapid Fire index finger lever so that it is accessible to your thumbs, allowing you to release cable with either finger,” Lawrence said about the SL-M970 RapidFire Plus Shift Lever. And it is possible to pull or release enough cable with one lever push to jump three cogs if wanted.

              0 0
              • maxtor  

                To jsem si všiml, ale dělají ty Rapidfiry i v jednom kuse s brzdovými pákami jako u DC??

                0 0
                • martt  

                  nie, je to normalny rapidfire ako vzdy. Tusim shimano rychlo pochopil, ze prichadza o zakaznikov. Prvykrat sa mu to stalo s gripshiftami, teraz so zastaveni vyroby rapisfire.

                  tu mas presny popis www.biketoworkweek.com/…SL-M970.html

                  Inac na biku cim jazdim do roboty mam Alivio z asi 1995 a to ma tie tu funkciu, ze palcom sa da radit oboma smermi a je to super. tu druhu packu (na ukazovak) skoro vobec nepouzivam. Takze tiez nic noveho ale recyklacia starej myslienky.

                  0 0
                  • maxtor  

                    Jo, to jsem myslel. Shimano ale přede dříve dělalo Rapidfiry s brzdovýma pákama – já je zrovna mám (Deore 2000), tak jsem si myslel, že to budou dělat znovu, když už se k tomu vrátili. Gripshifty od Shimana (z nějaké základní řady) jsem před časem taky měl, ale nějak jsem si na tento způsob řazení nezvykl. Rapid Fire mi připadá super, ale chci ty duály jednou zkusit.

                    0 0
                    • martt  

                      tie uspesne grip shifty neboli tie shimanacke ale od Sramu, vtedy sa este tusim aj ta firma volala „Grip-Shift“. Moj syn ich ma na jednom treningovom biku lebo uz niekolkokrat odtrhol rapidfire a pochvaluje si to. Na zavodaku ma ale rapidfire (XT 2003).

                      Tie shhimanacke gripshifty mame na jednom biku tiez a neprezili pad zo strechy auta (za jazdy). :-)

                      0 0
    • yetti  

      Jestli myslis tu axialni vuli na cepu brzdy, tak tu mam taky, jinak zadnou jinou nastesti nepozoruju. Jinak jsem s tim celkem spokojenej, behem tak 200km jsem si na dualy zvyknul a uz mi to prijde docela prirozeny. Mozna i proto, ze dualy na silnici jezdim uz leta a funkcne je to podobny. V utery jsem se ale svezl na brachovo kole s rapid fire a musim uznat, ze klasika je porad o neco lepsi nez dualy, takze kdybych dneska vybiral asi bych volil rapid fire a klasicke LX hydry.

      0 0
    • scoty  

      Mám problém..)

      Na levé straně hydra chytla mrtvý krok (míň než 30%), při mačkání páčky je cítit/trochu i slyšet „gumožvýkání“.

      Brzda je odvzdušněna, olej neteče…

      Dík za rady.

      S.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.