Zvolit řazení Dual Control na krose?

5 nepřečtených
  • Petr_67

Celkem se mi zužuje výběr krosového kola, které bych si chtěl koupit. Pravděpodobně vyhraje Merida. Ale je zde možnost volby s klasikou na XT a o něco levnější varianta Dual na LX. Je řazení Dual Control lepší než klasické páčky? Ted mám Deore a jdou příliš ztuha, což pocítím po několika desítkách km.

0 0
    • gummo  

hele to uz delas fakt schvalne se ptat jestli je lepsi DC nebo rapidfire. kdyz tady byla posledne debata co je lepsi nekdo tam napsal ,, je lepsi ferari nebo porsche" tak asi tak je to stim razenim! proste co komu vyhovuje a co se komu libi ja treba mam DC XT a urcite bych nemenil! ale DC od LX prej neni nic moc. delej jak uvazis

0 0
    • MMX  

Dual control na cross v pohode; jediny problem dualu je ked musis naraz radit aj brzdit (hlavne pri zjazde ked mas ruky na brzdach vzdy), ale kedze cross ma od DH dost daleko tak no problem. A k tomu vyberu. Dual control ma taku pomocnu packu na radenie na lahsie prevody. A v sade LX je pevne spojena s brzdovou pakou takze ked radis pomocnou packou tak sa hybe aj brzdova. ZAse som pocul ze XT ma uzke paky a sa s nimi blbo radi, LX ma vraj lepsi tvar. Takze sprav kompromis a kup so Hone :-)

0 0
    • Petr_67  

Nevím, nějak k tomu nemám důvěru. Zvolil jsem klasické řazení XT.

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz