• Varuker

    chtěl bych si přestříkat řídítka na matnou černou a nevím, jaký je na tyto účelý vhodný sprej? prostě sprej na jaké bázi mám použít popřípadě pokud někdo ví obchodní název…dík za odpovědi.

    0 0
    • maxtor  

      Pokud to máš holý kov, tak bych raději použil chemické černidlo. Já vozím na biku černé komponenty Ritchey a když se to někde trochu odře, tak to zamáznu a nepoznáš to.

      0 0
    • kubad  

      Mám obavu že za sprej dáš tolik co za obyč řídítka :-)

      0 0
      • kubad  

        Dá se to eloxovat – stojí to pár kaček a je to jak originál – hledej na netu firmy co to dělají.

        0 0
        • Varuker  

          maxtor: právě že to holý kov neni, jsou to zlatý DaBomby.. ůžasně mi padnou do ruky, takže nové bych ani nechtěl, jde mi pouze o tu barvu. zkoušel jsem je nastříkat ňákým univerzálním sprejem na kov, lepenku a papír no a právě kvalitka nic moc-lak jde sedřít normálně nechtem. proto bych rád, kdyby mi někdo dokázal poradit sprej, kterej by držel líp.

          0 0
          • maxtor  

            V tom případě souhlasím s Kubadem. Na hladkou povrchovku ti navíc hned tak něco nesedne. Já jsem takhle jednou černil adaptér na kotoučovku, ktarý měl pro změnu taky zlatou barvu tak, že jsem vzal leštící korouč, tu mrchu jsem oleštil na holý kov (hliník) a pak načernil. Drží to skvěle. Jsem zvědavý, jestli někdo přijde na něco lepšího. Každopádně držím palce.

            0 0
            • Varuker  

              hmm…napadlo mě ty řídítka pořádně ošmirglovat, ale sprej na to nakonec třeba taky nechytne a nebudu mít ani černý, ani zlatý. mám možnost necat si je posmaltovat, ale tím se vytvoří tak hrubá vrstva, že bych ani za mák nenasadil gripy..chjo, fakt sem bezradnej, snad teda zkusím najít ňákou tu firmu co eloxuje, páč svépomocí to asi nedokážu.

              0 0
              • kubad  

                Všechen hliník co je na kole je eloxovaný. Dělá se modrá červená zlatá,černá. úprava povrchu před eloxem se dá domluvit u firmy která to eloxuje.

                0 0
                • mdk  

                  No ja som v zime striekal riditka, sedlovku, predstavec a kluky…PUmpu mam prilepenu na sedlovke izolepou a ked som dostal defekt tak som bol prekvapeni ze farba nikde.. Streikal som to cierrnym autosprejom…Pred nastriekanim som to osmirgloval 800-kou, vycistil.....

                  Rada do zivota nestriekat iba ak do specializovane­ho kseftu

                  0 0
        • Nimrod  

          ale elox drží jenom na hliníku a jeho slitinách, ne? a ty řidla sou snad ocelový?!

          0 0
    • micro  

      To me nedavno napadlo nalakovat spodni monoblok vidle na bilo.. To asi taky nechytne,co ?? Mam doma plnou plechovku bileho spreje, nevim presne co to je, ale bracha si tim nastrikal pouze odmastenej ram, a ta barva drzi doted.. tak nevim, jestli to mam zkusit.. ale ta orig. barva ( Marz.DJ3 06 ) de dolu skoro nehtem :-))

      0 0
      • Varuker  

        mdk: autosprej je mozna dobry napad, nepotrebuju zas nakou extra vydrz toho laku, hlavne at to neleze dolu samo pri sebemensim oteru.

        Nimrod: ty ridla jsou alu 6061..

        micro: te nak nechapu. jeslize to drzi na brachove ramu, tak proc by to nemelo drzet na tve vidli?

        to all: jesltize jsou ty ridla puvodne naeloxovane, pujde ta zlata vrstva osmirglovat? nebo to radej zkusit nastrikat rovnou na ni? opet diky za konstruktivni odpovedi.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.