• niko

    Zastavení první: Udělal jsem si výlet na Sněžku a co to nevidím? Po polský cestě to dolů pálí borec na spešlu:-o

    Zastavení druhé: Mapa SHOCart Krkonoše 1:60 000 foto na vrchní straně. Veselí bikeři evidentně jedou po zakázané cestě. Podle obrázku jsou tak nad Úpskou jámou. Pikantní je recenze mapy i stou fotkou na www.cykloserver.cz/…/CsKnNfo.Asp?…

    …zatímco mimo území národního parku se jedná o trasy doporučené, v KRNAPu jde o trasy vyhrazené. Na území národního parku je jízda na kolech zakázána mimo silnice, místní komunikace a uvedné trasy (1–27). Porušení tohoto zákazu lze pokutovat dle zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny…

    nebo

    DESATERO bod 1.

    0 0
    • filipes  

      Treba mel/meli propustku nebo vyjimku, v Krkonosich je vsechno jen otazka penez. Kdyz muzou do prvni zony jezdit auta (na Lucni boudu), plundrovat se druha zona kvuli vyssim kapacitam lanovek (Cerna hora), drasticky omezit stavebni uzaveru v NP (Happy Hill alias Smoulov u Vrchlabi), tak je za prachy mozne snad uplne vsechno. A jestli si nezaplatil nejakou v vsemoznych vyjimek, tak je proste RENEGAD. Z polske strany je myslim siroka kamenna cesta, po ktere zadnou skodu neudela, a mimo turisticky napor pesaku bych s tim osobne nemel sebemensi moralni problem.

      0 0
      • blackbelt  

        Nevíte, zda se může sjet Sněžka po té cestě co vede na české straně. Chtěl byh to zkusit sjet na biku. Jestli je to z nějakého důvodu nesjízdné (velké kameny atd.) tak se mi nesmějte. Nikdy jsem na Sněžce nebyl.

        0 0
        • niko  

          Nějakej trialista by to možná sjel, ale na horským by ses tam zabil. Nehledě nato, že tam je mraky lidí. Po tý polský by to šlo bez problémů.

          0 0
          • Petrs  

            Před 3 roky jsem dal Sněžku výjezdem z polský strany. Skoro celý jsou to kočičí hlavy až nahoru na Sněžku. Asi 3 kilometry pod Polskou chatou pod sedlem byl zákaz vjezdu cyklistů ale nikdo tam nehlídal. Dolů jsem to vzal přes Luční a Výrovku do Pece. Bylo to v srpnu v plné sezoně ale už dost pozdě okolo 7 hodiny a bez problémů. Myslím si že nikomu by to nemělo vadit. Vše je to po zpevěněných cestách a stejné škody jako na biku tam můžou udělat pěšáci. Ale to nemá cenu rozebírat.

            0 0
      • Tomcat  

        JJ . Myslím, že pokud bych chtěl zainvestovat tak bych si určitě „propusku“ koupil

        0 0
    • Radek Broz  

      Smysl prispevku?

      0 0
      • Tomcat  

        Myslím, že to chápu jako to jak se všude vychvalujou cyklostezky , cyklo výlety a cyklo turistika a v konečném důsledku člověk zjistí, že to je jen falešná image.

        0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.