• vlk

Máte někdo tento ráfek.Hledal jsem v historii a nic o něm nenašel.Poraďte, jaký je.

0 0
    • dieegoo  

Mám tyhle ráfky zhruba od března, zatím s nima nebyl žádnej problém. Akorát sem musel převrtat díru na autoventilek a nasadit plášť byl docelo pracný, nešlo to tak snadno jako na mojich starých ráfcích.

0 0
    • filipes  

jsou tezky a tuhost nic moc.

0 0
      • vlk  

aha já koukal sem www.koloshop.cz/index.php?…

• prodejce píše že mají 470g ,ale výrobce udává 550.No kdybych tak ještě někde sehnal mach1 team race.
        0 0
        • Cortez  

Mam ted na prednim kole Mach1 MX disc a nemuzu si stezovat, jak je na tom tuhostne moc nepoznam. Kaznopadne na nej sel krasne obout(i vyzout) plast rukama, coz u byvalyho Alexe nehrozilo…

0 0
          • vlk  

tak před 5 minutami jsem si dones od Kaňkovskýho ten mach1 team race-měl jsem štěstí už se nedá tak lehce sehnat.Ty jezdím už nějaký ten rok a jsou to jedny z nejlepších ráfků co jsem měl.Nerozcentro­vávají se nepraskají okolo nýtků jako mavic a jsou zcela bezproblémové.Ty mach1 mx jsou vpodstatě ty samé.Ve verzi mach1 mx disc jsem je ještě nikdy na vlastní oči neviděl.

0 0
            • Cortez  

Tak at vydrzi. Az hodim do profilu bike po updradu tak se muzes mrknout jak vypada :)

0 0
      • vlk  

a co rigida taurus disc www.koloshop.cz/index.php?… ta by byla lepší?

0 0
        • Habib  

Mam toho Zaca 2000, je na nem najezdeno cca 6000 a zadnej problem. Vyplet drzi, centrovano jednou a to spis pro sichr. Obouvani pneumatik v pohode – (Schwalbe, WTB), jediny co, tak jsem prevrtaval diru na auto ventil. A ze jestli jsou tezsi nevim, nejsem chrt, tak me to nijak neomezuje…:-)

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce