• Corbett

    I když se to tu už nakouslo : www.bike-forum.cz/…9/forum.html#… nemusí každého napadnout po přečtení názvu „O krok delší Drásal“ na čem se tu lidičky domlouvají. Proto jsem založil tento thread. Tak že, od středy, respektive od čtvrtka protože ve středu mám po noční mám už jen volno až po samotného Drásala. Pokud by si ho chtěl někdo projet, tak ať písne. Místní stejně asi nikde jinde nejezdí, ale pokud by chtěl někdo přijet z krajů méně dostupných na kole, ale autem by to měl co by kamenem dohodil, znalý či neznalý trasy, rád se klidně ujmu role průvodce.

    PS: nemohu pouze v sobotu 24.6.

    0 0
    • Marika88  

      Ja bych se rada pridala, ale 24. – 28. jsem mimo :(. Tak to by asi neslo…

      0 0
      • Corbett  

        Přidala? Asi nebude ke komu se přidat. Já myslel, že se někdo ozve a houby s octem. Když tak koukám na termín kdy budeš pryč, tak mě napadá 22.6. nebo 29.6. Ten druhý termín by asi šlo už jen o lehounkou vyjížďku. Nemá smysl se tři dny před Drásalem mordovat.

        Předpokládám a nemyslím to ve zlém, že budeš tyto dny asi ve škole, ne? Jo a mimochodem, jak si se rozhodla, pojedeš nebo nepojedeš Drásala?

        0 0
        • Marika88  

          Budu, ale zase uz se ve skole nic delat nebude a sedet 6 hodin v kuse a hledet na prazdnou tabulu me moc nelaka, tak by to mozna slo nejak vymyslet :).
          Rikala jsem si, ze kdyz ujedu 103km na Juvacyklo Twistru, tak pojedu aji Drasala. Coz se vcera podarilo, takze si ho zkusim, ale pojedu to vylozene turisticky. Jeste kdybysme jeli spolu, tak bych te mozna brzdila, prece jenom jsi urcite o dost rychlejsi, tak nevim jestli by Ti to vyhovovalo. ale zas 3 dny pred startem…

          0 0
          • Corbett  

            Jak už jsem ti jednou říkal, tady budeš mít výhodu v tom, že jsi doma. Když na Drásalovi budeš mít v nohách 100km, tak to se budeš cpát chlebem potřeným sádlem a cibulí na poslední občerstvovačce ve Fryštáku. Bude tě čekat poslední delší stoupání nahoru na Ondřejovsko a pak už jenom hrátky s terénem a závěrečný sjezdík, který bude letos o 5 km delší dolů do Holešova. Mě ten pocit vždycky nakopne a už jedu naprosto v pohodě.

            Tři dny před závodem objíždět Drásala asi nemá smysl, to je už fakt termín buď na lehkou a krátkou vyjížďku, nebo na leháro u telky. Záleží na tobě. Potom jedině toho 22.6. Dokonce je i slibná předpověď počasí. Jak chceš, já budu volno trávit stejně na kole. S rychlostí si nedělej starosti. Málo kdy se sejdou lidi s naprosto stejným tempem. Když tak bys na kopci chvíli počkala.

            0 0
            • Marika88  

              Jo, z Frystaku na ondrejovsko obcas jezdim, potom dolu na Rusavu a napojim se na znacky Drasala a jedu nahoru lesem a vyhodi to zas ve Frystaku u Zaby, nebo jak se to jmenuje. Nejsem si jista, jestli by mi to ve skole proslo. Neslo by kdyz tak, ze bych se pridala az odpoledne, rekneme kolem 15hod. nekde?

              0 0
              • Corbett  

                Jestli chceš, tak 22.6.06 v 15:00 hodin ve Fryštáku na Náměstí na lavičkách. Bez nějakých průtahů by jsme vyjeli na Ondřejovsko, po Dr. by jsme jeli až k místu kde se Dr. spojuje (konec a začátek nad Rusavou), Rusava, Hostýn, Tesák, Kelčák, Rajnochovice, před Lázama by jsme to stočily zpět na Troják a potom dle možností přes Pardus nebo nejschůdnější cestou směrem k domuvu.

                0 0
                • Stancek  

                  Ja bych se pridal, mel jsem ted par dni fofr a nebyl cas ani na kolo, ani sednou na net… Muzu skoro porad, asi krom 20. a 22. Premyslim co dnes, kdyz jsem se tak dlouho flakal ze bych hodil holky k tchyni a odpoledne se jel projet. Bud si vemu kolo tam a pojezdim neco na Chribech, nebo by me lakaly prece jenom Hostynky… Kdyz by nekdo na dnes odpoledne bral spolujezdce tak 604432257.

                  0 0
                  • Corbett  

                    Celou dobu jsem čekal, že se ozveš. Dnes nemohu, jsem v práci. Co takhle v neděli za týden?

                    0 0
                    • Stancek  

                      Presne tohle me napadlo taky :-) , takze pristi nedele je jasna.

                      0 0
                      • Corbett  

                        Tak já to jen malinko upřesním. Na čase se ještě dohodnem a sraz by jsme si mohli dát někde v Rusavě. To je takové srdíčko a pro tebe by to bylo také dostupnější. Když nemůžeš, tak sjedeš do Rusavy. Podle chuti a nálady bychom Dr. objeli mimo zajížďku do Jarcové. V Lázech bych to střihnul a jel zpátky po Dr. přes Troják, Tři kameny, Pardus, Rusavu a Ondřejovský hřeben. Dolů do Fryštáku by jsme také nemuseli jezdit, to je asfalt dolů i nahoru. Píšu si tvé tel. číslo a mé ti pošlu mailem, nebo sms. Jinak na netu se budu pohybovat do středečního rána (jsem v práci, doma ten krám zatím nemám), tak že pokud by se někdo přidal, bylo by to jenom dobře. Jinak komunikovat budu s tebou po telefonu, zdarec.

                        0 0
                • Marika88  

                  OK, to by slo. Kdyby neco, tak se jeste ozvu.

                  0 0
                  • Corbett  

                    Na mail jsem ti poslal kontakt. Pokud by jsi se ze školy urvala trochu dřív, tak písni, mohli by jsme vyrazit o nějakou tu minutku dřív, čus.

                    0 0
    • kovar  

      pokud by to nebyl tréning, ale výlet se zastávkami na vrcholech a v hospodách, tak bych i jel se projet.

      0 0
      • Corbett  

        Já ti v pátek brnku a domluvíme co a jak.

        0 0
      • vojta  

        to bych se mozna na kousek taky pridal ( tedy pokud stihneme zlikvidovat bordel po malovani :( )

        0 0
    • rasto  

      ahoj, nemate pls. k dispozici mapku prevyseni Drasala? na ofic. webu ji nemohu najit. zaslal jsem jim i email, bez odezvy. Dekuji!!

      0 0
      • Marika88  

        Je tam. Kdyz kliknes na odkaz „mapy, profil trati“ a zvetsis si tu druhou mapu od shora, tak je tam v jednom obrazku i to prevyseni.

        0 0
        • rasto  

          aha. no to je tim, ze ne pokazde mam nasazene bryle. nebo necim jinym?? :-)) mno, bude to hukot. zase dalsi zahul :-)

          0 0
      • goood  

        Tady mas lonskej profil z myho Polaru

        0 0
        • rasto  

          no ty vo.e da se to vubec prezit?? :-) mame naplanovanou 5denni bike dovcu, po zavode, myslim, ze si naordinuju 5denni odpocinek :-)

          0 0
          • goood  

            Prezit se to da, vloni to byl ale hardcore, protoze celej den pred zavodem lilo, lilo celou noc a jeste asi 3 hodiny behem zavodu. Proto taky ten silenej cas. I kdyz Fojtik to dal snad jen o 10 minut pomalejs nez byl rekord :-) Chteli jsme si druhej den zajezdit v okoli, ale bohuzel bajky nebyly pojizdny :-)

            0 0
    • Corbett  

      Nakonec jsme se telefonicky dohodnuli a potvrdili si se Stancekem, že pojedem v neděli 25.6.06. Protože se neozvalo více lidiček z lokality kolem Olomouce a tak podobně, domluvili jsme se, že se sejdem ve Fryštáku kolem 10 hodiny dopoledne. Já to nyní upřesním pro ty co by se třeba rádi přidali. Sejde me se 9:45 hodin na náměstí ve Fryštáku. Napojíme se na Drásala a objedeme dle chuti a nálady a hlavně počasí co se bude dát. PS: bude vás tam čekat Matěj v Pellsu

      0 0
      • Cejlon  

        Jo,taky bych se přidal.Počasí by mělo vyjít:-)

        0 0
      • pop  

        možná se přidám. Zkusím ještě někoho, ať je trošku peloton :). Olomoučáci jedou asi všeci Buřinku,tak budou asi fertig… :)

        0 0
        • Stancek  

          Fertig budem asi vseci, jestli bude takovy dusno jak ted, to bude chtit sebou tahnout nejakou cisternu, nebo pravidelne navstevovat osvezovny.

          0 0
          • pop  

            To jo :). Já mám jen 2l camel… Ráno by se jelo nejlíp (např.od 8h) a pak až od 18h … mezitím hospa? :)

            0 0
            • Stancek  

              Tyyyjo, od 8 do 6 v hospode.. to by byl muj rekord, ale musel by me potom nekdo nalozit a odvist dom :-D Ja kamela nemam vubec, dva 0,7 bidony, premyslim si jeste k sedlovce nebo nekam privazu petku pro pripad nuze. Kamel casem bude, ale porad mam nejaky vydaje nutnejsi, tak to jeste musi pockat :-(

              0 0
              • pop  

                já na vak nedám dopustit, loni sem si koupil ještě druhej od Axonu,protože sem potřeboval větší batoh (batoh+vak) mě přišel na 690Kč (no nekup to) :) Akorát náustek byl na něm na prd. Navíc ti to lép drží i teplotu náplně. To si spíš kup litrovej bidon, než to někde uvazovat na sedlovku…např.od isostaru je good

                0 0
                • Stancek  

                  Od axonu mam tretry a zimni capaky , oboji sice dobry materialy, ale zpracovani nic moc :-( ale asi cena odpovida kvalite, se s tim moc neparaji… :-(

                  0 0
          • rasto  

            no jestli bude takhle i 1.7., tak chudaci slecny na obcerstvovackach :-)

            0 0
      • Martas  

        Tak kdo pojede?Kolik se vás sejde?Zvažuji že si taky projedu čast trati ale asi začnu od Trojáku,mám to nejblíž a hlavně chci jet co nejdřív !Jen mám obavu z toho počasí,nemám camel a dvě flašky budou asi málo,než narazím na nějakou vodu, no uvidíme!

        0 0
        • Stancek  

          Pojedu ja, Pop a Corbett, sraz mame pred 10 ve Frystaku, z tama se nekde napojit na Drasala a ovidime kolik too zvladnem. Kdyz tak moje cislo mas nekde nahore, kdyz jedu, moc telefoun neslysim, tak to nech zvonit dlouho ;-)

          0 0
      • vlk  

        No já bych se možná i přidal. Trasa Buřinky je o ničem-to je škoda peněz a času. Pojedu spíše podle toho, zda budu mít kolo v pořádku. Zrovna mám na reklamaci rám. Tak doufám, že se to do té doby vyřídí.

        0 0
        • vlk  

          A sorry nevšim jsem si, že tento termín je loňský :o)

          0 0
          • Corbett  

            Nechtěl jsem zakládat nový thread, tak jsem vytáhnul loňský. Už jsme se takhle párkrát domluvili. Po obnovení jsem vložil datum který přísluší sobotě za týden, tak že NOU PROBLEM:)

            0 0
            • vlk  

              jj všim jsem si, ale v tento termín asi nepojedu.Nevěřím, že mi do té doby pošlou nový rám.Tak si to užijte.

              0 0
    • Corbett  

      Za týden v sobotu 9.6.07 pokud by si to chtěl někdo společně objet (mimo Jarcovou), tak se může přidat. Sraz bych dal buď ve Fryštáku, Rusavě, nebo na Trojáku.

      Zatím ahoj:)

      0 0
      • Stancek  

        Nevidana vec, asi budu mit volno :-) , ze bych Te pockal v Rusave a kousek se svezl? Jaky budes mit tempo? Letos mam prd najeto.

        0 0
        • Corbett  

          Staňo já to jezdím pořád. 10 x Hostýnky, pak si jednou střihnu Vizovické vrchy. Jezdím ale sám, protože mám čas hlavně ve všední dny. Protože se ze záhrobí ozvalo pár hlasů, že by jsme se mohli domluvit a společně si to projet a objet aspoň část Drásala, tak navrhuji tento termín, protože jindy mi to nepasuje.

          Jinak jak tě znám ty řečo, ty když říkáš že nemáš najeto, tak ti budu sotva stačit:)

          Tohle bude pohodová jízda.

          0 0
          • BH  

            Ahoj,psal jsem ti pred chvili mail, na nedeli 3.6.se planuje delsi bikovy vyslap do Chribu ( Otrokovice,Buchlov , Cimburk). zatim poptvrdilo ucast cca 15 lidicek. zacatek je u Mrazika ( rozcesti mezi Zlutavou a N. Dedinou- za zlutavskym lomem) 9,00 hod. Pochopitelne se muzes pridat kazdy dalsi, kdo si troufa objet cca 80 km v terenu. ma to byt vylet a ne zavod. jinak po trase Drasala bych se i rad vydal, ovsem v planovany termin nemuzu.tak bajku zdar

            0 0
          • Stancek  

            Kruta pravda na obrazku, tachac nulovanej 1.1. 07 :-( Letos je tech starosti a prace nejak moc, tak na kolo se vetsinou akorat tak divam tady v pracovne jak odpociva ve stojanu. Tak jsem se nastval a v praci oznamil ze sobotu nejdu, moji jsem rekl at se mnou na sobotu taky nepocita a pojedu. To cislo na tachaci me dost durazne rika, at se na Drasala 7.7. ani nehlasim.

            0 0
            • Corbett  

              Můžeš dát krátkou:)

              0 0
              • Stancek  

                Hmmm, kratka je pro decka ne? Ted snad bude vic cau, tak jeste neco najedu a aktualne pred drasalem podle toho jak mi bude pojedu bud fandit ;-) nebo snad do tech 12h bych to mohl dat.

                0 0
            • dav33  

              to je pokažený tacháč, to snad u tebe není možný

              0 0
              • Stancek  

                Tachac je funkci uz 15 let a fakt meri dobre. To cislo je fakt tragicky, sice mam jeste neco na cestaku ale taky nic moc, musim dohanet… V tydnu teda pocitam s nejakou odpoledni akci.

                0 0
                • Corbett  

                  No a co ta sobota, na kolik si troufáš?

                  0 0
                  • Stancek  

                    Sobota doufam porad plati, pockal bych v Rusave a kus bych s Tebou odjel, pokud nebudu stihat tak se odpojim a namirim si to smerem k domovu at vas nebrzdim…

                    0 0
                    • Corbett  

                      Mluvíš v množném čísle a jsme dva, tak že jediný kdo by tě brzdil, budu já.

                      Tak já to tedy risknu, budu věřit, že foto s tacháčem z tvé strany není taktická záležitost na zmatení soupeře a dám si do těla i v pátek. Sobotu pojedem na pohodu:)

                      0 0
                      • skier  

                        No,sice jsem si naordinoval týden klid,nějak mě pobolívají kolena,ale pokud to bude OK tak se přidám. Tuto sobotu jsme to projeli s kámošem (mimo Kelčák,Pardus a Jarcové)a jelo se dobře.Doufá,že ta pohoda není kec :-)

                        0 0
                        • Corbett  

                          Já to jel v pátek. Měl jsem to i se sprchou, ale jinak naprostá paráda. Sucho a pohoda:)

                          0 0
                        • Corbett  

                          Mi by jsme se případně mohli domluvit třeba v tom Fryštáku, nebo tak nějak. Nevím jestli se známe, nebydlíš tu někde v okolí v podhůří Hostýnků?

                          0 0
                          • skier  

                            Jo bydlím,ale doma jezdím jen v sobotu.V týdnu jsem mimo,ale někdy se podaří.Fryšták vyhovuje,třeba na Žabě-občerstvovačka na Drásalovi:-) Ve čtvrtek nebo pátek potvrdím jestli jedu.

                            0 0
                            • Corbett  

                              OK

                              0 0
                              • skier  

                                Tož soudruzi vypadá to,že se kolena daly do kupy, tak pojedu taky.Napiš konečnou verzi v kolik a kde.

                                0 0
                                • Corbett  

                                  V 11 hodin jsem domluvený se Standou v Rusavě na parkovišti za bazénem, tak buď se svezu s tebou z toho Fryštáku, nebo si dáme všichni sraz v Rusavě. Já jedu ze Slušovic a je mi to jedno, kopec musím přejet tak jako tak.

                                  0 0
                                  • skier  

                                    Tak to nekomplikujme a v 11 hod.na Rusavě.Ten čas mi vyhovuje,alespon ráno jestě poseču trávu :-) Možná ještě přemluvím jednoho soudruha od nás z dědiny,tak budeme dva.

                                    0 0
                                    • Corbett  

                                      Domluveno soudruzi:)

                                      0 0
                                    • fiberman  

                                      S tím soudruhem s to posral.

                                      0 0
                                      • skier  

                                        Všechno co je starší jak 17 let je z této kategorie:-)) a my co jsme těsně přišli o VŘSR (to ti mladí ani neví co je), budeme mít hvězdu na truhle,až se zrakvíme ve sjezdu :-) Jestli ale myslíš, že tě manželka předělala, tak Ti tu iluzi neberu :-))) Tak zítra,ještě zavolám a ne že se zase budeš vymlouvat na zdravotní,technické a jiné problémy.Dnes jen dvě nebo tři piva a žádný panák jasné!!!

                                        0 0
                                  • Martas  

                                    Ahoj,ještě nevímn jak mi to vyjde,ale rád bych se připojil.V kolik pojedeš a jak ze Slušek?

                                    0 0
                                    • Corbett  

                                      Vyjedu tak v 10 hodin, abych nemusel chvátat a pokud chceš jet, tak bych tě vyzvednul v těch deset hodin na kruhovém objezdu na autobusové zastávce. Do Rusavy jedu na kole:) Vyjedu na Hrobice, Kašava, Držková a lesním asfaltem do Rusavy.

                                      0 0
                                      • Martas  

                                        Dobře ,klasika taky tama jezdím,když mi to vyjde,tak tam budu čekat,jinak jed´sám :(Jestli tě můžu poprosit písni mi na email telefon,poslal bych ti aspon sms abys nečekal.

                                        0 0
                      • Stancek  

                        Ahaaa, ja myslel ze nas jede vic, no treba se jeste nekdo prida :-)

                        0 0
                        • Corbett  

                          To by vadilo, kdyby jsme byli jenom dva? Snad ne, ale jak říkáš, třeba se někdo ještě přidá:) Třeba skier a už jsme tři:)

                          0 0
                          • Stancek  

                            No samoze navadilo :-) jenom kdybych nezvladal, tak zbytek dojedes sam. Trochu me trapi zada, ale do soboty budou OK, nic jinyho jim proste nezbyva :-)

                            0 0
                • dav33  

                  poslal jsem ti maila, pokud by jsme jeli na hostýnky přes týden, musím přezout. auto bych vzal.

                  0 0
    • kolda  

      zdar, od 25.6 budu doma, tak se když tak ozvu.

      0 0
      • Corbett  

        Pošlu ti mailika jak dělám ať víš pokud bys chtěl vyrazit na bika, kam to směřovat:)

        0 0
        • coolboy  

          Corbette, někdy bych s tebou jel…třeba příští týden…mám po matuře, takže můžu kdykoliv přes týden…určitě se ještě nějak domluvíme…jediným problémem je to, že na Rusavu to mám z Přerova cca 30km…teďka ale musím před Drásalem pořádně makat…prakticky celý květen jsem nejezdil…

          0 0
          • Corbett  

            Příští týden bych teoreticky mohl ve čtvrtek, ale až tak kolem dvanácté a pak v pátek, ale to také jen tak polehku, protože v sobotu jedeme bikovat do Beskyd a nechtěl bych tam jet moc zmordovaný. Pak mám takový rozevlátý program, ale mohl bych ještě začátkem července a to konkrétně buď 1,2, nebo 3.

            0 0
            • coolboy  

              Sakra, jsem tu dlouho nebyl…a zrovna včera jsem byl na chatě na Rusavě a dal jsem si lehce 50km po Hostynkach…tak se budu muset s váma domluvit na někdy jindy,no…

              0 0
          • Stancek  

            Pojed s nama ted v sobotu :-) Jinak to mam z Vlkose 25, tak premyslim ze se v tu sobotu srabacky hodim na Rusavu autem… A jeste me napada, pristi tyden mam odpoledni, tak se budu bud placatit nekde u nas, nebo se hodim autem zas nekam k Rusave, pojezdit a tak do pul jedne abych byl doma a stihl to do prace. Kdybys rano dojel ke me, muzu Te vzit, dve kola do auta dam.

            0 0
            • Corbett  

              Já to mám ze Slušovic také 20 km přes dva kopce:)

              0 0
              • Stancek  

                No jo, ale ses trenovanejsi :-) Tak v kolik v tu sobotu? At muzu trochu planovat? Moja si usmyslela jet kupovat sedacku do obyvaku, tak to budu muset rano nejak rychle poresit bud v patek odpoledne a nebo v so rano…

                0 0
                • Corbett  

                  Já bych to viděl tak na 11 hodin v Rusavě na parkovišti za koupalištěm.

                  0 0
                  • Stancek  

                    OK, budu tam… Kdyby se mi neco semlelo, tak Ti dam zavcas vedet SMSkou at necekas.

                    0 0
                  • pop  

                    hoši jel bych rád s váma, ale nemůžu. Budu v Jeseníkách. Tak snad ten další týden v Rožnově, jestli budu zas dobrý počasí. Jinak asi od 14.7. budu v Luhačovicích, tak to budu mít blíž. A možná se nechám províst po Karpatech někým místním.

                    0 0
                    • Stancek  

                      Cau, jak tady po foru ctu, dal ses docela dobre dokupy, tak zase neco vymyslime :-)

                      0 0
                      • pop  

                        Nenech se splíst. Jezdím víceméně jednou nohou,druhou mám zakrslou už :D Ale snažím se. Už uvažuju i o fullu kvůli té haxně :(. 5.12.2007 jdu na totálku kyčle

                        0 0
                        • kolda  

                          nepropadej pesimismu. letos to nějak doklepeš, přes zimu se dáš po operaci do kupy a na jaře zase budeš jezdit jak dřív – zvlášť, když máš teď zajištěnou nadstandartní RHB :)

                          0 0
                        • Stancek  

                          Tak budu drzet palec chlape, at se teda das dokupy poradne a nafurt.

                          0 0
                    • Corbett  

                      Jasně, počítám s tím:)

                      0 0
    • froggy.h  

      mnop ja bych se jel rad projet drasala aj s kamosem.bude to parada.kamos to zna docela hodne.rikal ze se to zda byt lehky ale je to dost tezky.mno ja sem to parkrat projel.kamos byl vloni na prvnim miste no.nejhur jsou natom prazaci.ti tam dobre odpadavaji:)

      0 0
    • Corbett  

      Doufám, že se nebude opakovat dennodenní chléb a to že dopoledne bude krásně a po přehoupnutí dvanácté hodiny zabouří a bude venku hrůza jako je třeba nyní:))

      Teď bych nechtěl být někde venku v lese na kole a to jsem se původně chystal, ostatně jako každý den a tak už mám asi třetí den pauzu. To budu zítra při síle:)

      0 0
    • Corbett  

      Tak že soudruzi, i já beru jednoho soudruha ze Slušovic, který ročníkem narození zapadá do kategorie soudruhů, tak že zítra na sjezdu KSČ v Rusavě tak jak jsme domluveni, AHOJ:)

      0 0
      • Stancek  

        Tak soudruzi, ja doufam ze nebudu brat tu opici co mi sedi za krkem, stal jsm se strejcem…

        0 0
        • Corbett  

          Jo příležitost dělá soudruha, ................ tedy co to plácám, už jsem z těch soudruhů úplně zblblej:)

          Staňo hupky šupky do pelechu a zítra v 11 tě chci vidět v Rusavě (na kole):)

          0 0
          • Stancek  

            Neboj, budu tam.. ted jsem dojel na nocni, tak dame jeste par panaku a do rana to ze me prace vyzene…

            0 0
            • Corbett  

              No na tebe jsem zvědavý a první na co se tě zeptám, tak co děláš za práci, když si tohle můžeš dovolit:)

              0 0
    • Corbett  

      Pár fotek

      0 0
    • Corbett  

      ještě jedna

      0 0
    • Corbett  

      další

      0 0
    • Corbett  

      ještě, jinak nás chytl docela brutální déšť, museli jsme se schovat tak na půl hoďky do boudy pod oklukem

      0 0
    • Corbett  

      :)

      0 0
    • Corbett  

      zapoměl jsem vložit fotku

      0 0
    • Corbett  
      • :)
      0 0
    • Corbett  
      • :))
      0 0
      • skier  

        No ty jsi rychlý a do kopců taky:-) tak je to správné, soudruh dokumentarista v čele:-) Kolem mě to taky práskalo,ale měl jsem štěstí pak už ani kapka. Ten deštík před Lázema přišel vcelku vhod.Jinak povedený den.

        0 0
      • Stancek  

        Sjizdeli jste do Rusavy po drasalovi? Jsem vas myslim jeste zahlidnul, vychutnaval jsem si jeste zrzavej jontak :-) Jesli budes priste zas tak valit, beru gumicuk ;-) Jo Radku dik za doprovod po rozdeleni, ja uz bych ten Pardus fakt nedal, je to pekna blbost jet po opici a 3,5h spanku na takovou streku, hodilo mi to dnes 105. Na poslednich cca 15 km mi fest doslo, pak jeste makat doma :-S no nastesti se grilovalo, tak 2 steaky a pivko me spravily.

        0 0
        • Corbett  

          Jo, z Pardusu dolů po Drásalovi a pak ještě nahoru na hřeben po Drásalovi a pak domů.

          0 0
          • pop  

            Kdopak to jel z B-F s váma? Skier, Stancek a další?? Z fotek to vypadá, že jste to měli pěkný :).

            0 0
            • Corbett  

              A Jarda, ale tomu dám foto osobně, internet je pro něho španělská vesnice:)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.