• Frankie

    Tak jsem si ze zajmem precetl soubeznou dikuzi „Podpurne prostredky“ a zajimalo by mne, jestli by se daly ty ruzny gainery pouzit do bidonu misto tycek, gelu, bananu apod. (ty si teda davam do kapes ne do bidonu :)) ??? Nejsou to moc rychly cukry??

    www.promil.cz/…_doplnky.htm

    Ptam se proto, ze jsem alergik a i obycejny piti je pro mne v tempu celkem problem, i pres prasky mam porad minimalne pulku rypaku ucpanou, rozkousat musli tycku na kole pro mne znamena se skoro udusit :))

    Dobry jsou banany, ale ty jsou i ted problem. Jak to jaro prislo nejak pozdeji, tak o to snad vic kytek kvete a je to ted peklo… Jak jste na tom vy, alergici??

    FV

    0 0
    • McBlacky  

      jako alergik blbě, ale dá se, když si pořádně nakládám tak má tělo nějak jiný starosti a je to v poho, jak slezu s kola tak začnu smrkat jak vzteklej :) beru claritin/zyrtec, ale dva dny před závodama ne, protože mi to dost snižuje výkon a rychlejc se unavim – možná to je subjektivní nevim.

      Zkus si dávat gely, ty do sebe dostaneš na jedno dvě poklnutí… jinak do bidonu podle mě nic lepšího než sachariďák (třeba powerbar) nevymyslíš. nebo cucat tabletky (enervit) přes to se dejchat dá :)

      0 0
      • Vrci  

        Gely se mačkají i do bidonu k jonťáku. Vozim buď jede bidon vodu druhý jonťák nebo kombinace jont a jont+gel a na časovky jen jont s gelem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.