• foxhound

Včera jsem na tréninku zrušil přední brzdu, tak se musím porozhlídnout po nové, můžete mi nějákou doporučit? Rozhoduju se mezi: www.velotrade.cz/…H-BRM570.jpg www.velotrade.cz/…roduct_2.jpg

je mi jasné, že XT je asi lepší, ale má to cenu vyhazovat další 300? A nebo byste mi doporučili nějáké jiné? dík

0 0
    • foxhound  

Poradíte mi prosím někdo… :/

0 0
    • rb  

imho je to jedno.Mám Lx a Xtr a rozdíl v to nijaký nevidim.300 se dají investovat jinde.....

0 0
    • mm  

myslim, ze na bikezonu maji XT za 670 …

0 0
    • yoggi  

ja mam lx a myslim ze pokial uvazujes o V-ckach tak tam kup dobre gumicky a nemas co riesit

0 0
    • Mamut  

Je medzi nimi rozdiel 50g. Tak si sam uvaz, ci ti to stoji za 300. LX-ka mam uz 5 rokov a bez najmensieho problemu.

0 0
    • kovar  

mi se ty XT líbily víc, proto jsem si je i předloni koupil, fungují bez problémů do teď.

0 0
    • JMT  

to sou stary lx, byly fakt dost bidny, chytly hned vakl, vykaslal bych se na paralelogram a koupil novy lx

0 0
      •  

Kup XT – brzděj líp než LX, jsou lehčí, hezčí a vyměnil bych špalky za trojbarevný BBB (šetrnější k ráfkům a líp brzděj.Ahoj.

0 0
        • foxhound  

Tak teď nevím, tak teda XT nebo LX? Mi se více líbí XT, ale nevím, jestli to má cenu je kupovat, když nejsou lepší… A ten paralelogram je tam kvůli lepšímu brzdnému účinku nebo jenom kvůli tomu, ať se špalky sjíždějí rovnoměrně?

0 0
          • kovar  
            1. je správně, špalky se sjíždějí rovnoměrně, nehloubí tak v ráfku žlábek a po výměně gumiček ve špalcích (pokud teda jsou výměnné) není třeba špalky znova nastavovat.
            0 0
          • Mamut  
            1. je spravne tiez. Aspon ked teda porovnam Sramy 7.0 bez para. s LX s para. , tak v ucinku je obrovsky rozdiel v prospech LX.
            0 0
    • foxhound  

a co třeba tyhle? máte je někdo? www.velotrade.cz/…stisd7_2.jpg

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.