• scret

    Zdar,ted jsem zkousel projizdet starsi razko po nejaky dobe,ktery fungovalo predtim perfektne,ted ale packy na palec jakoby prokluzujou a neda se s tim efektivne radit,nevi nekdo co s tim??? Tusim se to kdysi resilo na starem BF… Diky!

    0 0
    • blue  

      rozebrat a zkontrolovat, jestli ti nevypadl pojistnej krouzek u zapadky, ta pak nedrzi na svym miste a nezapadne do rohatky (aspon doufam, ze se tomu ozubenymu tak rika)… stejnej problem jsem resil v lete

      0 0
    • tomPY  

      Ak si neni hodinár tak to račej nerozoberaj.vec­sinou stačí namazat/olejom/ a prefúknut kompresorom

      0 0
    • PIWNIK PONURY  

      taky jsem mel podobny problem a vyresilo to prostriknuti olejem…

      0 0
    • scret  

      No ja jsem to uz zkousel prostriknout a chvilku to fachalo,v podstate par „zmacknuti“ nebo jak chcete razeni:) no a pak zase funkce na h…:(( Uprimne receno,rozebirat se to bojim,protoze kdyz to zku…vim,tak pochybuju ze v bikeshopu budou ochotny se s tim pincat,to mi reknou rovnou at ho vymenim za novy,coz bych urcite bez nich nevedel:))))

      0 0
      • JSt  

        tak si vyber. bud prijdes do bajkshopu s nefunkcni nerozdelanou packou – reknou: kup novou. prijdes do bakshopu s nefunkcni rozebranou packou v igelitaku – reknou: kup novou. proto bych to rozdelal a pokusil se zjistit, jestli je to opravitelne nebo na odpis. nemej z toho strach – neni to tak slozite. :) pripadne se da sehnat nejaky nahradni dil z jiz odepasanych pacek v cykoksefte…

        0 0
        • scret  

          No problem je v tom ze ted to radi,sice tezce blbe ale radi:))a pak by nemuselo vubec… No stejne se do toho asi budu muset juknout…

          0 0
    • Lister  

      Máš pravdu, že se to tu řešilo, ale nebylo to na starém ale na novém. Já jsem to dělal zrovna před týdnem. Odšroubuješ zespoda šroubek, který drží tu spodní krytku a pak ji opatrně sundáš, nic ti z tama nevypadne neboj a a pak uvidíš jestli máš vevnitř bordel nebo ne, když tam bude tak se to můžeš pokusit rozebrat a vyčistit, jestli to bude čistý tak to zkus jen prostříknout olejem. mě to pomohlo okamžitě, hodně se zvýraznilo to cvakání při přeřazení, řadí zase jako nový, funugje to přesně a spolehlivě. Já jsem to pro jistotu ještě domázl řidkou silikonovou vazelinou. Jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží.

      0 0
      • scret  

        No udelal jsem to tak jaks psal,bordel v tom nebyl skoro vubec,prostrikano GTckem… Bohuzel to porad nefunguje:( Asi to budu muset fakt total rozebrat…

        0 0
        • ddd - andy  

          Tak to vyhod! Lister to popsal presne, takhle sem to vyresil i ja.

          0 0
          • faba  

            STX-RC mně taky blblo. Páčka šla na prázdno a chytla se jen občas. Rozdělal jsem to a jestli si to dobře pamatuju tak tam byla vytahaná pružinka od té západky. Pořádně jsem to promazal a docela to pak fungovalo než mně to kolo šlohli. A k tomu vyhazování, podle mně to řazení mělo lepší ergonomii než XT co mám teď :-). Brzdové páky byly horší ty měly od začátku vakl.

            0 0
            • scret  

              No tak to by mohlo byt ono. Vymenils tu pruzinku?? Nebos to jenom prostriknul???

              0 0
            • goofy  

              Predchudce Dual Control? V te dobe ale este si sikmooci nedovedli predstavit k cemu vyuzit ty dva smery… ;o)

              0 0
    • scret  

      Diky vsem za odpoved,proste to zkusim jeste znova promaznout a pak prinejhorsim rozebrat a pak samozrejme jeste to muzu vyhodit:))))

      0 0
      • Lister  

        hele to je můj standartní postup, když něco funguje, tak to promáznu, aby to jelo ještě líp, ono se to tím samozřejmě posere, tak to rozdělám abych to spravil a tím to dorazím, takže to nakonec vyhodím :o)))))))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.