• Novak27

Nazdar. Nejspíš budu mít dost triviální dotaz, ale nechci koupit blbost. Mám silniční rám, kde sedlová trubka má průměr 35mm a kousek. U kampy jsem se koukal, že vyrábí přesmyk s obímkou o průměru 32 a 34. Chci se zeptat, zda těch 34 nebude malé, nebo mám vybrat něco jiného. Díky.

0 0
    • Novak27  

Á sakra – sorry blbě sem viděl – vyrábí 35, takže je to v pořádku – pardon za mystifikaci. :o)

0 0
    • Bedna18  

zdravim, mam možna trivialni dotaz,ale jde mi o to jak zapojit tendle starej šoupátkovej přesmyk od Favoritu. Podle mě by to mělo byt tak jak mám zakresleny na fotce, akorát jediny co se mi nezdá že ten bowden bude ohnutej v celkem ostrym uhlu,a kdyz se ten polomer ohnuti zvětsi tak zas bude strasne blizko malyho prevodniku… Co je šipka nahoře tak tam pochopitelne chybi stavěci šrou pro doraz, část presmyku kde konci bowden a pak zacina lanko je průchozí, z vnejsi strany zvětšená, což by odpovidalo akorát pro koncovku bowdenu. Jiny zapojeni me nenapadá, možná tam taky ješte chybi nejaka soucastka…predem dik všem ;)

0 0
      • Bedna18  

Tak co? nikdo nic?

0 0
        • pee.tr  

Takto to mám já.

0 0
          • Bedna18  

supr,tak je to tak jak sem myslel, dik ;)Akorat mam jeste problem že když sem to zkoušel „nanečisto“ bez řetazu a přehodil na velkou placku tak ta pružina v přesmykaču mě to automaticky hazela hned zas zpátky na malou…

0 0
            • 123J  

Ten šroubek s pružinkou musíš seřídit. Je to takový dorazový šroubek. Někdy se musí dávat pod středovou osu podložky nebo kratší osu.

0 0
              • Bedna18  

Myslíš ten šroubek co je kolmo nahoře? No ten vim že je pro doraz když je přehozeny na malym prevodniku, ale jde mi o to že kdyz páčkou přehodim na velkou placku a ten přesmyk se vytáhne,tak se po pušteni pačky hned zas zasune zpet na malou,ze proste ta packa a naply lanko ho neudrží ve vysunuté poloze. jesi si teda rozumime

0 0
          • zat.  

tak tomu řikam nostalgie to sem měl na kole před dvaceti lety fuj to sem ale starej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.