• Staenly

    zdar, neznate nahodou nekdo nakou dobrou trasu z vyskova (popripade brna) do nesmere (popripade velke bitese, trbice, nebo velmezu)? zadnej tezkej teren, spis asfalt a polnacky… dik…

    0 0
    • tjuren  

      To je na zamyšlení.Jezdim někdy do Velmecu z Brna na biku a obráceně. Nejde bohužel jet dlouho kolem Oslavy, proto ja jedu údolím řeky až k Tasovu, kde odbočím na silnici. Přes Tasov do Velké Bíteše, dál to jde údolím Bílýho potoka, ale asi 11 brodů a dost km. Tudy až do Veverské Bítýšky a pak na Kuřim po silnici, pak přes Velkou Babu mezi Kuřimí a Brnem a přes Ivanovice u Brna.
      Jiná možnost je z Bíteše na Deblín po silnici a na Tišnov. Z Tišnova bys mohl na Malhostovice a na Lipůvku a dál na Blansko.

      Asi tak

      0 0
      • Staenly  

        dik, ale tudy to asi nepude…:/ jedu tam totiz na praxi takze hledam co nejrychlejsi cestu ale zaroven se mi nechce jet porad po silnici…

        0 0
    • mastihuba  

      Drnovice-Ježkovice-Bukovina-Křtiny-Adamov-Vranov a odtud směr Kuřim dál už to neznám.

      0 0
    • 384  

      Jsem odsud takze tras me napada spousta, ale jen z Brna.

      Takze Brno, Veverska B., Udilm Bileho potoka do Bitese, pak po silnci do Nameste a okolo reky dojedes az do Nesmere. Je to vice mene rovinka, jen to udoli bileho potoka je samy brod a z hradu dubu je to spis extremni downhil. Ted me ale napada, ze po povodnich to bude samy blato, takze z Bitese to asi bude lepsi vzit po silnici na Tasov, Oslavu, Nesmer.

      0 0
    • Staenly  

      diky vsem, ale klidne jeste davejte navrhy:)

      0 0
      • tjuren  

        Nejspis z Vyskova je nejrychlejsi jet ne na Adamov a Vranov, ale na Křtiny, Jedovnice a Blansko. Dal na Lipuvku, Nuzirov, Tisnov, Deblin, Velkou Bites. Pokud chces jet mimo silnici tak na rychlou cestu zapomen:-) Z Brna vim o cem mluvim. Po silnici vo Velmecu za 1,45h. na biku za 4 hod a to uz jsem to musel v zaveru lupnout na silnici protoze me z toho terenu hrabalo.

        0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.