• Fana.A

    Chci pro dceru (16) koupit pohodlné sedlo na bika.Je to dotaz spíše pro ženy.Máte tip ?

    0 0
    • Volf  

      www.progresscycle.cz/firma.asp?…

      Metodou pokus omyl jsme se ženou po letech došli k ideálu. Kup ho hned a ušetříš prachy.

      0 0
    • tomek  

      já bych volil taky klasiku. Tydy od WTB.. Koukni na: www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?…

      to si půjde i večer hezky sednout…

      0 0
      • Fana.A  

        Asi začneme nejdříve u toho WTBčka přeci jenom ta cena je příznivější a potom uvidíme.Chci ke kolu dotáhnout i manželku ale zatím tomu moc nedá.

        0 0
    • Martula  

      No já nechci nic říkat, ale já a kámoška jsme měly na nových kolech WTB…odjezdila jsem s tím půl sezóny..ale pak letělo..pokud bude dcera jezdit víc jak 20 km..au au…ale je to individuální věc..proto to klidně kupte..pozná to až po delší vyjížďce..tak toliko k WTB..model speed

      0 0
    • Luka  

      mam vyhldnuty damsky sedlo od speshla… ale neznam nikoho kdo by ho mel… takze, jediny co ja muzu nedoporucit jsou sedla od authora, ty jsou sileny :)

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Já nemám důvod si na Autorácký sedlo stěžovat, ba naopak. Ale po Spešlovi pokoukávám taky. ;o) A pak po Pells Lady. Spešla si vychvalovala ňáká holka na startu jednoho maratonku, že prý může jen a jen doporučit. Jinak jsem si nevšimla u řádný další bikery, že by měla od nich sedlo. Nejlepší je stejně jezdit spoustu let na koni, pokud možno často bez sedla. Pak je skoro každý sedlo na kole fajný. :-)

        0 0
        • Luka  

          kone… no.. mam v planu je letos zdolat (alias konecne se naucit jezdit), ale pochybuju ze mi to vyjde. Veci co maj „vlastni hlavovy slozeni“ muzou bejt nebezpecny :)

          0 0
        • Luka  

          jo a k tomu sedlu: me aurturovsky nesedi, ale muj zadek je hodne zhyckanej, takze ani fizik neni uplne idealni… hlavne na kratsi vzdalenosti a nez se clovek najare „osedi“…

          0 0
        • vlk  

          slyšel jsem že u spešlů je mají v někalika šířích a že je lepší si nechat „zadek“ šíři pánve změřit na podložce co používá specialized.Po­pravdě jsem ale ještě v žádném cyklo obchodě nenarazil , že by měli tu podložku aby si člověk mohl změřit tu šírku na sedlo

          0 0
          • pos3k  

            tam kde prodavaj spesl by mel byt dostupny, aspon to tu tvrdilo kdysi par lidi (kdyz kupovali)

            0 0
      • Glum  

        Jestli jde o www.specialized.com/…qProduct.jsp?… , pak ho ma moje zena. Ma ho asi rok, sedlo je vitez rozsahlych a financne narocnych testu, v nichz napriklad Fizik Vitesse zcela propadl. Kazdopadne na sedle pro 16letou holku bych moc nesetril, blby sedlo ji muze znechutit jkolo jednou provzdy.

        0 0
    • yoggi  

      v radeni ake kupit sedlo je to to iste ako radit aku velkost biku kupit to treba odskusat. clovek nie je seriovka ze kazdemu sedi to iste.

      0 0
    • Eila  

      mam vsude fizik vitesse, e sedi perfektne, ale loni jsem pujcovala kolo zname a ta pry po par kilacich jela radsi ve stoje… ale jinak co vim tak celkem sedi

      0 0
    • rich  

      len doplnim – pred vikendom som kupil priatelke Specialized Dolce. Dost bohato polstrovane sedlo s gelom po celej ploche. Zdalo sa mi az prilis makke na dlhsie jazdy. Ale povedal som si, ze neplanuje jazdit viac ako 2–3hod takze by to mohlo vyhovovat. Kedze nemam momentalne bike vyrazil som na jej a musim povedat, ze sedlo extra pohodlne a na jazdenie do 2hod je uplen idealne. Po dlhsej dobe uz mi zacalo to extra pohodlie trosku prekazat, ale nijaka vazna trauma :-) Iba treba nenapadne sklonit spicku sedla nadol, nakolko pri nasadnuti sa vahou stlaci ten gel a spicka potom jemne tlaci (aspon mna – damy nemusia mat problem). Kazdopadne to vyriesilo kopance od tvrdej zadnej stavby a cakam pochvalu :-)

      0 0
    • scret  

      Ozivim tohle vlakno, ma nektera z bikerek zkusenosti s Selle Italia SLK lady gel flow pripadne SLR lady gel flow nebo Diva??

      Zkusenosti, pohodli, vydrz, opotrebeni?

      diky za info…

      0 0
      • kycis  

        Poridil jsem pritelkyni toto

        Jen jsem za hodne dobrou cenu sehnal OEM verzi s Cro-Mo lyzinama.

        Po cca 2–3 tisicich km, prevazne za dobreho pocasi, neni videt zadne opotrebeni.

        Co se tyka pohodli je spokojena, i kdyz samozrejme na jare to chce vzdycky chvilku zvyku.

        0 0
    • Pumsc  

      :)to mi připomělo jak si známý kupoval kolo v krámě,zkoušel si ho a zahlásil: Akorát to sedlo je nějaký napi*u,a prodavač slušně odpověděl:Ano teď je tam nějaký dámský model:DDDD

      0 0
    • engineer  

      Ahojte, vyberám pre manželku MTB sedlo. Boli sme v obchode Specialized, kde jej zmerali šírku sedacích kostí a následne vygenerovali odporúčané modely sediel. Ako prvé jej vyšiel model Specialized Phenom Mimic (dlhšie) a následne Specialized Power Mimic (kratšie). Máte niekto nejaké skúsenosti s uvedenými modelmi resp. či zvoliť dlhšie alebo radšej kratšie sedlo?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.