Kolko sa venuje kompenzacnym aktivitam?

9 nepřečtených
  • stihac

    Zdravim priatelov cyklistiky :)

    Rad by som sa spytal – sezona je v plnom prude, nic nestoji v ceste tomu sadnut na kolo kazdy den a dat tolko kilometrov na kolko je zrovna chut. Hodiny v sedle utesene pribudaju, primerane tomu vykonnost. No hlavne MTB ma na nase pohybove aparaty urcity dopad, preto by som rad vedel, ci sa nejak planovane venujete aj kompenzacnym aktivitam – masaz, sauna, strecing, pripadne s akymi dalsimi disciplinami kolo kombinujete (plavanie, lezenie?)?

    Budem vdcany ak napisete aku aktivitu a v akom asi rozsahu tyzdenne robite, pripadne by ste mohli napisat napriklad v hodinach kolko casu venujete tyzdenne cyklistike.

    Dik a pekny den.

    0 0
    • kovar  

      jako kompenzační aktivitě se věnuju MTB

      0 0
    • Luka  

      pripadne s akymi dalsimi disciplinami kolo kombinujete (plavanie, lezenie?)?

      Leženie :))) Ležím často a ležím ráda, u filmu, u čtení, u spaní… je to fajn :) Proleženiny kompenzuju jizdou na kole :)

      0 0
      • stihac  

        som pozabudol hned napisat, ze kefovacka za nerata – predsalen to tu mozu citat aj deti, tak svoje uspechy na tomto poli si nechajte prosim na nejake ine vlakno :))

        0 0
    • Rychlej turista  

      Už roky výrazně nic neplánuju, jezdím jak mám chuť a když je třeba odpočívat, tělo si samo řekne – pak je třeba mu vyhovět a člověk se tak vyhne spoustě poblémů. Zpravidla ale k odpočinku využívám deštivé období. Výjimka bylo toto pondělí, kdy jsem se kvůli hezkému počasí k odpočinku musel přinutit, protože po čtyřstovce den volna uškodit nemůže, i když si to tělo nežádalo. Když mě něco bolí z bajku, na pár dní ho odložím a než to přejde, jezdím na silničce. Funguje to i obráceně. Saunu dám taky podle chuti, občas i v létě a od podzimu častěji a po delším zimním švihu je to parádní věc.

      0 0
    • hribik A1  

      kompenzacna aktivita vravis? mno…

      jazdenie 20 hodin

      citanie b-f 20 hodin

      :D

      0 0
      • stihac  

        pozeram – som si teraz uvedomil ze taky maly problem, som viac na BF nez na biku… To asi neni dobre.

        :)

        (sory za OF)

         
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse