• sosal

    Tak mi dneska na staré silničce praskl představec. bylo to v místě, kde je „obtočený“ kolem řidítek… Naštěstí jsem jel pomalu a ustál to. Stalo se vám to někdy taky?

    0 0
    • termit  

      me se to nestalo…a ani neznam osobne nikoho komu se to stalo…

      0 0
    • sosal  

      Abch to ještě upřesnil, výrobcem představce je fa 3ttt…

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Aniz bych chtel zpochybnit tvoji vypoved… jak dobre se da na silnicce ustat zlomenej predstavec? Si predstavim, ze prasknul nejspis pri zatizeni tj. nejspis vaha vpredu na riditkach a najednou drzim v ruce klacek co nema nic spolecnyho s ovladanim kola. Nedovedu si to predstavit. Videl jsem ustat praskly riditka, ale to je porad jenom pulka i vidlici jsem ustal nekolikrat s celkem cistym stitem, ze sem se nemusel dotknout zeme nicim jinym nez podrazkama bot, ale predstavec? Videl jsem to jednou a byla to teda hrozna tlama. Ovsem ne na silnicce :)

      0 0
      • Siddha  

        jel jsem s borcem na silnicce, byl kopecek, sli jsme ze sedla, pak jsme sedli na rovince, a najednou slysim zname citoslovce udivu na pet, a dobry muz drzel v jedne ruce u predstavce ciste ustiply rodla (proste jen na jedne strane). proste byly stary… tak z prikopu vytahl kus vetve, narval ji do diry, na to z druhe strany napojil volnej kus a jel domu ;)

        nekdy to praskne treba pri zatezi, ale nemusi to hned odpadnout…

        0 0
      • CZiko  

        musíš chytit krk vidle, nebo zbytek toho představce a kroutit – ono to bude podobně těžké jako řídit pravou rukou za levý grip:-) ovšem když se jede z kopce, tam asi bude problém chytit páčku brzdy, která vlaje spolu s ródly kdesi… :-)

        0 0
      • sosal  

        Jak uz jsem psal „bylo to v místě, kde je "obtočený“ kolem řidítek…"

        TZN. Ze mi nezustala riditka v ruce, ale najednou v mziku povolila dolu a tim ze to prasklo, tak byly i hodne navolno pro rizeni. Takze tam sice byla pomerne velka vule pro rizeni, ale jaksi se to dalo ustat, protoze jsem jel pomalicku. zrovna jsem vyjizdel od domu.

        Ale nedovedu si predstavit, jak by to dopadlo, kdybych jel rychle, trebas pod kopec a jeste chytil nejakou diru…

        Jak se rika… Mel jsem z prd… kliku :)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Zase tyhle unavovy lomy prej praskaji pri rozjizdeni nebo zastavovani… prej ;)

          0 0
          • noname0  

            hm,unovovy lom muze prasknout?to je neco jako pichnuty defekt,ne?

            0 0
            • jizby  

              On tím myslí to, že ke konečný destrukci stačí už jen malá síla, takže Ti to může zůstat v ruce při normální klidný jízdě po rovině, bez nárazu. Takže se to stává dost často a sám jsem to zažil s rámem od favoritu – spodní trubka u hlavy.Horní to udržela, ale začlo se to pode mnou vlnit, jako bych jel na zvířeti. A pedálový osy takto odcházely pravidelně. A představce od Fav, ty měly naprosto dementní uchycení, prostě rozřízlá trubka a ty konce se rozpíraly kuželem proti trubce vidle. Jednou jsem vyndal představec, jedna packa byla už ulomená a druhá nalomená víc, než z půlky, to jsem měl kliku. Jo klika roztržená klínkem taky odešla zvolna, mohl jsem si vybrat okamžik, kdy ji dolomím… Favorit byl prostě pokladnicí možností únavových lomů a jeho konstruktéry bych nakopal do pr., hlavně za ten představec, to bylo o zabití. Na horákovi (nic moc, cca za 15k) se mi zatím nic takovýho nestalo.

              0 0
    • CZiko  

      no o můj představec se určitě neobávám:-) ale věřím, že to musí být hnus…

      0 0
      • goofy  

        No ja se taky o predstavec neobaval, ale nejak sem asi podcenil silu dotazeni riditek, no a pojednom dropu se mi, k memu velkemu udivu, zhouply vlastovky kolem osy dolu a ja sel pekne na budku. Ted uz jsou dotazeny na krev… :o)

        0 0
    • DyEm  

      prasknul po pádu, karbonovek IKE, povolil jsem ho, utáhnul a NApraskl kolem šroubu. Dovoleno jsem dojezdil na jednom šroubu :) ze dvou, pak šel do koše a koupil jsem novej

      0 0
      • Daník  

        Já viděl prasklý Ritchey WCS z horského, právě ho měnili na krámě.

        0 0
    • Paja  

      Kolik mel najezdeno?

      0 0
      • sosal  

        No, jednim slovem MOC…

        druhym slovem NEVIM-tezko rict (kupoval jsem to kolo jako pouzite…) , ale doted tam byl tak 10 roku…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.