Podlozka mezi kliku a osu fsa platinum

10 nepřečtených
  • Seppy

Ahoj, zlomila se mi podlozka na teto ose a v zadnym kamenaku tady v Usti jí nemají, proto se chci zeptat, jestli nevíte kde bych jí mohl sehnat, nebo alespon dovozce, nebo v nejlepším případě, jestli někdo nemáte jednu přebytečnou například z rozbité osy nebo tak a byli by jste od ty dobroty a venovali mi ji :o) Jinak je přesně vyznačená v přiloženým obrázku, tak se tam kdyztak juknete. Diky

0 0
    • Pekáček  

Mám 3 osy na ISIS a podložku nikde nemám, tož co když tam není potřeba?

0 0
      • Seppy  

a podíval ses na přiloženy obrazek? Je to jen u tydle fsa platinum, u jiny sem to nevidel tak jestli mas tu samou… bez ty podlozky si nemyslim ze by to bylo dobry, protože už takhle byla uplne zdeformovana jak sem musel dotahovat kliky protože se vycvachtali, a kdyby tam nebyla tak bych rek ze ty kliky pudou do haje hned, ale nevim no…

0 0
        • Pekáček  

Podíval jsem se. No pokud máš v háji kliky, nech je na tu osu natáhnout bez podložky, protože mám pocit, že bys zas jen deformoval podložku až k prasknutí… Já mám zlatou FSA osu, týden jetou. Pokud ty kliky jsou vyčvachtaný, podívej se po jiné ose, co výrobce to jiný drážky. Mám nějakou noname z Cyklomaxu a ta má drážky široké tak, že zdravou kliku jsem dostal sotva do 2/3. Ta by se mohla hodit pro poničené kliky.

0 0
          • Seppy  

No tu podlozku bych urcite zdeformoval, s tim pocitam, ale abych si jeste vic podelal tu kliku, to se mi moc nechce, vona ta podlozka totiz zarizuje to ze ta klika doseda na konci v celym obvodu, kdyby tam ta podlozka nebyla, tak zustanou jen ty drazky, ktery sou nakonci zvetseny (o to se ta podlozka zarazi) ale ta klika by nedosedala v celym obvodu ale jen na ty vystupky a podle me by se zachvili uplne znicila

0 0
            • Pekáček  

Jestli ti klika jde nadoraz, je po ní.

0 0
              • Seppy  

To je hezky ze je po ni, ale kliku jeste rozhodne menit neplanuju, tak by me zajimala ta podlozka, vona kdyz se hodne promackne, tak tam ta klika jakztakz drzi, fakt nikdo nevite kde ji sehnat?

0 0
    • Marcinka  

Naštěstí toto nemusím už řešit. Původní osa Shimano (čtyřhran) i kliky M440 šly po 3 letech do háje (vymačkaný-dost nechutně vrzaly, na ose celkem velká vůle). Teď mám XT Hollowtech 2 a jen spokojeně chrochtám!

0 0
      • Pekáček  

Tak si běž chrochtat nějkam jinam a strachuj se že se ti povolí pavouk nebo osa co jsou na kliku nalisované (a máš o čem přemýšlet).

0 0
      • kurýr na bajku  

No ačkoliv ne vždy souhlasim s Pekáčkem tak tentokrát si taky myslim, že chrochtat nebudeš dlouho, ale pro změnu mám za to že ti odejdou ložiska :-) No uvidíš sám ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.