• Gumicuk

    Sorry vlastne ne z klece, ale z krku vidlice? Nejak se mi na to nedari prijit… Dik

    0 0
    • Žanek  

      Jde to docela blbě. Než do ježka začneš mlátit, tak do něho našroubuj nějakrj šroub, aby sis v něm nezničil závit. Sežeň si nejakou tyčku, a přez ni ho vyraž z vidlice. Někdy se povede vyrazit ho směrem nahoru (k představci), ale většinou ho musíš prorvat celým krkem. A dávej pozor, aby se ti v krku nezkřížil, to se potom většinou poškodí…

      0 0
    • jonti  

      na co ho vlastne chces vyberat ak tam drzi? ak menis vidlu tak ho tam nechaj, do novej si kup novy, pri tom vyrazani ho s dost velkou pravdepodobnostou znicis.

      0 0
      • chorvat  

        …starou vidlu das na druhy kolo, to bude mit dva jezky, to se projevi na hmotnosti… :-)

        0 0
    • kovar  

      ona nekdy svetlost trubky (sloupku vidlice) se smerem ke korunce ZMENSUJE (aby u korunky to bylo odolnejsi), tudiz vyrazet jezka spodem asi chce hodne velke nasili. Kdysi jsem jezka normalne odvtrtal (jezek se nasledne namotal na vrtak) a vyndal vrchem, abych vyse uvedene nemusel podstupovat.

      0 0
    • Bodo  

      nedavno sem menil vidlici, takze mam cerstve v pameti. Pouzil sem na vytluceni kus nasady od mopu a vyrazil ho smerem dolu (byla to takova ta umela sroubovaci naspodu trosku zuzena, takze to pekne do jezka dosedlo). Nebylo to zase tak hrozny a vzhledem k tomu, ze nova vidle mela tlustsi steny krku, tak sel pouzit znova uplne v pohode.

      0 0
      • Dumbo  

        ja som ho uz parkrat vybera a bol ok ale uz mam amoebu taze jezko je prec kludne ho vytrep kladivom a nejakou tickou netreba sa toho bat

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.