rozborka kotoucovky shimano M525

17 nepřečtených
  • Jenda

    Tak jsem zjistil ze mi nejak pridrhavaji oba pistky na my 525 a navic misto mineralniho oleje je uz naplnena kdovijakou srackou. V oleji mam jasno ze nejakej ten do citroenu – to jsem nasel v historii ale co nevim (a v historii jsem nenasel) jak na to vycisteni pistku. Mam obavy ze bude potreba vymenit i tesneni ale nikdy jsem nic podobnyho nedelal. Je nutny rozsroubovat cely telo brzdy nebo lze po tom co vyndam desticky se k tomu dostat nejak jinak? A jeste asi bych i zkracoval hadicku – jsou nutny novy olivky nebo mi to bude tesnit i se starejma? Diky za vsechny smysluplny rady pripaden fota jak to vypada rozdelany:-)

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Olivky se doporucuji vzdy nove.

      0 0
    • JirkaD  

      Jenom k tomu zadrhávání: 525 jsem používal 3 roky docela bez problémů s vyjímkou občasnýho nesouměrnýho vysouvání pístků. To se stávalo většinou po ježdění v bahně. Od Boubína jsem okoukal, že stačí vyndat destičky (aby sis je nezamastil), na pístky stříknout GT a několikrát zatlačit zpět do třmenu a stiskem páky zase vysunout.

      Já bych vyměnil pouze olej, těsnění by měla být v pořádku.

      0 0
      • Jenda  

        konec koncu mam na to celou zimu takze asi nejdriv zkusim to GT ale mam obavy ze to tomu uz asi nepomuze. To Padlista – uz jsem to konecne nasel na to hayesu a je to fakt trivialni tak diky:-)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Ja to takhle resim pri „rychloopravach“ u Hayese. To se da v poho i na vyjizdce a zatim to vzdycky zabralo…ovsem nepouzivam GT.

          0 0
          • Jenda  

            Ty uz jses jak milan 1:-) nemohl bys teda rovnou napsat co pouzivas?:-)

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Kdo mi co da :) Poslednich par let jsem zasobenej mazivama Velox.

              0 0
            • Vilém  

              Staci kapka normalniho oleje,ktery Ti zbude z brzd.Osobne to mazu hydraulickym kterym plnim brzdy,mam strach aby to nesezralo Okrouzky.

              0 0
    • jaski  

      nemoh by nekdo pls udelat detailni foto olivy u trmenu m 525 s prilozenym pravitkem?chtel sem se poradne podivat jak vypada zavit s olivou.potreboval bych neco zkombinovat a chci zjistit jestli by to slo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.